Senaste avsnitten

Välkommen till RW podcasts – en samling intressanta poddar om löpning!

  • Jag är löpare Kenneth Gysing möter spännande gäster för lättsamma samtal om livet och löpningen!
  • RW Featurepodden Fördjupande intervjuer med profilerna som porträtteras i papperstidningen – perfekt lyssning för långpasset.
  • Coach LG I Runners Worlds träningspodcast möter Coach LG en intressant gäst och tömmer denne på sin kunskap.

38. Veckosallad & virtuell coach

RW-podden

Hur funkar det med en virtuell coach? Vi testar och snackar med Racefox. Szacke är i Portugal och ska fota sina solbrillor medan Lg och Peppe utmanar lyssnarna i RWPODDENS nya utmaning. Lyssna gärna!

37. Kolfiberskor & norrländskt spa

RW-podden

Nu reder vi ut allt som har med kolfiberskor att göra! Löplabbets Jörgen Lindh är med och diskuterar och förklarar allt om det. Kan vem som helst springa och dra fördel av dessa superheta skor? Lg har en löparspaning och han tror att Szacke och Peppe kan bli knarkare. Ja, allt är ungefär som vanligt!

36. Tröskel, Vo2max och upprullade tights!

RW-podden

Löpartester, anrika Bosön har öppnat upp sitt nya testcenter och bygger vidare med träning och testning mot 2025! Szacke berättar allt om sin Backyard- premiär och LG förklarar hur man springer om man kommer ikapp någon på löpturen.

35. Skavsår mellan skinkorna i pannlampans sken

RW-podden

Mörkerlöpning! Visst är det en härlig känsla att springa i mörkret? Tips och trix om just det. En fin intervju med Markus Torgeby som både har sprungit och sovit ute mycket i mörker. Alla är dessutom helt överens ang klädkoden den här veckan. Välkomna!

34. Grovskuren smoothie och avslappnade löparben

RW-podden

Löpning i allmänhet och framförallt hur vi ska springa just nu. Vi replikerar lite på styrka för löpare och stretchar oss igenom kroppen. LG sågar friskt i klädkoden, allt är som vanligt!

33. Grabbarna har höstlöv i håret! (och spåret)

RW-podden

Hösten är här och vi snackar om höstlöpning. TCS Lidingöloppet är ju starkt förknippat med just det och vi intervjuar generalsekreteraren Cecilia Gylden om hur det går till och vad som bjuds löparen i år. Sen har vi som vanligt modeskola och mattips. In och lyssna, LG är i toppform!

32. Full fart framåt!

RW-podden

Ny utgivningsdag, LG och Szacke bjuder på braknyheter och intervju med Adidaslöparen Kristoffer Låås om maraton och senaste kolfiberskon. Hur lång tid bör man ha för att kunna genomföra ett bra maraton? Finns det mer att gräva fram i klädkod för löpare? Lyssna så får du svaren!

31. Lg är totally relaxed

RW-podden

Är det bara att springa eller måste vi återhämta oss ibland- och hur gör vi det? Vi pratar men Flowlifes Lucas Wasniewski om olika hjälpmedel till återhämtning. Szacke skriker för en gångs skull högt när det kommer till löparvett & etikett, samt mycket mer!

30. Får man verkligen snyta sig hur som helst i löpspåret?

RW-podden

Come together! Springa i grupp, vara med i en klubb och ta del av gemenskapen. Är det bara bra och glatt? Kan det vara dåligt? Vart tog stafetterna vägen? Oj, vad mycket vi har att prata om i det här avsnittet, välkomna!

29. LG och Szacke pinkar som Fantomen

RW-podden

Varför hamnar man i formsvackor och hur tar man sig ur dom? Vi snackar om SM och alla fina resultat. Klädkoden gräver djupt och vi har mycket bra att säga om allt möjligt… och lite till.

28. The boys are back in town!

RW-podden

Eller utspridda i Norrland och huvudstaden i alla fall… Så mycket skvaller, statusuppdateringar och inte minst massor med löpning! Alternativ träning, lyssnarfråga, skodebatten och en massa mode, välkomna!

27. LG går ner i split och Szacke har kalsonger under splitshortsen!

RW-podden

Rörlighet för löpare, hur viktigt är det egentligen? Kan det ens vara intressant att prata om? Ja, vi tror det. Vi får expert-tips av Cecilia Gustafsson och reder ut hur mycket bättre vi kan bli om vi är lite vigare. Självklart blir det en hel del annat också, tune in!