RW-podden

En podd om löpning och träning med coacherna L-G Skoog och Peppe Lindholm. Vi berättar om hur vi tränar våra löpare och kollar in allt det senaste inom löparvärlden. Runner's World's chefredaktör Anders Szalkai är med varje vecka och pratar löpning såklart! Vad innebär tröskel-pass? Kan man klä sig hur som helst i löparspåret? Vett och etikett inom löpningen. RW podden reder ut det och mycket mer!

56. LG äter tacos – ”det är ju halv-vegetariskt”

RW-podden

Kort och hårt, nej vi talar inte om något annat än löpning här. Hur ska man träna om man tänker just kort och hårt? Hur kan musiken påverka träningen? Vi pratar om hörlurar från Jaybird också och LG har alla inställningar på EQn klara.

55. Szacke går på rave iförd hunddräkt

RW-podden

Uppvärmning. Hur viktigt är det och hur ska vi värma upp? Flowlife har låtit oss testa deras nya Flowgun Pocket och den är ju perfekt till både uppvärmning och efter passet. Musik, mode och sanningar utlovas.

54. LG drar på sig skjorta och ger sig ut i vildmarken!

RW-podden

Vi snackar om traillöpning och nuddar vid ultralöpning. The North Face har gjort en trailsko med kolfibersula- klart vi testar den tillsammans med Löplabbets sko-guru Jörgen Lindh!

53. Vegetarianer och strumpor utanpå!

RW-podden

Distanslöpning- hur mycket och hur snabbt eller långsamt ska man springa? Vi testar Adidas nya sko Ultraboost 21 och pratar med deras skoexpert Stefan Rehn. Vi har självklart även tips på klädsel och en massa annat om löpning.

52. ”Du får svettas hur jävla mycket som helst”

RW-podden

LG skräder som vanligt inte orden när han pratar om löpband som är veckans ämne. Lite tips och trix från oss i midvinterträningen. Mat, mode och löpning i en perfekt mix. Välkomna!

51. Ska man raka benen för att springa snabbare?

RW-podden

Tävlingar! Kan man tävla sig i form? Hur ska man tänka? In och lyssna så får ni alla knep och råd för en bra tävlingssäsong. Självklart berättar vi hur ni ska tänka rent modemässigt också.

50. Lukta lagom illa och spring trösklar!

RW-podden

Avsnitt 50. Vi hade hoppats på Globen men fick hålla tillgodo med en lite mindre arena. Äntligen är LG klädd i flanell- nu kan det inte bli bättre!

49. Man kan ju inte komma där och flåsa som en jävla idiot!

RW-podden

Backträning, vi går igenom olika varianter av en av löparens viktigaste träningsformer. Klädkoden chockar och Szacke går som vanligt halva vägen då det kommer till löparvett och etikett. Välkomna!

48. ”Du kan inte komma i splitshorts som skär upp i arslet”

RW-podden

Nyår och nyårslöften, har du några? Hur ska man tänka när man börjar och hur får man en hållbar start på det nya året? Plus en massa annat snack om löpning. Gott Nytt År!

47. Räknas pulsband som ett klädesplagg?

RW-podden

God Jul! Årets julklapp från oss blir ett trainingcamp! Ett program från 24/12-31/12 Välj vissa pass eller kör hela! Klädkod och en massa löpning kommer här!

46. ”Vi kan koka gröt och göra en ljusstake av gamla galgar”

RW-podden

LG blir lite obekväm när vi ska prata om så flummiga saker som rytm i podden. Men vad kan vi göra med hjälp av den i löpningen? Szacke svarar på lyssnarfråga och vi kommer som vanligt med ovärdeliga kläd-tips.

45. Ryggbiff och rytmen i blodet!

RW-podden

Nu är det dags för grundträning! Hur och varför ska man göra det? Intervju med olympiern och YMR Track Club ägaren Peter Häggström Lindecrantz om hållbart sportmode och löpning, såklart!