Epic Camp nästa för Björling

Epic Camp nästa för Björling


Jag sitter nu på tåget mot Arlanda, där flyger jag sedan vidare till Nya Zeeland ikväll via London och Hongkong, så jag har drygt 37 timmar kvar tills jag är framme. Så nyår blir blir det på flygplanet, precis som förr 🙂
 
Efter att jag var på ett läger på Fuerteventura en vecka innan jul som gick bra så bestämde jag mig för att åka till NZ för att köra ett läger några kompisar där har fixat, en så kallad Epic camp, se mer på www.epiccamp.com , upplägget är som Tour of Sweden som jag körde i somras, men nu kör vi från norra NZ ner till södra, ca 234 mil på 15 dagar plus simning och löpning de flesta dagarna, räcknar med att få 45 timmars träning per vecka, låter härligt va ? 🙂 tänk er, inga bekymmer, bara träna, äta och däremellan sova lite tillsammans med likasinnade kompisar.
Hoppas få upp en del uppdateringar under lägret på min hemsida www.clasbjorling.com
 
Blir en skön men ändå lite känslosam comeback på Nya Zeelänsk mark, efter att ha varit där varje vinter från -02 till -06 så har ju inte varit där på 4 år pga att jag blev utbränd på slutet av 2006, och det var ju just på NZ som jag 2004 träffade min amerikanske flickvän Kristy som sen tragiskt omkom våren 2008. Så det blir en skön revansch att jag återfått hälsan så att jag kan åka dit igen men samtidigt kommer ju känslan runt Kristys olycka tillbaka, men känslor är ju bra och detta blir ju på sätt och vis den sista platsen att besöka som vi bruka träna på som jag inte varit tillbaka till sen hennes olycka. Så jag hoppas att när jag sitter på planet hem om ca 3 veckor, den 21 Jan, har ett vädligt bra läger bakom mig och på sätt och vis ett mer fridfullt hjärta.
 
Ska hur som helst bli riktigt skoj att återse en del amerikanska och Nya Zeelänska vänner jag inte sett på många år.

Gott Nytt År på er.

Hälsningar
Clas Björling
www.clasbjorling.com


Nr 9 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Höstens roligaste löpträning
  • Testa något nytt: Bli snabb & stark 2022
  • Spring bättre – med musik
  • 11 sportbehåar i stort test
  • Ditt perfekta kostupplägg
Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Carolina Wikström om det härliga OS-beskedet

I början på veckan kom det efterlängtade beskedet från Svenska olympiska kommittén: maratonlöparen Carolina Wikström...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Full fart framåt med skidstjärnan Frida Karlsson

Att hon kan åka skidor fort har Frida Karlsson visat flera gånger. Men visste du...

Läs mer
Därför springer Augustprisvinnaren Lydia Sandgren

Jag är löpare: Lydia Sandgren, Augustprisvinnare 2020 med debutromanen Samlade verk.

Läs mer
Så blev Wilson Kipketer snabbast i världen

Wilson Kipketer är en av de allra främsta löparna genom tiderna på 800 meter. Vi har pratat med honom om...

Läs mer
Jessica satte PB med 56 km när hon vann RM 24 timmars

I helgen avgjordes Riksmästerskap i 24-timmarslöpning i Skövde och förhandsfavoriternaJessica Svärd och Martin Scharp vann dam respektive herrklassen. Martin nådde...

Läs mer