Senaste avsnitten

Välkommen till RW podcasts – en samling intressanta poddar om löpning!

  • Jag är löpare Kenneth Gysing möter spännande gäster för lättsamma samtal om livet och löpningen!
  • RW Featurepodden Fördjupande intervjuer med profilerna som porträtteras i papperstidningen – perfekt lyssning för långpasset.
  • Coach LG I Runners Worlds träningspodcast möter Coach LG en intressant gäst och tömmer denne på sin kunskap.

96. Kunskap är lätt att bära

RW-podden

LG lär oss allt han kan – och lite till. Hur ska man tänka när det gäller fart i olika träningspass som backe, intervaller och tröskel. Lucas från Flowlife är med och berättar om nya spännande produkter!

95. ”Fan, då kan man ju lika gärna gå på maskerad!”

RW-podden

Vad är det LG pratar om nu då? Intervju med Mustafa ”Musse” Mohamed- En fenomenal löpare som bara fortsätter o h fortsätter! Vad har han för planer nu och vad är egentligen föreningen VVS?

94. Ett annorlunda avsnitt!

RW-podden

Mikrojogga- vad kan det vara och kan man sluta röka med hjälp av löpning? Det och mycket mer pratar vi om med veckans spännande gäst Karl Fredrik Mattsson som just släppt boken ”Den joggande rökaren” Löpning är livet, in och lyssna!

93. Är du vaken LG?

RW-podden

Ja, det får vi hoppas! Vi pratar med Anders om Kullamannen och möter en slagen hjälte. Hur gör man för att hantera trötthet och komma upp från en svacka? Puma har roliga saker på gång, in och lyssna så får ni se om vi kan få Szacke att skratta och ni kan dessutom vinna skor från just Puma.

92. Skavsår och detox!

RW-podden

Ja det låter ju som en uppladdning inför en bodybuildingtävling men det handlar som vanligt mest om löpning. Vi fokuserar på backträning i alla dess former och kollar av Szackes form inför Kullamannen. Flowlife är med med sina nya produkter. Happy löpning!

91. Hålligång i skogen!

RW-podden

Och kaos i Portugal. Seniorerna i podden är på sydliga breddgrader och då kan det gå hursomhelst. Snack om allt mellan himmel och jord men fokus på jord och skog. Löpning i terräng helt enkelt!

90. Szacke avslöjar sitt kraftdjur!

RW-podden

Och inte bara det, vi pratar om hur du ska behålla gnistan och skjuta formen framför dig när vi går in i grundträningen. Vi har med oss Erik från Hoka one One som lite av ”the fifth Beatle” då han inte bara pratar om skor utan vi kidnappar honom hela avsnittet.

89. ”Du har trampat på som vanligt”

RW-podden

Post maraton! Hur går vi vidare efter en urladdning som maraton? Vi ger tips och pratar självklart om Sthlm maraton och hur det har gått för alla.

88. ”Jag vägrar att svara på det”

RW-podden

En sista finputsning inför Stockholm maraton ( och andra maror också såklart) Hur gör man och vad gör man? Szacke vägrar svara på ”under skinnet” frågan, chockerande.

87. ”Man ska inte se ut som en julgran”

RW-podden

Hur ska man då klä sig och bete sig när man springer i mörker? Vi tar hjälp av Löplabbet som berättar om löpning under höst och vinter. Sen snackar vi löpning i allmänhet och tar oss in ännu närmare Szackes hemligheter.

86. Frågespecial!

RW-podden

Vi får många frågor och det är superkul! Nu försöker vi svara på en hel del. LG verkar även nöjd med veckan som gått och vi spanar in löpningen som har varit under veckan.

85. ”Å där stod hon med en vegetarisk lasagne!”

RW-podden

LG har varit med om en mathelg som han inte kunde styra över. Mycket löpning, såklart. Det har varit halvmaraton runt om i landet. Veckans ämne är medeldistans- kan alla springa det? Vi pratar även skor med vår partner Puma. Välkomna!