Del 4: Skor, svett och pannben – Szalkais tips inför ASICS Stockholm Marathon


Fjärde avsnittet av Skor, svett och pannben har ASICS Stockholm Marathon formen i fokus. Runner´s Worlds chefredaktör Anders Szalkai ger tips på hur Mica Stare kan vässa slutformen de sista tre veckorna innan loppet. Mica har med hjälp av löpningen tagit sig ur drogmissbruk och ska springa ASICS Stockholm Marathon för första gången. Tidsmålet är under 4 timmar, och för att vässa formen blir det kortare intervaller och lätta spänsthopp.

Sponsrat inlägg

Andra klipp

Del 6: Skor svett och pannben – sista förberedelserna


Med en vecka kvar till ASICS Stockholm Marathon så börjar nerverna spela in för Mica och Elmina. Hur ska man träna, vad ska man äta? I del 6 av serien "Skor svett och pannben" får följa deras sista förberedelser inför den tuffa utmaningen som väntar.

Del 5: Skor, svett och pannben – Elmina mot sub 3


I avsnitt 5 i serien "Skor, svett och pannben" får vi höra Elmina berätta om sina tankar inför ASICS Stockholm Marathon när det är 13 dagar kvar till start, och hur hon lägger upp träningen när loppet närmar sig.

Del 3: Skor Svett och pannben – vägen mot ASICS Stockholm Marathon 2019


I serien Skor, svett och pannben får vi följa Mica Stare och Elmina Saksi som båda tränar för ASICS Stockholm Marathon 2019. För Mica har löpningen varit en väg ut ur missbruksproblem, och Elmina siktar på att springa ännu en mara under 3 timmar. I det tredje avsnittet springer både Elmina och Mica ASICS Premiärmilen för att känna på formen efter vinterns träning.