MERRELL OCH ARENA RUN I ETT FARTFYLLT SAMARBETE

MERRELL OCH ARENA RUN I ETT FARTFYLLT SAMARBETE


Merrell fortsätter att vara exklusiv skosponsor åt Arena Run. En unik OCR tävling och upplevelse för alla, på Friends Arena i Stockholm den 11-12 fe bruari, 2022.

Merrell, ledande i världen inom kategorin „Rugged outdoor footwear“*, fortsätter sitt samarbete och sponsorskap med Arena Run – ett inomhus lopp på Friends Arena där de tävlande skall ta sig fram på en utmanande hinderbana över olika distanser. Arena Run är Nordens största inomhus lopp på Sveriges nationalarena och är en rolig upplevelse för alla oavsett ålder, erfarenhet eller styrka.

I början av februari 2019 lockade Arena Run över 6000 deltagare och åskådare till tävlingsfesten på Friends Arena. Med uteblivet lopp 2021 pga. pandemin så ser vi fram emot en maxad upplevel-se 2022.

Merrell är med sina trail running skor en stark aktör inom OCR (obstacle course race) och med sina greppvänliga och snabba trail skor en naturlig partner till Arena Run. 2020/21 har flera OCR tävlingarna uteblivit och därför är det extra kul att vi tidigt i 2022 kan vara med att bidra till OCR-scenen och få folk att röra på sig. Merrell vill att fler skall få upp ögonen för OCR och tycker att formatet är fantastiskt då personer får aktivera och röra sig på ett roligt och annorlunda sätt.

”Merrell går in i samarbetet med stort engagemang och kommer vara på plats med sina trail run-ning- och OCR-skor som folk kan få testa. Detta kommer att bli superkul, att tävlingarna äntligen är tillbaka! Arena Run är en otroligt rolig upplevelse och det viktigt att man har rätt förutsättning-ar när man deltar i denna unika utmaning. Det ända utövaren egentligen behöver; är rätt skor på fötterna. Skor med bra grepp, som är smidiga, stabila och sköna så kommer de klara hinderbanan utan problem” – Adam Svensson, marknadsansvarig i Norden för Merrell.

*MERRELL FORTSATT LEDANDE INOM RUGGED OUTDOOR FOOTWEAR I VÄRLDEN Sporting Goods Intelligence (http://www.sginews.com/)* som årligen mäter de största aktörerna inom sport och outdoor kategorin, publicerade i Oktober 2021, listan över världens största skotillverkare inom kategorin „Rugged Outdoor Footwear“ och för fjärde året i rad är Merrell nr 1 i denna kategori. För mer information om Merrell: merrell.com / facebook.com/merrellnordics / instagram.com/merrelleu. Merrell är ett varumärke från Wolverine Worldwide, Inc. Mer info: wolverineworldwide.com

Marknadsansvarig: Adam Svensson / adam.svensson@wwwinc.com / +46 (0) 722 44 10 15

För mer information om Arena Run: arenarun.seLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

BAUHAUS ny huvudsponsor till Arena Run

Den 11-12 februari 2022 är det dags för sjätte omgången av Arena Run – Nordens...

Läs mer

Arena run 2022! Nordens största upplevelselopp inomhus.

Äntligen!  Det blir ett Arena Run den 11-12 februari 2022 på Friends Arena. Det är...

Läs mer

Arena Run fyller 5 år – firar med nytt millopp och ny stafett

Arena Run arrangeras för femte året i rad på Friends Arena i Solna, den 24–25...

Läs mer

Agnes vann PT-timmarna inför Arena Run

Nu är vinnaren av de 10 PT-timmarna utsedd – Agnes Holm!

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Se bilderna och filmen från Arena Run 2017!

Återupplev stämningen från helgens succé-lopp på Friends Arena!

Läs mer
Här är Team Runner's World Arena Run!

Tidigare i höstas efterlyste vi fyra taggade läsare för som vill springa Arena Run för Team RW:s räkning. Här är...

Läs mer
Häng med på vårt succélopp - nu öppnar anmälan till Arena Run 2017!

Fem kilometer löpning, hinder som alla kan klara och festlig stämning inomhus på Friends Arena visade sig vara ett vinnande...

Läs mer