Nu startar träningsprogrammen mot Varvet!

Nu startar träningsprogrammen mot Varvet!


Häng med och hitta träningsmotivation med Mustafa ”Musse” Mohameds, Hanna Karlssons och Anders ”Szacke” Szalkais träningsprogram inför Göteborgsvarvet 2023. Det 18 veckor långa programmet – som finns på 6 olika nivåer – startar 9 januari och guidar dig ända fram till Varvet i maj.

Träningsprogrammen mot Varvet med coacherna ”Musse”, Hanna och ”Szacke” finns på sex olika nivåer – från att springa Varvet på under 1:30 till att klara av den utmanade distansen utan tidsmål. Det är enkelt att hänga med på de tre fokuspassen varje vecka som är detaljerat beskrivna i träningsupplägget.

Programmen kan följas fullt ut men självklart även modifieras så att det passar dig och din vardag. Och även om du inte har Varvet som just ditt mål, kan du hitta träningsinspiration och guidning i träningen under uppstarten och våren 2023.

Programmen peppar till den viktiga kontinuiteten i träningen. Programcoacherna lovar varierande och kul, men så klart även utmanande träningsupplägg.

Genom att följa den röda tråden i programmet hoppas coacherna Musse, Hanna och Szacke att alla deltagare ska kunna njuta fullt ut av den folkfest Göteborgsvarvet är – samtidigt som de når just sina uppsatta mål!

PROGRAMMEN HITTAR DU HÄRLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Fler intressanta artiklar

Det varma Varvet

Stockholm och Göteborg har bjudit upp till långlopp: klassiska Göteborgsvarvet och traditionsenliga Kungsholmen Runt i Stockholm. Dessutom har det varit...

Läs mer