Senaste avsnitten

Välkommen till RW podcasts – en samling intressanta poddar om löpning!

  • Jag är löpare Kenneth Gysing möter spännande gäster för lättsamma samtal om livet och löpningen!
  • RW Featurepodden Fördjupande intervjuer med profilerna som porträtteras i papperstidningen – perfekt lyssning för långpasset.
  • Coach LG I Runners Worlds träningspodcast möter Coach LG en intressant gäst och tömmer denne på sin kunskap.

71. Kött, kött, kött!

RW-podden

LG har hamnat i sjunde himlen. Vi pratar musik och löpteknik. Vad är viktigast, ett långt steg eller bra frekvens? Dessutom en ny programpunkt som får Szacke att bli nervös…

70. Jag tog en baguette och rökte en Prince

RW-podden

LG är i högform! Avsnitt nr.70 är här och vi pratar om målsättningar. Är det bra? Varför? Hur? Ja, vi har massor att säga om det ämnet. Klädkod och vett & etikett i löpspåret är också med, såklart.

69. ”Jag sväljer hellre spott än äter korv med bröd innan löpning”

RW-podden

Frågespecial! Vi svarar på era frågor!(eller försöker i alla fall) Både Szacke och LG håller sig vakna under hela avsnittet. Det är roligt att snacka löpning!

68. Lg och Szacke har somnat!

RW-podden

När träningen har kört fast, vad gör man? Låt oss guida er i att träna lite utanför boxen. Lg chockar oss och sig själv med att frångå sitt matschema. Lyssna gärna!

67. LG får skörbjugg snart

RW-podden

Den perfekta löparveckan-finns den? Vi berättar om hur vi tycker hur en sådan ska vara uppbyggd och innehålla, från grundträning till tävling.Veckans låt borde heta ”Mango-Chili no 5” och får man egentligen brodera sina löparkläder? Artwork

66. LG känner sig som en fylld Aubergine

RW-podden

”Anti-aging”Att träna när man blir äldre-hur gör man? Vi träffar elitmotionären Jonas Bohr från Cellexir och pratar om just det! Sen har vi med det vanliga torr-snacket och fortsätter förklara hur man klär sig som löpare.

65. LG och Szacke går i parterapi

RW-podden

Japp, dom ligger på liggunderlag och rullar apelsiner till varandra. Time to fly också! Erik från Hoka One One hälsar på och vi får höra allt om deras resa i skovärlden! Välkomna!

64. Lg smörjer in Szacke med Body Glide

RW-podden

Och en massa andra bra tips från Löplabbets Jörgen Lindh. Distansskor- hur många ska man ha och hur ska vi tänka när vi köper skor? Löpning, kost och mode- allt är som vanligt!

63. ”Det är bara såna som är 30+ och bor hemma hos mamma som gör så”

RW-podden

Hur mycket ska man egentligen ta i? En väldigt vanlig fråga som vi får, vi försöker reda ut det och hur man ska se ut när man gör det, såklart!

62. ” Jag pumpade på med hur mycket godis som helst ”

RW-podden

Run happy! Det ska vara roligt att springa, allt behöver inte handla om tider och prestation. Hur hittar vi motivation och glädje i löpningen? Brooks söker 6 st testlöpare – in och lyssna och bli en av dem!

61. LG tvättar Peppes fötter och hyllar påskens godis

RW-podden

Full fart med träningen- nu är vi framme vid uppladdningen inför lopp, både virtuella och ”riktiga”. Jörgen från Löplabbet är med och släpper en spännande skonyhet! Glad påsk!

60. Slem ,snor, blod å stå på alla fyra

RW-podden

Behöver det verkligen vara så på alla löppass? Avsnitt 60 är här och vi pratar vidare om hur vi lägger upp träningen nu. Puma har kommit med en distanssko med kolfibersula som vi testar och diskuterar. LG chockar i klädkod.