Senaste avsnitten

Välkommen till RW podcasts – en samling intressanta poddar om löpning!

  • Jag är löpare Kenneth Gysing möter spännande gäster för lättsamma samtal om livet och löpningen!
  • RW Featurepodden Fördjupande intervjuer med profilerna som porträtteras i papperstidningen – perfekt lyssning för långpasset.
  • Coach LG I Runners Worlds träningspodcast möter Coach LG en intressant gäst och tömmer denne på sin kunskap.

173. Den går som en klocka!

RW-podden

Vi nördar ner oss i GPS klockor tillsammans med Ida från Garmin. Här får vi svar på frågor och lär oss sånt som vi inte ens visste var möjligt! Självklart har vi allt annat med också!

172. ”Ser ju ut som en j-vla ödla i löpspåret”

RW-podden

LG är på G vad gäller klädkoder mm Massa lopp under helgen och vi går igenom många av dom. New Balance gästar och berättar om massa nyheter och framförallt en spännande trail-sko!

171. Livepublik!

RW-podden

Frågespecial från vårt läger i Järvsö. En massa löparsnack och fick Peppe LG att skratta? Det får ni reda på om ni lyssnar!

170. Mer träning åt alla!

RW-podden

Hur lägger man upp träningen mellan Göteborgsvarvet och Stockholm maraton? Det är 3 veckor mellan loppen och många tänker köra båda, vi försöker ge våra bästa tips. Under Armour har en riktigt spännande sko på marknaden- vi testar!

169. ”Jag vill inte klättra efter Szacke”

RW-podden

Vad är det LG har på gång nu och varför vill han inte det? Johan Cajdert är med och snackar löpning och om skor från veckans partner Merrell. Sen går vi igenom helgens alla lopp!

168. Hon gjorde en jävulsk laddning!

RW-podden

En stor racerapport från Boston Maraton, Lyssna gärna på Szackes berättelse från loppet. LG är i fas och mår riktigt bra! Keep on running!

167. Säg hej till Hanna Lindholm!

RW-podden

En av Sveriges bästa maratonlöpare gästar oss och berättar om sin tuffa satsning framåt! Här är en som tävlar mycket. Klädkoder och andra levnadstips är med också såklart.

166. Har du kalsongerna utanpå jeans också?

RW-podden

LG har varit på äventyr i Norge! Stort reportage och intervjuer med norsk världslöpare bland mycket annat! Välkomna!

165. Du behöver inte stå med kobran i vädret

RW-podden

Denna vecka pratar vi skor och löpning med Erik från Hoka, Alltid trevligt att snacka om allt mellan löparhimlen och jord med honom. LG berättar hur man för sig på löpararenorna. Allt är som vanligt med andra ord. Välkomna!

164. ”Förr åt man så man svettades”

RW-podden

Vi möter Carolina Wikström som berättar om sin löpning nu och framåt! Vad har hon för knep för att springa fort på 10k och vilka Adidas skor är hennes favorit? Välkomna!

163. ”Han knäppte knapparna med raka armar”

RW-podden

Victor Smångs hälsar på och berättar om hur det är att gå från ”normal” till elitlöpare och coach, trevligt snack om dubbla trösklar och surdegsbröd:-) Dessutom har han och Szacke varit i Tyskland och hälsat på i Pumas testlabb.

Hej löpare!

RW-podden

Szacke har varit i Paris och träffat Adidas, hur går det till på dessa resor? Bara löpning med en massa löpare och hur står det till med klädkoden i Europa? Veckans pass, vett och etikett och frågor är också med såklart!