Senaste avsnitten

Välkommen till RW podcast – en samling intressanta poddar om löpning!

  • Jag är löpare Kenneth Gysing möter spännande gäster för lättsamma samtal om livet och löpningen!
  • RW Featurepodden Fördjupande intervjuer med profilerna som porträtteras i papperstidningen – perfekt lyssning för långpasset.
  • Coach LG I Runners Worlds träningspodcast möter Coach LG en intressant gäst och tömmer denne på sin kunskap.

9. Martin Enholm

Coach LG

Denna gång gästas Coach LG  av Martin Enholm, svenske rekordhållaren på 800 meter.

8. Drumforrest

Coach LG

I avsnitt åtta av Coach LG gästar löparcoachen och trummisen Peppe ”Drumforrest” Lindholm! Det blir: löpning, rock’n roll, solrosfrön till lunch och hur många jeans och tatueringar han har!

7. Fredrik Uhrbom

Coach LG

Fredrik Uhrbom gästar avsnitt sju av Coach LG! Det blir: Kräftskiva, kollapsen under finnkampen, harekarriären, träningsupplägg och mycket mycket mer! 

5. Micael Dahlén

”Jag är löpare” – Podden!

Nytt poddavsnitt av ”Jag är löpare” med den eminente, briljante och hyfsat skäggige ekonomiprofessorn Micael Dahlén!

6. Petter Alexis Askergren

Coach LG

Petter gästar avsnitt sex av Coach LG! Det blir mycket snack om musik, träning och ”Så mycket bättre”. Trevlig lyssning!

5. Emma Lindblom

Coach LG

Dietisten Emma Lindblom pratar kost och löpning. Och jag berättar om när jag lagade fiskpinnar och blodpudding i brödrosten.

4. Mängd eller fart?

Coach LG

I veckans Coach LG – Fd elitlöparen Lars Södergård. Vi pratar om olika träningsfilosofier och mängd eller fart. Samt LSD och cykel.

3. Lagidrott och löpträning

Coach LG

I tredje avsnittet av Coach LG gästar fotbollstränaren André Jeglertz och pratar om vikten av löpträning inom fotboll. Dessutom: LG’s budord!

4. Emelie Schepp

”Jag är löpare” – Podden!

Deckardrottningen Emelie Schepp berättar om lyckan i att ha ett löpband i källaren i huset i Motala, och om nya kriminalromanen Broder Jacob  –  där det händer ruggiga saker i Norrköping!

2. Vi snackar löpbandsträning

Coach LG

I andra avsnittet av Coach LG gästar Anders Szalkai! Det bjuds på 37 minuter löpbandssnack. Tips! Budord! Bästa passen! Trevlig lyssning!

3. Maria Strömme

”Jag är löpare” – Podden!

Kan nanoteknik göra dig till en bättre löpare? Maria Strömme, professor i nanoteknik och löpare, har svaret. Maria berättar också om hur man springer maror med en stelopererad rygg. Ryggen skadades när hon tävlade i judo. Häng på!  

1. Sanna Hed

Coach LG

I premiäravsnittet av Runners Worlds träningspodcast Coach LG: När och hur blir man löpare? Tips, fallgropar. LG:s och gästen Sanna Heds favoritpass och LG:s budord. Trevlig lyssning!