Senaste avsnitten

Välkommen till RW podcasts – en samling intressanta poddar om löpning!

  • Jag är löpare Kenneth Gysing möter spännande gäster för lättsamma samtal om livet och löpningen!
  • RW Featurepodden Fördjupande intervjuer med profilerna som porträtteras i papperstidningen – perfekt lyssning för långpasset.
  • Coach LG I Runners Worlds träningspodcast möter Coach LG en intressant gäst och tömmer denne på sin kunskap.

132. ”Jag använde favorit-toan”

RW-podden

Massor av löpning såklart och ännu en gång gästas vi av fysioterapeut Jimmy Englund som går igenom lite ”vanliga” skador och en hel del annat. Vad är egentligen prehab?

131. ”Jag klippte två korv med bröd”

RW-podden

Nej, vi har inte slutat prata om mat. Men vi snackar ännu mer om löpning! Följ med och lyssna på hur du under en 4 veckors period tränar som att du blir tränad av LG mot en mara.

130. ”Jag vill inte stå ute på gården och prata om älgjakt.”

RW-podden

Men en massa annat vill vi göra. Vi har med oss Jimmy Englund, fysioterapeut som börjar att bena ut allt från  skador till styrketräning. Run happy!

129. ”Jag lever min dröm”

RW-podden

Malin Skoog är med oss igen och pratar om hur det är att vara elitsatsande och samtidigt nybliven mamma, att träna under och efter graviditet. Szacke fortsätter att berätta om sin karriär och vi kommer fram till slutet- eller är det början?

128. Szacke,Szacke, Szacke!

RW-podden

Anders är en av våra största löpare- han är veckans löparprofil och vi går igenom allt från hans senaste lopp men framförallt från början av hans karriär. Det här behöver flera avsnitt! Plus massa annat, som vanligt.

127. ”Gubben började gräva jävel när han kom fram”

RW-podden

LG har varit ute i världen igen, lyssna gärna på hans iakttagelser. Erik från Hoka är med och vi pratar om skor och löpning. Har klädkoden försvunnit nu? In och lyssna så får ni veta!

126. Leopardmönstrade shorts i stekande värme

RW-podden

Äntligen sommar och löpningen går som på räls! Vi snackar om lyssnarundersökningen och LG har gjort upp en plan för vad som kommer att finnas kvar och vad som ska försvinna i podden. Samt en hel del mer!

125. ”Du är inte en köttklump”

RW-podden

Vad menar LG? Han har firat hela helgen och är verkligen på hugget! Vi pratar om hur man kommer tillbaka i full träning efter sjukdom och självklart mycket mer!

124. Dropp under lopp?

RW-podden

Hur kommer vi igång efter tävling? Måste man vila 3 dagar eller 3 veckor? Szacke har kanske en ny karriär som rappare och LG har ätit kött igen.

123. Erotiskt underhållningsvärde?

RW-podden

Hur ligger vi till där egentligen och vad är det? Stockholm maraton såklart och med oss har vi blytung expertis från Löplabbet när det gäller skor. Veckans klädkod splittrar gänget men vi är ändå vänner. Välkomna!

122. Maraton mania!

RW-podden

Ta del av Szackes sista tips inför Stockholm maraton! LG har en djupdykning i veckans matsedel och hur ska man göra när man könner sig som en löpare men inte kan springa? Vi masserar in oss i allt om löpning tillsammans med Flowlife.

121. Ska jag streaka?

RW-podden

Pratar vi om Runstreak eller något helt annat? LG är i högform ätandes Ryvita i sändning! Under Armour har spännande skor som man kan vinna och löparen Tony Hetefnejad berättar både om skor och sin löparkarriär. Det och mycket mer i veckans avsnitt!