Ecco BIOM Walk


Pressmeddelande

Att gå är världens mest naturliga rörelse. Alla ben, leder och muskler är byggda och anpassade för detta och det är en rörelse som kräver ytterst lite stöd. Tanken om att använda kroppens naturliga rörelser är bakgrunden till varför ECCO började arbeta med ”Natural Motion” och lanserade den första BIOM löpkollektionen i mars 2009, efter år av studier.

Nu har ECCO använt kunskapen om Natural Motion för att skapa den första BIOM för gång – BIOM Walk. Baserad på samma ”Natural Motion” princip som löpkollektionen, har BIOM Walk inget överdrivet stöd, onödig stötdämpning eller rörelsekontroll. Istället får foten möjlighet att röra sig fritt och bygger därigenom gradvis upp fotens muskler. BIOM Walk är den perfekta walkingskon: den erbjuder lite dämpning men har samtidigt alla egenskaper från konceptet Natural Motion. Med perfekt passform ger BIOM Walk maximal komfort.
BIOM Walk finns tillgänglig för män och kvinnor i slitstarkt yakskinn eller mesh och finns i flera färger: vit och svart i yakskinn, silver/betong och svart/titan i mesh. Pris 1650 kr i yakskinn och 1650 kr i mesh.

Mer information om BIOM projektet finns på www.thebiomproject.comLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Svensk professor: Därför springer du snabbare med kolfiberskor

Toni Arndt, professor på GIH i Stockholm, är den som bestämmer hur framtidens löparskor får se ut. Här berättar han...

Läs mer