Senaste avsnitten

Välkommen till RW podcasts – en samling intressanta poddar om löpning!

  • Jag är löpare Kenneth Gysing möter spännande gäster för lättsamma samtal om livet och löpningen!
  • RW Featurepodden Fördjupande intervjuer med profilerna som porträtteras i papperstidningen – perfekt lyssning för långpasset.
  • Coach LG I Runners Worlds träningspodcast möter Coach LG en intressant gäst och tömmer denne på sin kunskap.

50. Lukta lagom illa och spring trösklar!

RW-podden

Avsnitt 50. Vi hade hoppats på Globen men fick hålla tillgodo med en lite mindre arena. Äntligen är LG klädd i flanell- nu kan det inte bli bättre!

49. Man kan ju inte komma där och flåsa som en jävla idiot!

RW-podden

Backträning, vi går igenom olika varianter av en av löparens viktigaste träningsformer. Klädkoden chockar och Szacke går som vanligt halva vägen då det kommer till löparvett och etikett. Välkomna!

48. ”Du kan inte komma i splitshorts som skär upp i arslet”

RW-podden

Nyår och nyårslöften, har du några? Hur ska man tänka när man börjar och hur får man en hållbar start på det nya året? Plus en massa annat snack om löpning. Gott Nytt År!

47. Räknas pulsband som ett klädesplagg?

RW-podden

God Jul! Årets julklapp från oss blir ett trainingcamp! Ett program från 24/12-31/12 Välj vissa pass eller kör hela! Klädkod och en massa löpning kommer här!

46. ”Vi kan koka gröt och göra en ljusstake av gamla galgar”

RW-podden

LG blir lite obekväm när vi ska prata om så flummiga saker som rytm i podden. Men vad kan vi göra med hjälp av den i löpningen? Szacke svarar på lyssnarfråga och vi kommer som vanligt med ovärdeliga kläd-tips.

45. Ryggbiff och rytmen i blodet!

RW-podden

Nu är det dags för grundträning! Hur och varför ska man göra det? Intervju med olympiern och YMR Track Club ägaren Peter Häggström Lindecrantz om hållbart sportmode och löpning, såklart!

44. Man kan inte blanda in frukt i maten!

RW-podden

Intervaller! Nu reder vi ut allt om intervallträning. Vad är bra och finns det risker med det? LG och Szacke fortsätter att gnabbas om godis och klädkoden får oss att bli ännu snyggare.

43. Skumbananer och k*k i hatt

RW-podden

Träningsdagbok- är det något man ska lägga fokus på? Vad händer i löparvärlden och kan vi överhuvudtaget något om godis? In och lyssna!

42. Szacke har heta ben i avklippta tights

RW-podden

Pulsträning! Tillsammans med Polar går vi igenom hur och varför du kan använda pulsen i din träning. Veckans temadag gör att LG funderar på att byta karriär och helhjärtat satsa på maten.

41. Naturjuice och barbröstade löpare

RW-podden

Vi snackar om hållbar löpning med Reebok och går igenom veckans matvanor. LG börjar snart springa i bar överkropp medans Peppe får stå i vassen när han badar. Szacke redovisar sin senaste träningsvecka i detalj!

40. Hur stor får en mössa vara?

RW-podden

LG lägger upp 2v träning inför maraton, hur ska vi klä oss i vinter? Löplabbet är med oss igen och förklarar bla varför vi ska använda merinoull. Vi börjar även närma oss att få reda på vad ”naturjuice” egentligen är.

39. Har LG bra reflexer?

RW-podden

Hur gör vi för att synas i mörkret? Tillsammans med Jörgen Lindh från löplabbet går vi igenom allt från blinkande skosnören till ryggsäckar med reflexer. Szacke utmanar Susanne Lanefelt i klädkod. In och lyssna!