RW-podden

En podd om löpning och träning med coacherna L-G Skoog och Peppe Lindholm. Vi berättar om hur vi tränar våra löpare och kollar in allt det senaste inom löparvärlden. Runner's World's chefredaktör Anders Szalkai är med varje vecka och pratar löpning såklart! Vad innebär tröskel-pass? Kan man klä sig hur som helst i löparspåret? Vett och etikett inom löpningen. RW podden reder ut det och mycket mer!

104. ”Jag kan förstå kompressionsstrumpor”

RW-podden

En massa löpning och veckans löparpryl från Löplabbet. Den här grejen blir man sugen på. ”Sveriges bildskönaste löpare”, ”Mr Lidingöloppet”- kärt barn har många namn! Magnus Bergman är veckans löparprofil och i dagens avsnitt berättar vi hans historia.

103. Knyt skorna!

RW-podden

Veckorna flyger fram och förhoppningsvis gör löpningen det också. Allt från veckans löpprofil till färg på skosnören tas upp i detta avsnitt. Garmin släpper efterlängtad klocka och Löplabbet guidar oss om det och mycket mer!

102. ”En vanlig träningströja har en femårs-gräns.”

RW-podden

Klädkoden tar aldrig slut och inte löpningen heller. Ny vecka med en ny löparprofil, vett och etikett och allt annat som gör livet glatt!

101. Nya tider och solbränd LG!

RW-podden

Vi kör vidare in i ett nytt år med lite nyheter och lite som vanligt. Veckans löparprofil är en kul del och som vanligt snackar vi om allt mellan himmel och löparbanan.

100. Det är nu vi är 💯!

RW-podden

Avsnitt 100 firas med listor av alla de slag och sista gången vi kryper under skinnet på Anders Szalkai. Häng med och fira oss!

99. ”Det är säkert nån jävel som kommer skilja sig i jul”

RW-podden

God Jul! Inomhuslöpning och löpband, LG s julbord, Szacke har vett och etikett och Peppe springer med mössan på. Flowlife delar ut julklappar. Kom ihåg att springa under julen!

98. ”Jag hatar julsånger”

RW-podden

LG är inte mellanmjölk! Rakt och tydligt, inte bara angående julsånger utan mycket annat också. Långpasset får sig en rejäl djupdykning och ni har chansen att vinna fina Flowguns från Flowlife!

97. Jag åt julbord på …

RW-podden

Ja, nu lackar det mot jul och LG har redan börjat ladda in- men var är Sveriges bästa julbord enligt honom? Vintern är iallafall här och löpningen stannar ju inte upp trots köld- Jörgen från Löplabbet får besök av Szacke i butiken och vi får ta del av en massa tips!

96. Kunskap är lätt att bära

RW-podden

LG lär oss allt han kan – och lite till. Hur ska man tänka när det gäller fart i olika träningspass som backe, intervaller och tröskel. Lucas från Flowlife är med och berättar om nya spännande produkter!

95. ”Fan, då kan man ju lika gärna gå på maskerad!”

RW-podden

Vad är det LG pratar om nu då? Intervju med Mustafa ”Musse” Mohamed- En fenomenal löpare som bara fortsätter o h fortsätter! Vad har han för planer nu och vad är egentligen föreningen VVS?

94. Ett annorlunda avsnitt!

RW-podden

Mikrojogga- vad kan det vara och kan man sluta röka med hjälp av löpning? Det och mycket mer pratar vi om med veckans spännande gäst Karl Fredrik Mattsson som just släppt boken ”Den joggande rökaren” Löpning är livet, in och lyssna!

93. Är du vaken LG?

RW-podden

Ja, det får vi hoppas! Vi pratar med Anders om Kullamannen och möter en slagen hjälte. Hur gör man för att hantera trötthet och komma upp från en svacka? Puma har roliga saker på gång, in och lyssna så får ni se om vi kan få Szacke att skratta och ni kan dessutom vinna skor från just Puma.