Clas klar på Nya Zeeland

Clas klar på Nya Zeeland


Clas beskriver själv:

Lägret på Nya Zeeland var helt fantastiskt, 15 dagar med totalt 100 timmars träning över 230 mil cykel, 27 km simning och 120 km löpning. Dels blev det alltså bra träning men också att få återse mina vänner som jag inte sett på 4 år var ju också riktigt skoj, och sen få se längden av Nya Zeeland från en cykelsadel summerar ju hela upplevelsen.

Det finns lite bilder på www.epiccamp.com men jag har också lagt ut många på min hemsida www.clasbjorling.com under foton, ja, eller jag och jag, min webmaster iallafall.

Finns också en längre uppdatering på min hemsida att läsa om ni har tid och lust.
 
Har nu vilat en vecka sedan jag kom hem men ska precis till att starta upp träningen lite igen, har varit skönt att få ta det lite lugnt men nu är det dags att köra igång igen om det ska bli några resultat framöver.
Närmast väntar ett föredragsuppdrag i triathlon förbundets regi innan jag den 12 februari åker till Lanzarote på ett 2 veckors läger, även fast jag trivs bra i snön så är det svårt att få till någon riktig triathlonträning så en mix av några snöiga veckor här hemma blandat med kortare läger utomlands funkar riktigt bra, både för kropp och själ.
 
Har ni några ideer på ev föreläsningar jag kan göra eller andra ideer på sammarbete så tveka inte att höra av er.
 
Tusen tack till er som på någotvis gör det möjligt för mig att leva mina drömmar!

>> Läs mer på Clasbjorling.comLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Musse inför EM-maran: "Jag är i bra form"

På måndag 15 augusti rivstartar Europamästerskapen i friidrott i München med bland annat maratonloppen för...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Vilken comeback - rubriken aktuell igen för Glans!

Jonas Glans har "chockat" löpar Sverige tidigare, och nu har han gjort det igen. Med...

Läs mer

Vinn Ockelbomaffians HOKA-favoriter!

Ultralöparna Elov Olsson och bröderna Johan och Jocke Lantz går under namnet Ockelbomaffian. Läs om...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Löpning en nyckel till Nils van der Poels OS-succé

Rune Larsson snackar träning med Nils van der Poel – dubbel guldmedaljör på OS i Peking.

Läs mer
Carolina Wikström om det härliga OS-beskedet

I början på veckan kom det efterlängtade beskedet från Svenska olympiska kommittén: maratonlöparen Carolina Wikström är uttagen till sommar-OS i...

Läs mer