Clas klar på Nya Zeeland

Clas klar på Nya Zeeland


Clas beskriver själv:

Lägret på Nya Zeeland var helt fantastiskt, 15 dagar med totalt 100 timmars träning över 230 mil cykel, 27 km simning och 120 km löpning. Dels blev det alltså bra träning men också att få återse mina vänner som jag inte sett på 4 år var ju också riktigt skoj, och sen få se längden av Nya Zeeland från en cykelsadel summerar ju hela upplevelsen.

Det finns lite bilder på www.epiccamp.com men jag har också lagt ut många på min hemsida www.clasbjorling.com under foton, ja, eller jag och jag, min webmaster iallafall.

Finns också en längre uppdatering på min hemsida att läsa om ni har tid och lust.
 
Har nu vilat en vecka sedan jag kom hem men ska precis till att starta upp träningen lite igen, har varit skönt att få ta det lite lugnt men nu är det dags att köra igång igen om det ska bli några resultat framöver.
Närmast väntar ett föredragsuppdrag i triathlon förbundets regi innan jag den 12 februari åker till Lanzarote på ett 2 veckors läger, även fast jag trivs bra i snön så är det svårt att få till någon riktig triathlonträning så en mix av några snöiga veckor här hemma blandat med kortare läger utomlands funkar riktigt bra, både för kropp och själ.
 
Har ni några ideer på ev föreläsningar jag kan göra eller andra ideer på sammarbete så tveka inte att höra av er.
 
Tusen tack till er som på någotvis gör det möjligt för mig att leva mina drömmar!

>> Läs mer på Clasbjorling.com


Nr 12 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Nästa säsong börjar idag
  • Träningsprogram för milen, halvmaran, maraton
  • Därför ska du träna dina fötter
  • Ett bättre sätt att springa långpass
  • Årets bästa löparskor. 12 av våra favoriter från 2021
  • Gravid? Fortsätt springa!
Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Carolina Wikström om det härliga OS-beskedet

I början på veckan kom det efterlängtade beskedet från Svenska olympiska kommittén: maratonlöparen Carolina Wikström...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Full fart framåt med skidstjärnan Frida Karlsson

Att hon kan åka skidor fort har Frida Karlsson visat flera gånger. Men visste du...

Läs mer
Därför springer Augustprisvinnaren Lydia Sandgren

Jag är löpare: Lydia Sandgren, Augustprisvinnare 2020 med debutromanen Samlade verk.

Läs mer
Så blev Wilson Kipketer snabbast i världen

Wilson Kipketer är en av de allra främsta löparna genom tiderna på 800 meter. Vi har pratat med honom om...

Läs mer
Jessica satte PB med 56 km när hon vann RM 24 timmars

I helgen avgjordes Riksmästerskap i 24-timmarslöpning i Skövde och förhandsfavoriternaJessica Svärd och Martin Scharp vann dam respektive herrklassen. Martin nådde...

Läs mer