RW-podden

En podd om löpning och träning med coacherna L-G Skoog och Peppe Lindholm. Vi berättar om hur vi tränar våra löpare och kollar in allt det senaste inom löparvärlden. Runner's World's chefredaktör Anders Szalkai är med varje vecka och pratar bland annat om sin satsning mot Boston maraton. Vad innebär tröskel-pass? Kan man klä sig hur som helst i löparspåret? Vad är en ”tom-dusch”? Vi reder ut det och mycket mer!

33. Grabbarna har höstlöv i håret! (och spåret)

RW-podden

Hösten är här och vi snackar om höstlöpning. TCS Lidingöloppet är ju starkt förknippat med just det och vi intervjuar generalsekreteraren Cecilia Gylden om hur det går till och vad som bjuds löparen i år. Sen har vi som vanligt modeskola och mattips. In och lyssna, LG är i toppform!

32. Full fart framåt!

RW-podden

Ny utgivningsdag, LG och Szacke bjuder på braknyheter och intervju med Adidaslöparen Kristoffer Låås om maraton och senaste kolfiberskon. Hur lång tid bör man ha för att kunna genomföra ett bra maraton? Finns det mer att gräva fram i klädkod för löpare? Lyssna så får du svaren!

31. Lg är totally relaxed

RW-podden

Är det bara att springa eller måste vi återhämta oss ibland- och hur gör vi det? Vi pratar men Flowlifes Lucas Wasniewski om olika hjälpmedel till återhämtning. Szacke skriker för en gångs skull högt när det kommer till löparvett & etikett, samt mycket mer!

30. Får man verkligen snyta sig hur som helst i löpspåret?

RW-podden

Come together! Springa i grupp, vara med i en klubb och ta del av gemenskapen. Är det bara bra och glatt? Kan det vara dåligt? Vart tog stafetterna vägen? Oj, vad mycket vi har att prata om i det här avsnittet, välkomna!

29. LG och Szacke pinkar som Fantomen

RW-podden

Varför hamnar man i formsvackor och hur tar man sig ur dom? Vi snackar om SM och alla fina resultat. Klädkoden gräver djupt och vi har mycket bra att säga om allt möjligt… och lite till.

28. The boys are back in town!

RW-podden

Eller utspridda i Norrland och huvudstaden i alla fall… Så mycket skvaller, statusuppdateringar och inte minst massor med löpning! Alternativ träning, lyssnarfråga, skodebatten och en massa mode, välkomna!

27. LG går ner i split och Szacke har kalsonger under splitshortsen!

RW-podden

Rörlighet för löpare, hur viktigt är det egentligen? Kan det ens vara intressant att prata om? Ja, vi tror det. Vi får expert-tips av Cecilia Gustafsson och reder ut hur mycket bättre vi kan bli om vi är lite vigare. Självklart blir det en hel del annat också, tune in!

26. Bomullsoveraller och tung myr

RW-podden

Har LG på sig en ”Rocky-overall” när han springer på myren? Farsan är tillbaka med roliga intervaller och Szacke gästar skånska löparbanor. Vi pratar om träningsprogram- hur, var, när och varför!

25. Är jeansshorts det ultimata löparplagget?

RW-podden

Need for speed! Varför är det så viktigt med fartträning? Funkar LG’s matlådor under semestern och fixar vi utmaningen? Flera lyssnarfrågor får svar och en massa tom-prat såklart!

24. Szacke reser ståndaktigt i smala brallor

RW-podden

Löpning för alla! Kan alla springa och varför? Hur börjar man och hur tar en erfaren löpare sig till nästa nivå? Självklart så tom-pratar vi en hel del också, häng med!

23. Lunchlådor & strumpor som pannband

RW-podden

Semesterträning-vi berättar om hur vi tycker ni ska göra. Varför klipper Szalkai sönder sina finisher-tröjor? Hänger ni med på vår utmaning nu i sommar? Det och mycket mer i veckans avsnitt!

22. Svettiga funktionströjor i luften

RW-podden

Svettiga funktionströjor i luften. Hur snabbt, hårt, lugnt ska man springa? Träningstempon är temat. Borgskalor, puls, tid och allt annat som hör löpningen till och hur länge får vi vänta på svaret om vilken som är den bästa karbon-skon?