Äntligen är restriktionerna lyfta – det firar vi med #RWhöstbingo!

Äntligen är restriktionerna lyfta – det firar vi med #RWhöstbingo!


Vi firar in hösten och de lyfta restriktionerna med en ny utmaning med start 1 oktober. #RWhöstbingo handlar om att få fem i rad på vår bingobricka under oktober månad (diagonalt, horisontellt eller vertikalt).

Temat är gemenskap – något vi känner att vi har saknat under pandemin (även om det har gått ganska bra att träna ihop i mindre grupper). Så passa på att utmana dina kompisar, grannar, familjen och klubbkamrater – nu kör vi igång den här hösten!

Ni väljer själva vilka av de 25 uppgifterna som ni vill göra på brickan för att få bingo – och ni kan genomföra dem när som helst på de dagar som passar bäst under månaden (ja, man får förstås göra alla uppgifterna om man vill).

När ni är klara får ni givetvis ropa Bingo! under er runda (kan väcka visst uppseende, men det bjuder ni förstås på) eller i dina sociala medier under hashtaggen #RWlöparbingo.

Den här utmaningen handlar alltså inte om att träna varje dag – utan om att få ihop minst fem i rad på höstbingobrickan under oktober.

Vem kan delta i #RWhöstbingo?

Alla! De flesta av de 25 uppgifterna är oberoende av vilken nivå du ligger på som löpare och utmanar dig individuellt, och du väljer fritt vilka uppgifter du vill ta dig an så länge du får ihop fem i rad. Naturligtvis kommer inte alla uppgifter att vara genomförbara för alla – men en utmaning ska ju också vara utmanande.

Så gör du!

Den här utmaningen är inte en tävling, den handlar bara om att motivera dig att snöra på dina löparskor och att testa något nytt och roligt. Så du behöver varken registrera eller bevisa något – det är bara att ladda ner bingobrickan och köra igång när du vill från och med 1 oktober.

Försök att genomföra fem uppgifter (diagonalt, vertikalt eller horisontellt) från bingobrickan (se länk nedan) valfria dagar under perioden 1–31 oktober 2021. (Du behöver alltså inte köra fem dagar i rad för att få fem rutor i rad – du kör när du vill.)

Har du startat en runstreak med oss under januari och är sugen på att hålla i den? Det går förstås utmärkt att hänga på #RWhöstbingo ändå. Du byter helt enkelt ut fem (eller flera) av dina dagliga 1,6-kilometerslöpningar valfria dagar under oktober så att du får fem i rad under månaden (diagonalt, horisontellt eller vertikalt).

Här kan du ladda ner bingobrickan!

.

Håll gärna ögonen på runnersworld.se för ännu mer träningsinspiration under oktober. Och glöm inte att dela dina pass med oss under #RWRunstreakSWE och #RWhöstbingo. Gå gärna med i vår#RWRunstreakSWE-grupp på Facebook för att ta del av alla deltagares pepp och tips. Har du ytterligare frågor eller vill dela dina erfarenheter av #RWhöstbingo så får du gärna kontakta oss via mejl, Facebook eller Instagram!


Nr 9 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Höstens roligaste löpträning
  • Testa något nytt: Bli snabb & stark 2022
  • Spring bättre – med musik
  • 11 sportbehåar i stort test
  • Ditt perfekta kostupplägg
Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Antar du sommarens skönaste utmaning? Häng med på #rwsummerstreak

Under hela sommaren, från första juni till och med sista augusti, springer vi minst 1,6...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Så blir du snabbare på 1 000 meter – Lovisa Lindhs bästa tips!

Maj månads utmaning #RWtempochallenge handlar om fartträning. Målet är att du ska sätta personligt rekord...

Läs mer

Vässa din 1000-metersfart!

Vill du ta dig an vår 1 000-metersutmaning #RWtempochallenge? Här får du bästa tipsen –...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Antar du månadens utmaning? #rwtempochallenge

Målet för maj månads utmaning #rwtempochallenge är att du ska bli snabbare. Häng på!

Läs mer
Missa inte #RWlöparbingo – det är inte för sent att hänga på!

Under april kör vi vår nya, roliga månadsutmaning: #RWlöparbingo!

Läs mer
Nu kör vi #RW3HChallenge – häng på du med!

Måndag 1 mars startade vår nya månadsutmaning – #RW3HChallenge!

Läs mer
Nu är det dags för #RW2828CHALLENGE

Den 1 februari startar vi vår utmaning #RW28/28Challenge – du hänger väl på!

Läs mer