Bli prenumerant!

Som prenumerant hos Runner’s World ingår en mängd saker. Förutom Sveriges största löpartidning får du också tillgång till flera tjänster, rabatter, erbjudanden och massor med extra läsning.
Här kan du läsa mer om alla förmåner och du som redan är prenumerant kan klicka dig vidare till låst material.

Magasinet i brevlådan

Som prenumerant får du magasinet Runner’s World bekvämt hem i din brevlåda – en vecka före den finns i butik. Dessutom till ett mycket lägre pris. Tidningen ges ut med 6 välfyllda nummer under ett år.

 

Digital läsning

Förutom att läsa det senaste numret av Runner’s World som du får levererad till din brevlåda så kan du också läsa den i digitalt format när och var du vill. Fungerar perfekt på datorn, läsplattan och mobilen.

Till Tidningsarkivet

Ladda ner appen i AppStore

 

Tidningsarkivet

Utöver alla nya nummer av tidningen så får du också möjligheten att läsa över hundra(!) tidigare nummer av Runner’s World i digitalt format. Ladda ner appen ”Runner’s World” eller läs den på webben via nedan länkar. Vårt tidningsarkiv är dessutom sökbart så du kan snabbt och enkelt hitta massor av artiklar och inspirerande läsning inom ditt önskade område. Du har tillgång till hela tidningsarkivet direkt när du blir prenumerant.

Till Tidningsarkivet

Ladda ner appen i AppStore

 

Runners’ Store

Du har som prenumerant 20% rabatt på ordinarie priser hos Runners’ Store. Gäller skor och kläder, ej elektronik. När du är inloggad kan du klicka på nedan länk eller på Runners’ Store i menyraden ovan, för att göra din beställning. Rabatten dras automatiskt av i kassan.

Till Runners’ Store

Plusartiklar

Du får tillgång till allt låst material på runnersworld.se. Bonusmaterial och unika artiklar endast för prenumeranter. När du loggat in har du tillgång till allt.

 

Rabatt på tävlingar

Som prenumerant får du rabatt på flera lopp. Upp till 20% rabatt på startavgiften till några av Sveriges största löpevent.

Här kommer du inom kort hitta information om vilka lopp det gäller och hur du bokar för att få din rabatt.

Rabatt på Runner’s Worlds event

Du får rabatt och VIP-förtur på Runner’s Worlds inspirerande och energiboostande events.

Håll utkik efter våra nyhetsbrev som vi mailar till dig.

Nyhetsbrev

Några gånger varje månad skickar vi ut vårt nyhetsbrev. Dessa innehåller tips om intressant läsning, de senaste artiklarna och nyheter inom löpning. Dessutom får du inbjudningar och erbjudanden som är unika för prenumeranter.

Bli prenumerant

Välkommen att bli prenumerant av Sveriges största löpartidning.

Beställ här