Puma ForeverRUN Nitro – stabilitet och dämpning i lätt förpackning

Puma ForeverRUN Nitro – stabilitet och dämpning i lätt förpackning


ForeverRUN är Pumas senaste tillskott i Nitro-familjen – ett utmärkt val för dig som vill ha en väldämpad mängdträningssko. 

[ANNONS] PumaForeverRUN Nitro är en ny, komfortabel och väldämpad mängdträningssko med flera innovativa lösningar – bland annat en ny stabilitetsteknologi: Runguide System.

Runguide System handlar om att Nitro-injicerat skummaterial av olika densitet används för att bygga upp mellansulan. I mitten används ett mjukare material, vilket omsluts i skons hela längd av ett fastare material. Den här ramen av fastare material i mellansulan stabiliserar, centrerar och guidar foten under hela stegcykeln, från landning till frånskjut.

TILL PUMA FOREVERRUN NITRO

HÄR HITTAR DU PUMA FOREVERRUN HOS LÖPLABBET

Sulplattformen har även breddats för att stötta stortåleden mer och guida pronationsrörelsens inåtrullning. Hälen stabiliseras tack vare ett nytt, utanpåliggande asymmetriskt stöd på hälkappan, och en skålad innersula hjälper till att stödja och hålla foten säkert på plats. 

Det här är Pumas Nitro-teknologi!
I alla mellansulor i Pumas Nitro-serie har skummaterialet expanderats genom att injicera nitrogen (kväve) i stället för luft. Resultatet är ett mer elastiskt material som ger en tydlig, positiv respons i löpsteget – en känsla som är gemensam för alla modeller i Puma Nitro-serien!

Ökad stabilitet innebär däremot inte att Puma ForeverRUN Nitro kompromissar med komforten. Att mellansulans material har expanderats genom att kväve (nitrogen) injicerats i stället för luft borgar för en spänstig, lätt och maximalt dämpad löpupplevelse. Materialvalen och de tekniska lösningarna som ger skon dess egenskaper håller också bra över tid – mil efter mil. 

Ovandelen är tillverkad i slitstarkt meshmaterial som både ger en följsam passform och god ventilation. Tack vare utanpåliggande PWRTAPE-band får foten tryggt stöd där det behövs, samtidigt som mellanfoten hålls stadigt på plats. Den goda komforten förstärks ytterligare av den sköna vadderingen runt hälkappan. Yttersulan i PUMAGRIP-gummi ger både gott om slitstyrka och bra grepp – på alla typer av underlag. 

Puma ForeverRUN Nitro erbjuder en perfekt kombination av stabilitet och maximal stötdämpning, utan att straffa dig med extra vikt eller en oinspirerande löpupplevelse. En mängdträningssko som passar många löpare – och håller för många, sköna mil.    

Fyra snabba om Puma ForeverRUN Nitro

  • Innovativa lösningar för att skapa stabilitet
  • Nitro-teknologin ger spänstigare dämpning
  • Ovandel i meshmaterial med bra ventilation
  • Yttersula i PumaGrip-gummi för säkert grepp

FAKTA PUMA FOREVERRUN NITRO
Vikt: Herr 274 gram. Dam 224 gram
Häldropp: 10 mm (26mm/36mm)
Pris: 1 800 kronorLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Fler intressanta artiklar