RW-podden

En podd om löpning och träning med coacherna L-G Skoog och Peppe Lindholm. Vi berättar om hur vi tränar våra löpare och kollar in allt det senaste inom löparvärlden. Runner's World's chefredaktör Anders Szalkai är med varje vecka och pratar löpning såklart! Vad innebär tröskel-pass? Kan man klä sig hur som helst i löparspåret? Vett och etikett inom löpningen. RW podden reder ut det och mycket mer!

86. Frågespecial!

RW-podden

Vi får många frågor och det är superkul! Nu försöker vi svara på en hel del. LG verkar även nöjd med veckan som gått och vi spanar in löpningen som har varit under veckan.

85. ”Å där stod hon med en vegetarisk lasagne!”

RW-podden

LG har varit med om en mathelg som han inte kunde styra över. Mycket löpning, såklart. Det har varit halvmaraton runt om i landet. Veckans ämne är medeldistans- kan alla springa det? Vi pratar även skor med vår partner Puma. Välkomna!

84. Szacke förklarar förspel och LG lyssnar för en gångs skull

RW-podden

Samt massor med löpning! Vi svara på lyssnarfrågor och träffar Jonas Bohr från Cellexir igen och ser hur världsrekordförsöket har gått.

83. ”Sandaler, surdeg och hipsterskägg”

RW-podden

Hur håller vi motivationsbrist löpningen uppe under höstens mörka månader och kan Szacke bli riktigt arg? Vi svarar på läsarfrågor och får veta lite för mycket om matförgiftningar. Varmt välkomna!

82. ”Lena gjorde en jävulsk laddning igår”

RW-podden

Vad pratar LG om? Och hur djupt under skinnet kan vi komma på Szacke? Vi pratar om laddning och hur man ska träna sista två veckorna till halvmaraton. Göteborgsvarvet stundar och tillsammans med New Balance går vi igenom några upplägg!

81. LIVE!

RW-podden

RW-podden direkt från Camp Järvsö!

80. ”Igår var jag faktiskt uppe ända till 24!”

RW-podden

Hur viktigt är det med rätt vila? -då menar vi vila i träningen. Vad är det för skillnad på ståvila, joggvila, när ska man vila si och så? Trevlig torsdag!

79. ”Att se konturerna av kulorna är inte bra”

RW-podden

LG lär oss hur vi klär oss och vi gästas även av hans dotter Malin som berättar om sin löpning och svarar på lite lyssnarfrågor. Szacke är i högform och avslöjar fler hemligheter. Samt en massa löpning förstås!

78. ”Det är bara att ta en näve olivolja och smörja ordentligt!”

RW-podden

LG ger skönhets och hälsotips till vår ultrahjälte Anders Szalkai efter hans 24 h debut. Att pressa sig utanför sina gränser, kan det vara bra? Det och mycket mer i veckans avsnitt av RW-podden.

77. ”Det är väl så med vilda djur”

RW-podden

Vår djurexpert Anders Szalkai berättar om sina senaste naturupplevelser och vi andra ( och Szacke) går in och pratar om en ofta bortglömd del av löpningen nämligen uppvärmning. LG ser fram emot fredagens temadag och vi är alla sugna på att springa mer!

76. ”Du kan ju inte bli som Boston-stryparen helt utan karaktär”

RW-podden

Det kan vara lätt att hamna utanför sina löpar-rutiner när semestern stormar in- vi berättar hur du får träningen att funka även då. Szacke avslöjar dessutom fler hemligheter i ”under skinnet på Anders Szalkai”

75. ”Man ska känna glädje i ren vaniljsmak”

RW-podden

Ja, LG fortsätter att sprida sin visdom och det gör även vi andra tillsammans med Löplabbet och deras temposko-guide. Hur hittar man bästa skorna för snabbare och skonsammare löpning? Hur råder man bot på hälsporre och andra skavanker? In och lyssna så berättar vi!