Midnattsloppet fullt: 21 000 löpare!

Midnattsloppet fullt: 21 000 löpare!


Pressmeddelande från Midnattsloppet

Förra året stängde vi loppet den 7 juli när vi nådde 21 000 anmälda och det här året blev det en månad tidigare, säger Göran Qvarfordt, Midnattsloppet, intresset är superstort. Även loppet i Göteborg går mot rekord då vi idag har över 9 000 anmälda vilket är dubbelt så många som i fjol vid samma tidpunkt, då vi nådde vi 10 600 startande.
 
Expansionen runt Midnattsloppet har varit stor de senaste åren och i år arrangeras det Midnattslopp förutom i Stockholm även i Göteborg den 21 aug, Köpenhamn den 28:e aug och det nya Midnattsloppet i Helsingfors den 4 september. Tillsammans samlar loppen ca 45 000 deltagare.
 
Midnattsloppet står för ett unikt innehåll med starkt fokus på deltagarens upplevelse vilket tilltalar många. Loppets profil gör att många som normalt kanske aldrig är med i motionslopp testar på genom en start i Midnattsloppet. Alla Midnattsloppen har samma grundtema som ursprungsloppet på Södermalm med start på kvällen och en 10 kilometers bana som ramas in med samba, mervärden och upplevelser för deltagare och publik.
 
Mer information om Midnattsloppet finns på www.midnattsloppet.comLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Felspringningen i adidas Stockholm Marathon – en snackis

Under lördagens adidas Stockholm Marathon hände det som är en mardröm för en lopparrangör –...

Läs mer

Fler intressanta artiklar