Äntligen är restriktionerna lyfta – det firar vi med #RWhöstbingo!

Äntligen är restriktionerna lyfta – det firar vi med #RWhöstbingo!


Vi firar in hösten och de lyfta restriktionerna med en ny utmaning med start 1 oktober. #RWhöstbingo handlar om att få fem i rad på vår bingobricka under oktober månad (diagonalt, horisontellt eller vertikalt).

Temat är gemenskap – något vi känner att vi har saknat under pandemin (även om det har gått ganska bra att träna ihop i mindre grupper). Så passa på att utmana dina kompisar, grannar, familjen och klubbkamrater – nu kör vi igång den här hösten!

Ni väljer själva vilka av de 25 uppgifterna som ni vill göra på brickan för att få bingo – och ni kan genomföra dem när som helst på de dagar som passar bäst under månaden (ja, man får förstås göra alla uppgifterna om man vill).

När ni är klara får ni givetvis ropa Bingo! under er runda (kan väcka visst uppseende, men det bjuder ni förstås på) eller i dina sociala medier under hashtaggen #RWlöparbingo.

Den här utmaningen handlar alltså inte om att träna varje dag – utan om att få ihop minst fem i rad på höstbingobrickan under oktober.

Vem kan delta i #RWhöstbingo?

Alla! De flesta av de 25 uppgifterna är oberoende av vilken nivå du ligger på som löpare och utmanar dig individuellt, och du väljer fritt vilka uppgifter du vill ta dig an så länge du får ihop fem i rad. Naturligtvis kommer inte alla uppgifter att vara genomförbara för alla – men en utmaning ska ju också vara utmanande.

Så gör du!

Den här utmaningen är inte en tävling, den handlar bara om att motivera dig att snöra på dina löparskor och att testa något nytt och roligt. Så du behöver varken registrera eller bevisa något – det är bara att ladda ner bingobrickan och köra igång när du vill från och med 1 oktober.

Försök att genomföra fem uppgifter (diagonalt, vertikalt eller horisontellt) från bingobrickan (se länk nedan) valfria dagar under perioden 1–31 oktober 2021. (Du behöver alltså inte köra fem dagar i rad för att få fem rutor i rad – du kör när du vill.)

Har du startat en runstreak med oss under januari och är sugen på att hålla i den? Det går förstås utmärkt att hänga på #RWhöstbingo ändå. Du byter helt enkelt ut fem (eller flera) av dina dagliga 1,6-kilometerslöpningar valfria dagar under oktober så att du får fem i rad under månaden (diagonalt, horisontellt eller vertikalt).

Här kan du ladda ner bingobrickan!

.

Håll gärna ögonen på runnersworld.se för ännu mer träningsinspiration under oktober. Och glöm inte att dela dina pass med oss under #RWRunstreakSWE och #RWhöstbingo. Gå gärna med i vår#RWRunstreakSWE-grupp på Facebook för att ta del av alla deltagares pepp och tips. Har du ytterligare frågor eller vill dela dina erfarenheter av #RWhöstbingo så får du gärna kontakta oss via mejl, Facebook eller Instagram!Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

#RWchallenge i april: maratonmånad!

April är en klassisk maratonmånad – så vi kör en ny upplaga av #rwmaratonchallenge som...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

#RWchallenge: Dags för coach LG Skoogs alternativträningsvecka!

Ny vecka, ny utmaning! Testa coach LG Skoogs alternativträningsvecka. Vi kör igång 21 mars –...

Läs mer

#RWchallenge: Dags för coach LG Skoogs intervallvecka!

Ny vecka, ny utmaning! Testa coach LG Skoogs intervall- och backträningsvecka. Vi kör igång 14...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

#RWchallenge: Testa coach LG Skoogs styrkevecka!

Ny vecka, ny utmaning! Testa coach LG Skoogs styrke- och rörlighetsutmaning under vecka 10 –...

Läs mer
Antar du coach LG Skoogs #RWchallenge under mars?

Ny månad, nya utmaningar! Den här gången tar vi oss an coach LG Skoogs fyra veckoutmaningar från nya marsnumret. Först...

Läs mer
RW fyller 40 år – det firar vi med en runstreak i 40 dagar!

Fira RW:s 40-årsjubileum med oss – häng med på vår 40 dagar långa runstreak. Vi börjar 1 januari!

Läs mer
Häng på #rwjulchallenge – vinn en löparhelg i Järvsö!

Med 24 dagar kvar till jul är det nu dags för årets sista #rwchallenge: Spring minst 2,4 kilometer per dag...

Läs mer