Det lönar sig att Prenumerera!

Dina förmåner hittar du här

Runner’s World Premium

Som Premiumprenumerant får du förutom tidningen Runner’s World hem i din brevlåda också tillgång till den digitalversionerna av Runner’s World, Bicycling och Vaslöparen i din dator eller läsplatta.
Här nedan hittar du alla utgåvor som publicerats sedan 2017.

Runner’s World Digital

Som digitalprenumerant kan du enkelt läsa Runner’s World i din dator eller läsplatta.
Du hittar alla tidningar som publicerats sedan 2017 här nedan.

Gå till digitala arkivet

 

Bicycling Premium/Digital

Som Premiumprenumerant eller digitalprenumerant får du även tillgång till den digitala utgåvan av Bicycling som du enkelt kan läsa i din dator eller läsplatta. Du hittar alla tidningar som publicerats sedan 2017 här nedan.

Gå till digitala arkivet

 

Vasalöparen Premium/Digital

Perfekt för dig som vill eller åker längdskidor, cyklar eller springer och har planer på att ställa upp i någon av Vasaloppets tävlingar. Nyhet! Från och med nu får du som Premiumprenumerant eller digitalprenumerant även tillgång till den digitala versionen av Vasalöparen som du enkelt kan läsa i din dator eller läsplatta. Du hittar alla tidningar som publicerats sedan 2017 här nedan.

Gå till digitala arkivet

 

Premium 20% rabatt på Runners Store
Digital 15% rabatt på Runners Store

Sveriges kanske bästa utbud av löputrustning. Som Premiumprenumerant har du hela 20 % rabatt på hela sortimentet och som digitalprenumerant har du 15% rabatt förutom på elektronik där du får 10% i rabatt gäller både för premium och Digitalprenumerant. Du kan handla via vår webbshop (länk till vår butik) eller besöka någon av våra butiker på Regeringsgatan 26 i Stockholm eller Baltzarsgatan 31 i Malmö. Om du besöker någon av butikerna i Stockholm eller Malmö behöver du visa upp din medlemstatus som du hittar under ·Mina sidor” här på vår hemsida för att få rabatt. Obs! för att få tillgång till din rabatt måste du vara inloggad. Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Gå till Runners´ Store

 

1000 kr i rabatt på Runners World Travel Club
Premium

Alla som är Premiumprenumeranter erhåller alltid 1000 kr i rabatt på Runners World Travel Clubs resor.
Du hittar din värdekod under ”Mina sidor”.
Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.