Sverige Springer del 3 höst 2018


Full fart med andra ord i Svergie spring del 3 denna höst. Dietisten Stina Nordqvist pratar kolhydratladdning och tillagar en härlig gryta. Anna och Emil jobbar vidare mot New York Marathon och i detta avsnitt testar dom på backlöpning i RW´s Chefredaktör Anders Szalkai´s favoritbacke. Bianca tar med sig Daniel till sin hemarena i Sollentuna för att inspirera och motivera. Han får testa på hennes specialitet – häck och ta sig an trappor som han undvikit i många år. Ungdomarna i Löparakademin kör backträning men är inte riktigt lika sålda på detta som Anna & Emil men kämpar på bra för att nå sitt mål- höstrusket 3 november.

Andra klipp

Last Man Standing


Han sprang 455 km på nästan tre dygn och satte med det nytt världsrekord i Backyard Ultra. Nu kan du kolla in filmen om fantastiska prestationen av Johan Steene som gjort av IRun4Ultra.

Sverige Springer del 10 höst 2018


I säsongen sista Sverige Springer är det examen både för Anna och Emil Jönsson Haag och Daniel Paris. Anna & Emil ska ta sig an fantastiska New York Marathon, och Daniel ska se om hans träning förbättrat hans värden med över 10 %.

Sverige Springer del 9 höst 2018


I höstsäsongen näst sista avsnitt av Sverige springer träffar programmet löparstjärnan och Runners World krönikören Lovisa Lindh och pratar om skador och framtiden. Emil och Anna Jönsson Haag kör ett skonsamt pass på myren i sina hemtrakter.