RW-podden

En podd om löpning och träning med coacherna L-G Skoog och Peppe Lindholm. Vi berättar om hur vi tränar våra löpare och kollar in allt det senaste inom löparvärlden. Runner's World's chefredaktör Anders Szalkai är med varje vecka och pratar bland annat om sin satsning mot Boston maraton. Vad innebär tröskel-pass? Kan man klä sig hur som helst i löparspåret? Vad är en ”tom-dusch”? Vi reder ut det och mycket mer!

43. Skumbananer och k*k i hatt

RW-podden

Träningsdagbok- är det något man ska lägga fokus på? Vad händer i löparvärlden och kan vi överhuvudtaget något om godis? In och lyssna!

42. Szacke har heta ben i avklippta tights

RW-podden

Pulsträning! Tillsammans med Polar går vi igenom hur och varför du kan använda pulsen i din träning. Veckans temadag gör att LG funderar på att byta karriär och helhjärtat satsa på maten.

41. Naturjuice och barbröstade löpare

RW-podden

Vi snackar om hållbar löpning med Reebok och går igenom veckans matvanor. LG börjar snart springa i bar överkropp medans Peppe får stå i vassen när han badar. Szacke redovisar sin senaste träningsvecka i detalj!

40. Hur stor får en mössa vara?

RW-podden

LG lägger upp 2v träning inför maraton, hur ska vi klä oss i vinter? Löplabbet är med oss igen och förklarar bla varför vi ska använda merinoull. Vi börjar även närma oss att få reda på vad ”naturjuice” egentligen är.

39. Har LG bra reflexer?

RW-podden

Hur gör vi för att synas i mörkret? Tillsammans med Jörgen Lindh från löplabbet går vi igenom allt från blinkande skosnören till ryggsäckar med reflexer. Szacke utmanar Susanne Lanefelt i klädkod. In och lyssna!

38. Veckosallad & virtuell coach

RW-podden

Hur funkar det med en virtuell coach? Vi testar och snackar med Racefox. Szacke är i Portugal och ska fota sina solbrillor medan Lg och Peppe utmanar lyssnarna i RWPODDENS nya utmaning. Lyssna gärna!

37. Kolfiberskor & norrländskt spa

RW-podden

Nu reder vi ut allt som har med kolfiberskor att göra! Löplabbets Jörgen Lindh är med och diskuterar och förklarar allt om det. Kan vem som helst springa och dra fördel av dessa superheta skor? Lg har en löparspaning och han tror att Szacke och Peppe kan bli knarkare. Ja, allt är ungefär som vanligt!

36. Tröskel, Vo2max och upprullade tights!

RW-podden

Löpartester, anrika Bosön har öppnat upp sitt nya testcenter och bygger vidare med träning och testning mot 2025! Szacke berättar allt om sin Backyard- premiär och LG förklarar hur man springer om man kommer ikapp någon på löpturen.

35. Skavsår mellan skinkorna i pannlampans sken

RW-podden

Mörkerlöpning! Visst är det en härlig känsla att springa i mörkret? Tips och trix om just det. En fin intervju med Markus Torgeby som både har sprungit och sovit ute mycket i mörker. Alla är dessutom helt överens ang klädkoden den här veckan. Välkomna!

34. Grovskuren smoothie och avslappnade löparben

RW-podden

Löpning i allmänhet och framförallt hur vi ska springa just nu. Vi replikerar lite på styrka för löpare och stretchar oss igenom kroppen. LG sågar friskt i klädkoden, allt är som vanligt!

33. Grabbarna har höstlöv i håret! (och spåret)

RW-podden

Hösten är här och vi snackar om höstlöpning. TCS Lidingöloppet är ju starkt förknippat med just det och vi intervjuar generalsekreteraren Cecilia Gylden om hur det går till och vad som bjuds löparen i år. Sen har vi som vanligt modeskola och mattips. In och lyssna, LG är i toppform!

32. Full fart framåt!

RW-podden

Ny utgivningsdag, LG och Szacke bjuder på braknyheter och intervju med Adidaslöparen Kristoffer Låås om maraton och senaste kolfiberskon. Hur lång tid bör man ha för att kunna genomföra ett bra maraton? Finns det mer att gräva fram i klädkod för löpare? Lyssna så får du svaren!