Senaste avsnitten

Välkommen till RW podcasts – en samling intressanta poddar om löpning!

  • Jag är löpare Kenneth Gysing möter spännande gäster för lättsamma samtal om livet och löpningen!
  • RW Featurepodden Fördjupande intervjuer med profilerna som porträtteras i papperstidningen – perfekt lyssning för långpasset.
  • Coach LG I Runners Worlds träningspodcast möter Coach LG en intressant gäst och tömmer denne på sin kunskap.

7. Frågeavsnitt

Wiss&Swärm - On the run

I det här avsnittet svarar Josefine och Sara på en massa lyssnarfrågor  som bland annat handlar om löparskador, bästa loppen och tjejernas personliga rekord på olika distanser.

6. Träningsupplägg

Wiss&Swärm - On the run

I dagens avsnitt pratar vi om träningsupplägg. Vad kan vara bra att tänka på när man följer program? Vad skiljer sig åt för nybörjare och den som tränar för prestation? Vi delar dessutom med oss av hur våra träningsupplägg ser ut i dagsläget.

5. Känslofylld lopprapport från Stockholm marathon

Wiss&Swärm - On the run

Josefine har genomfört Stockholm marathon och landar i poddstudion bara timmar efter loppet. Hon reflekterar över loppet som varit och delar med sig av sina känslor innan, under och efter. För er som gillar loppberättelser så får ni bara inte missa detta avsnitt!

4. Pers och att våga ta chansen

Wiss&Swärm - On the run

Hur var Saras upplevelse på BAUHAUS-galan? Hon imponerade med ett personbästa och berättar hur det var att springa på Stockholm stadion med världseliten. Josefine har tävlingsnerver inför morgondagens maratonlopp. Dom diskuterar också kring hur man boostar sig själv inför stora prestationer.

6. Magnus Betnér, ståuppkomiker och löpare

”Jag är löpare” – Podden!

Nytt poddavsnitt av ”Jag är löpare” med lysande komikern Magnus Betnér … och dotter Edith, 10 månader! Vi pratar löpning som meditation, hårda livet som ståuppkomiker, utbrändhet, träna tillsammans med sambon, springa med barnvagn, intervaller och framtida lopp.

3. Preggoträning

Wiss&Swärm - On the run

I dagens avsnitt pratar vi om löpning och träning under graviditet samt vad man ska tänka på för att komma igång igen. Hur ser de generella rekommendationerna ut och hur gjorde Sara och Josefine?

#2. Stockholm Marathon special

Wiss&Swärm - On the run

I avsnitt två av Wiss & Swärm: Sthlm Marathon special!

#1. Premiäravsnittet

Wiss&Swärm - On the run

Välkomna till premiäravsnittet av Runner’s Worlds nya podd ”Wiss & Swärm – On the run”, en inspirerande podd om löpning/träning, hälsa, familjeliv och livspusslet.

Happy Jankell

Featurepodden

Featurepodden möter den lysande skådespelaren Happy Jankell – som delar med sig av hur hon har byggt sin karriär med löpningens hjälp. Hör henne berätta hur hon effektivt övar in sina repliker i löpspåret. Hur hon laddar med löpning inför kvällens scenframträdanden och hur löpning är hennes bästa medicin mot ångest. Hör henne förmedla sin största lärdom: att aldrig mer springa med feber. Det gjorde hon under Berlin Marathon 2017 och spåren sitter i än i dag.

10. Karl Dyall

Coach LG

Hur kan man sjunga och dansa som en gud och ändå vara 3:a på VM i crossfit? Kalle Dyall gästar och berättar i avsnitt 10 av Coach LG.

Vi snackar löpteknik

Featurepodden

RW´s Anders Szalkai snackar löpteknik med löpteknikgurun Fredrik Zillén och Linus Holmsäter skapare av konceptet Running Hacks med en egen filosofi kring just löpteknik, och dessutom ansvarig för adidas Runners i Norden.  Det blir mycket snack om teknik, skor och om löpteknik verkligen kan vara en filosofi.

9. Martin Enholm

Coach LG

Denna gång gästas Coach LG  av Martin Enholm, svenske rekordhållaren på 800 meter.