Ecco BIOM Walk


Pressmeddelande

Att gå är världens mest naturliga rörelse. Alla ben, leder och muskler är byggda och anpassade för detta och det är en rörelse som kräver ytterst lite stöd. Tanken om att använda kroppens naturliga rörelser är bakgrunden till varför ECCO började arbeta med ”Natural Motion” och lanserade den första BIOM löpkollektionen i mars 2009, efter år av studier.

Nu har ECCO använt kunskapen om Natural Motion för att skapa den första BIOM för gång – BIOM Walk. Baserad på samma ”Natural Motion” princip som löpkollektionen, har BIOM Walk inget överdrivet stöd, onödig stötdämpning eller rörelsekontroll. Istället får foten möjlighet att röra sig fritt och bygger därigenom gradvis upp fotens muskler. BIOM Walk är den perfekta walkingskon: den erbjuder lite dämpning men har samtidigt alla egenskaper från konceptet Natural Motion. Med perfekt passform ger BIOM Walk maximal komfort.
BIOM Walk finns tillgänglig för män och kvinnor i slitstarkt yakskinn eller mesh och finns i flera färger: vit och svart i yakskinn, silver/betong och svart/titan i mesh. Pris 1650 kr i yakskinn och 1650 kr i mesh.

Mer information om BIOM projektet finns på www.thebiomproject.comLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Nya Nagino-kollektionen från Asics – designad av kvinnor för kvinnor

Lagom till höstens intåg lanserar Asics sin nya Nagino-kollektion. Den består av träningskläder för löpning...

Läs mer

Asics Gel-Kayano får ny stabilitetsteknologi

Gel-Kayano är Asics premiummodell inom stabilitetssegmentet. Nu lanseras den 30:e versionen, som bland annat har...

Läs mer

Test: Nya Brooks Hyperion MAX

Helt nya Hyperion Max från Brooks landade hos oss på Runner’s World – och chefredaktör...

Läs mer

Fler intressanta artiklar