RW-podden

En podd om löpning och träning med coacherna L-G Skoog och Peppe Lindholm. Vi berättar om hur vi tränar våra löpare och kollar in allt det senaste inom löparvärlden. Runner's World's chefredaktör Anders Szalkai är med varje vecka och pratar löpning såklart! Vad innebär tröskel-pass? Kan man klä sig hur som helst i löparspåret? Vett och etikett inom löpningen. RW podden reder ut det och mycket mer!

126. Leopardmönstrade shorts i stekande värme

RW-podden

Äntligen sommar och löpningen går som på räls! Vi snackar om lyssnarundersökningen och LG har gjort upp en plan för vad som kommer att finnas kvar och vad som ska försvinna i podden. Samt en hel del mer!

125. ”Du är inte en köttklump”

RW-podden

Vad menar LG? Han har firat hela helgen och är verkligen på hugget! Vi pratar om hur man kommer tillbaka i full träning efter sjukdom och självklart mycket mer!

124. Dropp under lopp?

RW-podden

Hur kommer vi igång efter tävling? Måste man vila 3 dagar eller 3 veckor? Szacke har kanske en ny karriär som rappare och LG har ätit kött igen.

123. Erotiskt underhållningsvärde?

RW-podden

Hur ligger vi till där egentligen och vad är det? Stockholm maraton såklart och med oss har vi blytung expertis från Löplabbet när det gäller skor. Veckans klädkod splittrar gänget men vi är ändå vänner. Välkomna!

122. Maraton mania!

RW-podden

Ta del av Szackes sista tips inför Stockholm maraton! LG har en djupdykning i veckans matsedel och hur ska man göra när man könner sig som en löpare men inte kan springa? Vi masserar in oss i allt om löpning tillsammans med Flowlife.

121. Ska jag streaka?

RW-podden

Pratar vi om Runstreak eller något helt annat? LG är i högform ätandes Ryvita i sändning! Under Armour har spännande skor som man kan vinna och löparen Tony Hetefnejad berättar både om skor och sin löparkarriär. Det och mycket mer i veckans avsnitt!

120. ”Jag skiter väl i om nån Fågeljävel kvittrar”

RW-podden

Hur ställer sig LG egentligen till trail/stiglöpning? Vi gästas av Johan Cajdert en OCR-löpare som pratar om hur man springer i terräng och vad man ska springa i! Merrell är samarbetspartner och veckans klädkod är riktigt bra!

119. Live and dangerous!

RW-podden

Vi kör liveinspelning av podden från Camp Järvsö och vårat löparläger. Mycket frågor och helt oklippt (kanske) Vi pratar om återhämtning och vikten av det tillsammans med Flowlife. Vågar ni lyssna?

118. Får man ha en T-shirt över jackan?

RW-podden

Vi gästas av Erik Alnervik från Helsingborg maraton, trevligt samtal om ett redan nu etablerat lopp i Sverige! Man blir lite sugen att springa… Varför heter Hoka Speedgoat just speedgoat? Det och massor av löpning i veckans avsnitt!

117. ”Du blir seg så in åt helvete”

RW-podden

Vad syftar LG på på nu? Stor rapport från helgens alla tävlingar och vi passar på att spinna vidare på det temat med att prata om loppstrategier, hur och varför ska man tänka på upplägget för olika mål och lopp. Välkomna!

116. Exklusivt!

RW-podden

Intervju med Sondre Nordstad Moen, europas bästa maratonlöpare! Hur tränar och tänker han? Vi fick en pratstund med honom direkt från Boston där Szacke även sprang och vimlade. Plus en massa mer!

115. Kladdkaka & ballonger!

RW-podden

Full fart i podden! Szacke åker över hela världen och vinäger dom bästa tipsen i maratonträningen just nu. Tävla om att vinna Huawei Watch GT Runner, en ny smart sportklocka. Klädkoden och vett & etikett har denna vecka en helt enad jury… eller?