RW-podden

En podd om löpning och träning med coacherna L-G Skoog och Peppe Lindholm. Vi berättar om hur vi tränar våra löpare och kollar in allt det senaste inom löparvärlden. Runner's World's chefredaktör Anders Szalkai är med varje vecka och pratar bland annat om sin satsning mot Boston maraton. Vad innebär tröskel-pass? Kan man klä sig hur som helst i löparspåret? Vad är en ”tom-dusch”? Vi reder ut det och mycket mer!

9. MC-keps och karantän

RW-podden

Vi kan inte undgå Corona krisen- men hur får vi upp motivationen ändå? Är säsongen över innan den har startat för världens elitlöpare? Vi kollar in formtoppning och ser fram emot vårens nya löparskor.

8. Shorts över tights och stegringslopp

RW-podden

Vi pratar om formtoppning och självklart om hur vi ska förhålla oss till Coronaviruset som löpare. Hur ska vi träna nu och varför? Anders Szalkai kommer med sina synpunkter och farsan ger oss ett riktigt tufft pass. Häng med och lyssna!

7. Löpband & Bomullströjor

RW-podden

Kan man springa ordentligt på löpband? Har Szacke träningen under kontroll och vilka är våra favoritpass på band? Vi reder ut det och mycket mer i avsnitt nr 7, välkomna!

6. Halvmaraton & snabba middagar

RW-podden

Vi glider in mot den alldeles lagom långa distansen 21 k och pratar fortsatt om hur vi tränar våra löpare. Farsan bjuder på snabbhet och Szacke ger sig in i sko-debatten. Plus en massa mer!

5. Svenskt rekord och kalsonger under shortsen

RW-podden

Vi pratar såklart med Musse, avrundar maraton-snacket och går vidare mot halvmaraton. Hur ska man välja av alla löparfilosofier i träningen? Szacke ger oss det senaste i löparvärlden och farsan kommer med ett nytt pass. Vad är PMB?

4. Dubbeltröskel & tomdusch

RW-podden

I avsnitt fyra pratar vi om Gjert Ingebrigtsen – mannen som gjort dubbeltröskeln het igen. Hur ser en typiskt träningsvecka ut just nu för en av våra adepter? Vilka hörlurar springer L-G med och hur gick det för Anders i Barcelona?

3. Speedos och fastbundna barn

RW-podden

Vi fortsätter att prata om marathon och hur vi tränar inför dessa lopp, vem är Renato Canova och vad gör han? Szacke rapporterar om sin träning och spanar vidare i löparsverige. Häng med och lyssna!

2. Träning blir rolig om man förbättrar sig

RW-podden

Dagens fokus är maraton vi reder också ut skillnaden på Norska intervaller och Norska trösklar. Szacke delar med sig av ett favoritpass och Musse lämnar en lägesrapport från Etiopien. Solrosfrön och LGs matvanor.

1. Utslängd från yogan

RW-podden

Välkomna till första avsnittet av RW-podden. Vi pratar om Lydiard, maraton, träningsupplägg, LG.s kalsongproblem och Peppes jinglar.