Run Your World Stockholms Stadion


Run Your World med Saucony är en världsomspännande cityguide som successivt fylls på med nya guider från starka hälso- och livsstilsprofiler världen över. En av profilerna som ger sina bästa tips i Stockholm är Runner´s Worlds chefredaktör Anders Szalkai, och här kan ni se hans absoluta favorit träningsplats; anrika och otroligt inspirerande Stockholms Stadion. Hela cityguiden hittar du på runyour.world, och alla Stockholmstips finns här: runyour.world/city/stockholm/

Andra klipp

Last Man Standing


Han sprang 455 km på nästan tre dygn och satte med det nytt världsrekord i Backyard Ultra. Nu kan du kolla in filmen om fantastiska prestationen av Johan Steene som gjort av IRun4Ultra.

Sverige Springer del 10 höst 2018


I säsongen sista Sverige Springer är det examen både för Anna och Emil Jönsson Haag och Daniel Paris. Anna & Emil ska ta sig an fantastiska New York Marathon, och Daniel ska se om hans träning förbättrat hans värden med över 10 %.

Sverige Springer del 9 höst 2018


I höstsäsongen näst sista avsnitt av Sverige springer träffar programmet löparstjärnan och Runners World krönikören Lovisa Lindh och pratar om skador och framtiden. Emil och Anna Jönsson Haag kör ett skonsamt pass på myren i sina hemtrakter.