Senaste avsnitten

Välkommen till RW podcasts – en samling intressanta poddar om löpning!

  • Jag är löpare Kenneth Gysing möter spännande gäster för lättsamma samtal om livet och löpningen!
  • RW Featurepodden Fördjupande intervjuer med profilerna som porträtteras i papperstidningen – perfekt lyssning för långpasset.
  • Coach LG I Runners Worlds träningspodcast möter Coach LG en intressant gäst och tömmer denne på sin kunskap.

27. LG går ner i split och Szacke har kalsonger under splitshortsen!

RW-podden

Rörlighet för löpare, hur viktigt är det egentligen? Kan det ens vara intressant att prata om? Ja, vi tror det. Vi får expert-tips av Cecilia Gustafsson och reder ut hur mycket bättre vi kan bli om vi är lite vigare. Självklart blir det en hel del annat också, tune in!

26. Bomullsoveraller och tung myr

RW-podden

Har LG på sig en ”Rocky-overall” när han springer på myren? Farsan är tillbaka med roliga intervaller och Szacke gästar skånska löparbanor. Vi pratar om träningsprogram- hur, var, när och varför!

25. Är jeansshorts det ultimata löparplagget?

RW-podden

Need for speed! Varför är det så viktigt med fartträning? Funkar LG’s matlådor under semestern och fixar vi utmaningen? Flera lyssnarfrågor får svar och en massa tom-prat såklart!

24. Szacke reser ståndaktigt i smala brallor

RW-podden

Löpning för alla! Kan alla springa och varför? Hur börjar man och hur tar en erfaren löpare sig till nästa nivå? Självklart så tom-pratar vi en hel del också, häng med!

23. Lunchlådor & strumpor som pannband

RW-podden

Semesterträning-vi berättar om hur vi tycker ni ska göra. Varför klipper Szalkai sönder sina finisher-tröjor? Hänger ni med på vår utmaning nu i sommar? Det och mycket mer i veckans avsnitt!

22. Svettiga funktionströjor i luften

RW-podden

Svettiga funktionströjor i luften. Hur snabbt, hårt, lugnt ska man springa? Träningstempon är temat. Borgskalor, puls, tid och allt annat som hör löpningen till och hur länge får vi vänta på svaret om vilken som är den bästa karbon-skon?

21. Tjockare hår och snabb på milen!

RW-podden

Den magiska, mytomspunna milen. 10.000 meter. Varför är det en så populär sträcka och hur gör vi för att bli bättre på den? LG delar även med sig av mat och stiltips som vanligt.

20. Norsk diet och vadkompression

RW-podden

Är det skillnad på terränglöpning och traillöpning? Kan alla vinna på att springa i skogen? Häng med när vi fördjupar oss i myrar, stigar, berg mm!

54. Detaljsjuka, belöningar och #TrainForElin

Wiss&Swärm - On the run

Josefine trotsar hjärnspöken med utomhussimning och Sara känner en oväntad frihet av att ha klippt av sitt långa hår. Senare i avsnittet listar Josefine detaljer inom träning man gärna sätter fokus på, men som kanske inte alls är så viktiga för ens utveckling. Sara är inne på en fundering om att kunna köpa sig belöningar för att förstärka ens vanor och höja motivationen. Vi avslutar avsnittet med tankar och kärlek till våran branschkollega och Saras vän Elin Kjos som kämpar mot obotlig lungcancer. Vill man vara med och peppa henne kan man träna under hashtaggen #trainforelin eller swisha bidrag för att hjälpa hennrs familj att hitta eventuella behandlingar till 1231802461.

19. Oboy och biceps!

RW-podden

Styrketräning för löpare- är det värt något eller behövs det inte? Szalkai avslöjar gymnastiska talanger och LG försöker sammanfatta klädkoden för löpare.

18. Springer LG i kilt?

RW-podden

Internationella nörddagen -vi får alltså gräva oss in i detaljer! Idag delar vi med oss av fem favoritpass- så knyt skorna och häng med!

53. Tjejlopp och hälsoresa

Wiss&Swärm - On the run

Äntligen är Sara tillbaka med mer energi och börjar verkligen längta efter att få träffa sin bebis. Vi pratar också tjejlopp och vad de har haft för betydelse för jämställdheten inom löpningen i Sverige. Dessutom diskuterar vi kring hur vi ser på träning och kost och vad som är hälsa för oss. Detta efter att vi fått så många meddelanden från er som lyssnar angående hur vår podd har hjälpt till att inse vikten av balans gällande träning, kost och livet i övrigt.