Senaste avsnitten

Välkommen till RW podcasts – en samling intressanta poddar om löpning!

  • Jag är löpare Kenneth Gysing möter spännande gäster för lättsamma samtal om livet och löpningen!
  • RW Featurepodden Fördjupande intervjuer med profilerna som porträtteras i papperstidningen – perfekt lyssning för långpasset.
  • Coach LG I Runners Worlds träningspodcast möter Coach LG en intressant gäst och tömmer denne på sin kunskap.

35. Förväntningar och målsättningar 2020

Wiss&Swärm - On the run

I det här avsnittet pratar Sara och Josefine om sina förväntningar och mål för 2020. Deras mål ser väldigt olika ut vilket känns naturligt i och med att Sara är gravid. Josefine har specifika tävlingsmål som hon har dubbla känslor (skräckblandad förtjusning) inför och Sara har mer känslostyrda mål. In och lyssna och inspireras av ett härligt träningssnack!

34. Jag är gravid

Wiss&Swärm - On the run

Nytt år och nytt decennium. Sara och Josefine är tillbaka efter julledighet, utvilade och redo för det nya året. Men innan vi blickar framåt mot årets planer och träningsmål så är det äntligen dags att dela med oss av en nyhet vi suttit och hållt på…

33. Året som gått!

Wiss&Swärm - On the run

Vilket tävlingsår! I det här avsnittet får ni höra Josefine och Sara summera året som gått. Hur har året varit och vilka händelser har gjort störst intryck? Mest fokus ligger på deras träning- och tävlingssäsong, men några speciella händelser har med familj och kärlek att göra där Sara bland annat minns tillbaka till när hon blev friad till.

32. Julklappslistan

Wiss&Swärm - On the run

Julen närmar sig med stormsteg och om du behöver några sista minuten tips på julklappar så kommer hjälpen här! Vi tipsar om både mjuka och hårda paket i olika prisklasser som passar den som gillar löpning och/eller träning. Eller varför inte ge bort (eller önska sig själv) en upplevelse att se fram emot 2020? Artwork

31. Frivilliga och ofrivilliga vinterbad

Wiss&Swärm - On the run

I dagens avsnitt får vi bland annat höra Sara och Josefine diskutera kring huruvida man inte kan jämföra sina tider på olika distanser med ex män i samma ålder eller olika åldrar emellan. Dessutom pratar de om vinterbad som tycks vara oerhört populärt just nu. Vad har det för positiva hälsoeffekter och vem av Sara och Josefine verkar ha fattat tycke för just vinterbad?!

30. Life hacks

Wiss&Swärm - On the run

Små saker som gör träningen, vardagen och livet lite enklare! Vi berättar om våra egna knep som får vardagen att rulla på lite bättre. Dessutom har vi fått massa tips av er lyssnare. I dagens avsnitt får du bl.a. tips på hur man får en stressfri morgon, träningstips när motivationen tryter eller tiden är knapp, samt hur du fräschar upp håret utan varken dusch eller torrschampo.

29. Vinterlöpning

Wiss&Swärm - On the run

I det här avsnittet pratar vi om hur man bäst utrustar sig för vinterlöpning. Vi diskuterar också kring varför man borde löpträna ute även på vintern och vilka hälsofördelar det har. In och lyssna om du vill och/eller behöver inspiration till din vinterlöpning!

28. Vi pratar kost med Lasse ten Siethoff

Wiss&Swärm - On the run

I dagens avsnitt gästas vi av Lasse (lektor vid Gymnastik och Idrottshögskolan, samt Saras sambo) för att diskutera kost för den aktive. Tillsammans svarar vi  på lyssnarfrågor och ni får ta del av Lasses 5 i topp lista om kostprioriteringar.

27. New York Marathon

Wiss&Swärm - On the run

Josefine har nyss kommit hem från New York och är helt lyrisk över hennes upplevelse där. Hon bjuder på en känsloladdad lopprapport från ett av världens populäraste marathon. Missa inte detta!

26. Träning och PMS

Wiss&Swärm - On the run

I dagens avsnitt diskuterar Josefine och Sara kring träning under olika delar av menscykeln. Hur kan man tänka kring sin träning i olika delar av cykeln och vad finns det för tips att ta till för att underlätta och optimera sin egen träning? Samarbetspartner: Helhetshälsa (helhetshälsa.se)

25. Portugal och breaking 2

Wiss&Swärm - On the run

Josefine befinner sig i Portugal  med Springtime travel och löpcoachar ett hundratal deltagare. Sara har tidigare varit deltagare på samma resa och berättar charmen med att åka på träningsresa själv. Vi pratar även om imponerande Eliud Kipchoge som är första människan att springa maraton under 2h. Men varför räknas hans tid inte som ett nytt världsrekord? Artwork

24. Skador

Wiss&Swärm - On the run

Vi har samlat ihop era frågor om skador och för att besvara dom så bra som möjligt har vi bjudit in två experter inom området. Avsnittet presenteras i samarbete med Klinik Vare och Ruud.