Sverige Springer del 3 2018


I Sverige Springers tredje avsnitt 2018 får vi ta del av glädjen bland deltagarna i Vårruset serien där programmet gör ett nedslag vid loppet i Helsingborg. RW´s Chefredaktör Anders Szalkai är uppväxt i omgivningarna till Helsingborg passar på att köra ett långpass i sin träning som programmet följer mot ASICS Stockholm Marathon.
På träningsresa i Monte Gordo med Springtime Travel prickar deltagarna tiden, och Isa och Anna som tränar mot New Yorks Tjejmil får tips på styrke och skadeförebyggande övningar. I prylkollen tipsar Charlotte Karlsson om hur man enkelt utan att det stör löpningen kan ha med sig lite grejer ut på löprundan. Sverige Springer besöker även Stockholm Trail Run som är Sveriges största traillopp, och i tänkvärt om träning peppas du att fortsätta träna!

Andra klipp

Last Man Standing


Han sprang 455 km på nästan tre dygn och satte med det nytt världsrekord i Backyard Ultra. Nu kan du kolla in filmen om fantastiska prestationen av Johan Steene som gjort av IRun4Ultra.

Sverige Springer del 10 höst 2018


I säsongen sista Sverige Springer är det examen både för Anna och Emil Jönsson Haag och Daniel Paris. Anna & Emil ska ta sig an fantastiska New York Marathon, och Daniel ska se om hans träning förbättrat hans värden med över 10 %.

Sverige Springer del 9 höst 2018


I höstsäsongen näst sista avsnitt av Sverige springer träffar programmet löparstjärnan och Runners World krönikören Lovisa Lindh och pratar om skador och framtiden. Emil och Anna Jönsson Haag kör ett skonsamt pass på myren i sina hemtrakter.