Senaste avsnitten

Välkommen till RW podcast – en samling intressanta poddar om löpning!

  • Elitpodden ”Run hard” För dig som vill utvecklas i den hårdaste sporten av alla! Claes Åkeson och Per Synnerman ger dig tipsen du behöver.
  • Jag är löpare Kenneth Gysing möter spännande gäster för lättsamma samtal om livet och löpningen!
  • RW Featurepodden Fördjupande intervjuer med profilerna som porträtteras i papperstidningen – perfekt lyssning för långpasset.

2. Alf Tumble

”Jag är löpare” – Podden!

”Välkomna till no 2 av RW:s podd  ”Jag är löpare”. Nu med vinexperten, musikern och löpare Alf Tumble som gäst. Vi pratar vin, vi pratar löpning som livsstil, vi pratar löpning sub tre timmar på maran i New York. Extra bonus – Alf tipsar om bästa vinet till julskinka!”

2. Kalle Berglund

Elitpodden - Run Hard

Elitpodden: Episod 2 Om svensk succétid i maraton. Om ångest och hjärnspöken. Jesus Budord. Elitgäst – Kalle Berglund.

1. Markus Torgeby

Featurepodden

Fördjupande intervjuer med profilerna som porträtteras i papperstidningen – perfekt lyssning för långpasset. Gäst denna vecka: Markus Torgeby

1. Premiäravsnittet

Elitpodden - Run Hard

I premiäravsnittet av Elitpodden – Run hard: Crosstrainer! Maratontider! 2.19-mannen!”Varför håller dom i sig”? Status på Claes & Zigge! Lagtaktik! Jesus! Löpskolning? Allt det och mycket annat i premiäravsnittet av Elitpodden – Run hard.

1. Promoe

”Jag är löpare” – Podden!

I premiäravsnittet av Jag är löpare hör ni Kenneth Gysing intervju Mårten ”Promoe” Edh. Det pratas om allt från hur det är att springa ett maratonlopp innan en spelning, till hur det är att försöka plugga till sin tenta mitt uppe under brinnande turné.