Epic Camp nästa för Björling

Epic Camp nästa för Björling


Jag sitter nu på tåget mot Arlanda, där flyger jag sedan vidare till Nya Zeeland ikväll via London och Hongkong, så jag har drygt 37 timmar kvar tills jag är framme. Så nyår blir blir det på flygplanet, precis som förr 🙂
 
Efter att jag var på ett läger på Fuerteventura en vecka innan jul som gick bra så bestämde jag mig för att åka till NZ för att köra ett läger några kompisar där har fixat, en så kallad Epic camp, se mer på www.epiccamp.com , upplägget är som Tour of Sweden som jag körde i somras, men nu kör vi från norra NZ ner till södra, ca 234 mil på 15 dagar plus simning och löpning de flesta dagarna, räcknar med att få 45 timmars träning per vecka, låter härligt va ? 🙂 tänk er, inga bekymmer, bara träna, äta och däremellan sova lite tillsammans med likasinnade kompisar.
Hoppas få upp en del uppdateringar under lägret på min hemsida www.clasbjorling.com
 
Blir en skön men ändå lite känslosam comeback på Nya Zeelänsk mark, efter att ha varit där varje vinter från -02 till -06 så har ju inte varit där på 4 år pga att jag blev utbränd på slutet av 2006, och det var ju just på NZ som jag 2004 träffade min amerikanske flickvän Kristy som sen tragiskt omkom våren 2008. Så det blir en skön revansch att jag återfått hälsan så att jag kan åka dit igen men samtidigt kommer ju känslan runt Kristys olycka tillbaka, men känslor är ju bra och detta blir ju på sätt och vis den sista platsen att besöka som vi bruka träna på som jag inte varit tillbaka till sen hennes olycka. Så jag hoppas att när jag sitter på planet hem om ca 3 veckor, den 21 Jan, har ett vädligt bra läger bakom mig och på sätt och vis ett mer fridfullt hjärta.
 
Ska hur som helst bli riktigt skoj att återse en del amerikanska och Nya Zeelänska vänner jag inte sett på många år.

Gott Nytt År på er.

Hälsningar
Clas Björling
www.clasbjorling.comLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Den joggande rökaren möter statsminister Ulf Kristersson

I nya numret av Runner's World, ute 11 augusti, skriver Karl Fredrik Mattson om löpningens...

Läs mer

Jag är löpare: Ulf Kristersson

Inför valet 2018 intervjuade Kenneth Gysing Moderaternas partiledare Ulf Kristersson, som numera är Sveriges statsminister,...

Läs mer

Är du vår nästa löparprofil?

Är du prenumerant? Då har du nu chansen att få berätta din historia för RW:s...

Läs mer

Musse inför EM-maran: "Jag är i bra form"

På måndag 15 augusti rivstartar Europamästerskapen i friidrott i München med bland annat maratonloppen för...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Vilken comeback - rubriken aktuell igen för Glans!

Jonas Glans har "chockat" löpar Sverige tidigare, och nu har han gjort det igen. Med...

Läs mer
Vinn Ockelbomaffians HOKA-favoriter!

Ultralöparna Elov Olsson och bröderna Johan och Jocke Lantz går under namnet Ockelbomaffian. Läs om den här starka trions träning...

Läs mer
Löpning en nyckel till Nils van der Poels OS-succé

Rune Larsson snackar träning med Nils van der Poel – dubbel guldmedaljör på OS i Peking.

Läs mer