RW-podden

En podd om löpning och träning med coacherna L-G Skoog och Peppe Lindholm. Vi berättar om hur vi tränar våra löpare och kollar in allt det senaste inom löparvärlden. Runner's World's chefredaktör Anders Szalkai är med varje vecka och pratar löpning såklart! Vad innebär tröskel-pass? Kan man klä sig hur som helst i löparspåret? Vett och etikett inom löpningen. RW podden reder ut det och mycket mer!

67. LG får skörbjugg snart

RW-podden

Den perfekta löparveckan-finns den? Vi berättar om hur vi tycker hur en sådan ska vara uppbyggd och innehålla, från grundträning till tävling.Veckans låt borde heta ”Mango-Chili no 5” och får man egentligen brodera sina löparkläder? Artwork

66. LG känner sig som en fylld Aubergine

RW-podden

”Anti-aging”Att träna när man blir äldre-hur gör man? Vi träffar elitmotionären Jonas Bohr från Cellexir och pratar om just det! Sen har vi med det vanliga torr-snacket och fortsätter förklara hur man klär sig som löpare.

65. LG och Szacke går i parterapi

RW-podden

Japp, dom ligger på liggunderlag och rullar apelsiner till varandra. Time to fly också! Erik från Hoka One One hälsar på och vi får höra allt om deras resa i skovärlden! Välkomna!

64. Lg smörjer in Szacke med Body Glide

RW-podden

Och en massa andra bra tips från Löplabbets Jörgen Lindh. Distansskor- hur många ska man ha och hur ska vi tänka när vi köper skor? Löpning, kost och mode- allt är som vanligt!

63. ”Det är bara såna som är 30+ och bor hemma hos mamma som gör så”

RW-podden

Hur mycket ska man egentligen ta i? En väldigt vanlig fråga som vi får, vi försöker reda ut det och hur man ska se ut när man gör det, såklart!

62. ” Jag pumpade på med hur mycket godis som helst ”

RW-podden

Run happy! Det ska vara roligt att springa, allt behöver inte handla om tider och prestation. Hur hittar vi motivation och glädje i löpningen? Brooks söker 6 st testlöpare – in och lyssna och bli en av dem!

61. LG tvättar Peppes fötter och hyllar påskens godis

RW-podden

Full fart med träningen- nu är vi framme vid uppladdningen inför lopp, både virtuella och ”riktiga”. Jörgen från Löplabbet är med och släpper en spännande skonyhet! Glad påsk!

60. Slem ,snor, blod å stå på alla fyra

RW-podden

Behöver det verkligen vara så på alla löppass? Avsnitt 60 är här och vi pratar vidare om hur vi lägger upp träningen nu. Puma har kommit med en distanssko med kolfibersula som vi testar och diskuterar. LG chockar i klädkod.

59. LG kavlar upp ärmarna och ställer upp i Mr Olympia!

RW-podden

Inte riktigt men vi pratar än en gång om styrketräning för löpare och vi koncentrerar oss på hur vi kan träna funktionellt hemma för löpning. Tillsammans med Flowlife får vi nya utmaningar som gör oss starkare( och snabbare)

58. Lg ställer sig upp för att få blod till arslet

RW-podden

Nu lämnar vi grundträningen och vad händer då? Vi berättar om hur vi tycker att man kan träna nu. Szacke kör sitt torsdagspass  tillsammans med sina kompisar genom hörlurar från Jaybird. In och lyssna!

57. Szacke slår en piruett i Österikisk landslagsdress

RW-podden

Spring tillsammans! Det dyker upp fler och fler löpar-team både i Sverige och runt om i världen. Vi dyker in i det tillsammans med Vitamin Well och deras team Nordic Runners. Sen är vi alla överens angående veckans vett & etikett!

56. LG äter tacos – ”det är ju halv-vegetariskt”

RW-podden

Kort och hårt, nej vi talar inte om något annat än löpning här. Hur ska man träna om man tänker just kort och hårt? Hur kan musiken påverka träningen? Vi pratar om hörlurar från Jaybird också och LG har alla inställningar på EQn klara.