Sverige Springer del 4 2018


Programserien Sverige Springer fjärde avsnitt har fokus på den viktiga rörligheten, och sen testas även sträckan 14-28 km på nya marabanan.
Sverige Springer leds av TV4 Sportens Andreas Odén och vänder sig både till erfarna löpare och tittare som ännu inte tagit sig ut i spåret. Säsongens fjärde avsnitt har fokus på rörlighet, där vi får konkreta tips från Sanna Hed och Anders Szalkai. På träningsresa i Monte Gordo med Springtime Travel testar vi på yoga med Carolina Söderberg. Just yogan kan vara ett utmärkt sätt för en löpare att hålla igång rörligheten.
I avsnitt två testlöptes första 14 km av den nya banan i ASICS Stockholm Marathon. I det är avsnittet testas nästa 14 km del som tar testlöparna fram till 28 km där man når en för maran helt nya bansträckning. Isa och Anna som coachas av Bianca Salming mot 10 km i New Yorks Tjejmil testar på stegintervaller, och i prylkollen testar Charlotte Karlsson yogamattor.
Kolla in programmet och få tips och inspiration till din löpning.

Andra klipp

Tio löpare, tio maraton, tio dagar – från London till Paris


Presenteras av ASICS: En grupp löpare från världens alla hörn har genomfört en av sitt livs mest fysiskt och psykiskt krävande utmaningar, efter att ha tagit sig från London till Paris genom att springa tio maraton på tio dagar. Den 450 kilometer långa färden, som inleddes vid ASICS butik på Londons Regent Street och avslutades med Paris Marathon.

ASICS Stockholm Marathon 2019


Pär Lodin fångade stämningen och några av löparna i 2019 år ASICS Stockholm Marathon! Det blev nytt banrekord på herrsidan genom Etiopiens Nigussie Sahlesillassie som vann på imponerande 2:10:10. 

Runner´s World möter Tony Hatefnejad – i samarbete med Saucony


I serien "Runner´s World möter" i samarbete med Saucony träffar vi intressanta löparprofiler som berättar om ett bra träningspass och känslan favoritskorna ger. Här är det löparen, coachen och inspiratören Tony Hatefnejad som bjuder in till ett tufft 400 meters intervallpass på bana.

Del 6: Skor svett och pannben – sista förberedelserna


Med en vecka kvar till ASICS Stockholm Marathon så börjar nerverna spela in för Mica och Elmina. Hur ska man träna, vad ska man äta? I del 6 av serien "Skor svett och pannben" får följa deras sista förberedelser inför den tuffa utmaningen som väntar.

Del 5: Skor, svett och pannben – Elmina mot sub 3


I avsnitt 5 i serien "Skor, svett och pannben" får vi höra Elmina berätta om sina tankar inför ASICS Stockholm Marathon när det är 13 dagar kvar till start, och hur hon lägger upp träningen när loppet närmar sig.