Runner's World som media

Runner’s World är mer än bara en tidning. Genom att aktivera ditt varumärke i vår plattform kan vi se till att nå dina målsättningar med din marknadsföring. Tidningen når 98 000 läsare varje utgåva (Orvesto Konsument 2017:2) och har över 120 000 unika läsare på runnersworld.se. Men vi har mer än så att erbjuda!

Runner’s World är ett starkt och trovärdigt media med en bred portfölj. Vi erbjuder våra annonsörer helhetslösningar som inkluderar allt från traditionell annonsering till kreativa lösningar i sociala kanaler. Vi tar gärna ett möte med er och presenterar saker vi är stolta över att ha hjälpt våra kunder med.

Runner’s World är en del av Springtime Group.

Väl mött i löparspåret!


Annonskontakt:

TILLVÄXTBOLAGET
info@tillvaxtbolaget.se
annonser@runnersworld.se

08-410 272 00

Max Jansson
max.jansson@tillvaxtbolaget.se
070-950 92 02

RW Mediakit 2023

  • Ladda ner mediefakta RW Mediakit 2023 
    Vår mediefakta innehåller uppdaterade datum, priser, leveransadresser, format. Allt du behöver veta kring din annonsering i Runner’s World eller Runnersworld.se

Orvesto QRS och egen läsarenkät

Vi på Runner’s World strävar alltid efter att du som annonsköpare och samarbetspartner ska känna dig trygg i ditt mediaval, och att du ska veta vad du får för dina pengar. Därför gör vi egna läsarundersökningar, låter oss TS- och ORVESTO-mätas och jobbar med transparens när det gäller upplagesiffror, räckvidd och unika besökare på runnersworld.se. ORVESTO QRS” berättar för dig hur och varför våra läsare läser Runner’s World. Undersökningen bygger på 40 000 intervjuer, och totalt har mellan 200-700 djupintervjuer gjorts via TNS SIFOs webbpanel.

Vi gör varje år en stor läsarenkät online. Senaste enkäten är från våren 2017.

Kontakta Max Jansson om ni vill ta del av resultaten från ovan undersökningar.


Utgivningsplan 2020

Utgivningsdagarna för 2020 kommer inom kort.

TS-mätningar

Sedan januari 2007 är Runner’s World TS-kontrollerad. Det innebär att ni som annonsköpare har en garanti på att upplagan har reviderats av en oberoende part, utifrån regler som mediebranschen och annonsörerna tillsammans har bestämt.

TS-upplaga: 26 000

Orvestomätningar

Orvesto konsument Antal läsare
2:2017 98 000

 

Läs våra specifikationer för banners till Runnersworld.se

Runnersworld.se mäts med Google Analytics. Vi kontrollmäts med SIS-index och är även med i KIA-index. Vi använder Open X annonsmotor.

  • Senaste statistiken från runnersworld.se via SIS-Index
  • Senaste statistiken från runnersworld.se via KIA-index.
  • Vänligen kontakta oss för senaste statistiken från runnersworld.se och tillhörande subsidor.
  • Runner’s World skickar ut nyhetsbrev varje torsdag till cirka 50 000 mottagare. Kontakta oss för möjliga annonsformat samt priser.

English information

Here’s basic information about Runner’s World.

Case

På springtimegroup.se kan du läsa mer om kreativa case vi gjort. 

Springtime Group