Sverige Springer del 4 2018


Programserien Sverige Springer fjärde avsnitt har fokus på den viktiga rörligheten, och sen testas även sträckan 14-28 km på nya marabanan.
Sverige Springer leds av TV4 Sportens Andreas Odén och vänder sig både till erfarna löpare och tittare som ännu inte tagit sig ut i spåret. Säsongens fjärde avsnitt har fokus på rörlighet, där vi får konkreta tips från Sanna Hed och Anders Szalkai. På träningsresa i Monte Gordo med Springtime Travel testar vi på yoga med Carolina Söderberg. Just yogan kan vara ett utmärkt sätt för en löpare att hålla igång rörligheten.
I avsnitt två testlöptes första 14 km av den nya banan i ASICS Stockholm Marathon. I det är avsnittet testas nästa 14 km del som tar testlöparna fram till 28 km där man når en för maran helt nya bansträckning. Isa och Anna som coachas av Bianca Salming mot 10 km i New Yorks Tjejmil testar på stegintervaller, och i prylkollen testar Charlotte Karlsson yogamattor.
Kolla in programmet och få tips och inspiration till din löpning.

Andra klipp

Last Man Standing


Han sprang 455 km på nästan tre dygn och satte med det nytt världsrekord i Backyard Ultra. Nu kan du kolla in filmen om fantastiska prestationen av Johan Steene som gjort av IRun4Ultra.

Sverige Springer del 10 höst 2018


I säsongen sista Sverige Springer är det examen både för Anna och Emil Jönsson Haag och Daniel Paris. Anna & Emil ska ta sig an fantastiska New York Marathon, och Daniel ska se om hans träning förbättrat hans värden med över 10 %.

Sverige Springer del 9 höst 2018


I höstsäsongen näst sista avsnitt av Sverige springer träffar programmet löparstjärnan och Runners World krönikören Lovisa Lindh och pratar om skador och framtiden. Emil och Anna Jönsson Haag kör ett skonsamt pass på myren i sina hemtrakter.