Senaste avsnitten

Välkommen till RW podcasts – en samling intressanta poddar om löpning!

  • Jag är löpare Kenneth Gysing möter spännande gäster för lättsamma samtal om livet och löpningen!
  • RW Featurepodden Fördjupande intervjuer med profilerna som porträtteras i papperstidningen – perfekt lyssning för långpasset.
  • Coach LG I Runners Worlds träningspodcast möter Coach LG en intressant gäst och tömmer denne på sin kunskap.

62. ” Jag pumpade på med hur mycket godis som helst ”

RW-podden

Run happy! Det ska vara roligt att springa, allt behöver inte handla om tider och prestation. Hur hittar vi motivation och glädje i löpningen? Brooks söker 6 st testlöpare – in och lyssna och bli en av dem!

61. LG tvättar Peppes fötter och hyllar påskens godis

RW-podden

Full fart med träningen- nu är vi framme vid uppladdningen inför lopp, både virtuella och ”riktiga”. Jörgen från Löplabbet är med och släpper en spännande skonyhet! Glad påsk!

60. Slem ,snor, blod å stå på alla fyra

RW-podden

Behöver det verkligen vara så på alla löppass? Avsnitt 60 är här och vi pratar vidare om hur vi lägger upp träningen nu. Puma har kommit med en distanssko med kolfibersula som vi testar och diskuterar. LG chockar i klädkod.

59. LG kavlar upp ärmarna och ställer upp i Mr Olympia!

RW-podden

Inte riktigt men vi pratar än en gång om styrketräning för löpare och vi koncentrerar oss på hur vi kan träna funktionellt hemma för löpning. Tillsammans med Flowlife får vi nya utmaningar som gör oss starkare( och snabbare)

58. Lg ställer sig upp för att få blod till arslet

RW-podden

Nu lämnar vi grundträningen och vad händer då? Vi berättar om hur vi tycker att man kan träna nu. Szacke kör sitt torsdagspass  tillsammans med sina kompisar genom hörlurar från Jaybird. In och lyssna!

57. Szacke slår en piruett i Österikisk landslagsdress

RW-podden

Spring tillsammans! Det dyker upp fler och fler löpar-team både i Sverige och runt om i världen. Vi dyker in i det tillsammans med Vitamin Well och deras team Nordic Runners. Sen är vi alla överens angående veckans vett & etikett!

56. LG äter tacos – ”det är ju halv-vegetariskt”

RW-podden

Kort och hårt, nej vi talar inte om något annat än löpning här. Hur ska man träna om man tänker just kort och hårt? Hur kan musiken påverka träningen? Vi pratar om hörlurar från Jaybird också och LG har alla inställningar på EQn klara.

55. Szacke går på rave iförd hunddräkt

RW-podden

Uppvärmning. Hur viktigt är det och hur ska vi värma upp? Flowlife har låtit oss testa deras nya Flowgun Pocket och den är ju perfekt till både uppvärmning och efter passet. Musik, mode och sanningar utlovas.

54. LG drar på sig skjorta och ger sig ut i vildmarken!

RW-podden

Vi snackar om traillöpning och nuddar vid ultralöpning. The North Face har gjort en trailsko med kolfibersula- klart vi testar den tillsammans med Löplabbets sko-guru Jörgen Lindh!

53. Vegetarianer och strumpor utanpå!

RW-podden

Distanslöpning- hur mycket och hur snabbt eller långsamt ska man springa? Vi testar Adidas nya sko Ultraboost 21 och pratar med deras skoexpert Stefan Rehn. Vi har självklart även tips på klädsel och en massa annat om löpning.

52. ”Du får svettas hur jävla mycket som helst”

RW-podden

LG skräder som vanligt inte orden när han pratar om löpband som är veckans ämne. Lite tips och trix från oss i midvinterträningen. Mat, mode och löpning i en perfekt mix. Välkomna!

51. Ska man raka benen för att springa snabbare?

RW-podden

Tävlingar! Kan man tävla sig i form? Hur ska man tänka? In och lyssna så får ni alla knep och råd för en bra tävlingssäsong. Självklart berättar vi hur ni ska tänka rent modemässigt också.