Senaste avsnitten

Välkommen till RW podcast – en samling intressanta poddar om löpning!

  • Elitpodden ”Run hard” För dig som vill utvecklas i den hårdaste sporten av alla! Claes Åkeson och Per Synnerman ger dig tipsen du behöver.
  • Jag är löpare Kenneth Gysing möter spännande gäster för lättsamma samtal om livet och löpningen!
  • RW Featurepodden Fördjupande intervjuer med profilerna som porträtteras i papperstidningen – perfekt lyssning för långpasset.

7. Elmar Engholm

Elitpodden - Run Hard

Elitpodden med ny episod. Elitgäst: Elmar Engholm. Vi utlovar hårt snack om löpning. Bland annat analyserar vi frågan som gäller löpning i cykelbyxa…förlåt, HELDRÄKT. Missa inte.

4. Mängd eller fart?

Coach LG

I veckans Coach LG – Fd elitlöparen Lars Södergård. Vi pratar om olika träningsfilosofier och mängd eller fart. Samt LSD och cykel.

3. Lagidrott och löpträning

Coach LG

I tredje avsnittet av Coach LG gästar fotbollstränaren André Jeglertz och pratar om vikten av löpträning inom fotboll. Dessutom: LG’s budord!

6. Hanna Lindholm

Elitpodden - Run Hard

Maratonmamman Hanna Lindholm om hur man blir elit mitt i livet. Claes och Zigge om sin 15 mila veckor. Åke Bitens mobilsvar. Jesus om folk som bara är i vägen. Dessutom, dessa jävla gym…

4. Emelie Schepp

”Jag är löpare” – Podden!

Deckardrottningen Emelie Schepp berättar om lyckan i att ha ett löpband i källaren i huset i Motala, och om nya kriminalromanen Broder Jacob  –  där det händer ruggiga saker i Norrköping!

5. Anders Gärderud

Elitpodden - Run Hard

Mannen bakom 2x7x52x10. Formeln som ledde till OS guld. Möt Gärderud om träning som ger resultat. Men något ärevarv blev det aldrig… Hör Jesus om träningspepp man vill slippa. Och så gymvärlden. Varför luktar det inte svett?

2. Vi snackar löpbandsträning

Coach LG

I andra avsnittet av Coach LG gästar Anders Szalkai! Det bjuds på 37 minuter löpbandssnack. Tips! Budord! Bästa passen! Trevlig lyssning!

3. Maria Strömme

”Jag är löpare” – Podden!

Kan nanoteknik göra dig till en bättre löpare? Maria Strömme, professor i nanoteknik och löpare, har svaret. Maria berättar också om hur man springer maror med en stelopererad rygg. Ryggen skadades när hon tävlade i judo. Häng på!  

4. Lovisa Lindh

Elitpodden - Run Hard

Elitoppodden. Episod 4.  Om hur man håller sitt nyårslöfte. Om skillnaden att träna tjejer/killar. Gäst: Lovisa Lindh. Om tröskelträning, skador och satsningen mot en spännande inomhussäsong. Jesus levererar ett tungt budord.

1. Sanna Hed

Coach LG

I premiäravsnittet av Runners Worlds träningspodcast Coach LG: När och hur blir man löpare? Tips, fallgropar. LG:s och gästen Sanna Heds favoritpass och LG:s budord. Trevlig lyssning!

2. Systrarna Kallur

Featurepodden

Fördjupande intervjuer med profilerna som porträtteras i papperstidningen – perfekt lyssning för långpasset. Gäst denna vecka: Systrarna Kallur

3. David Nilsson

Elitpodden - Run Hard

Elitpodden: Episod 3 Om Nappe på grisigt terräng-EM. Om Ingebrigsten i sin nebulator. Elitgäst, David Nilsson efter  det svenska rekordet på halvmaran (1.02,09). Och så Jesus Budord. Och gymvärlden…