Sverige Springer del 4 höst 2018


I hösten fjärde avsnitt av Sverige Springer beger sig Andreas & Anders uppåt i landet. Närmare bestämt till Östersund för att hälsa på Anna & Emil på deras hemmaplan.

I Östersund får Sverige Springer hänga med på rundor som Anna och Emil själva trampat upp under proffsåren och som även idag är deras favoritrundor.

Daniel Paris lämnar sin comfort zone med Bianca Samling och kör istället ett gympass med Crossfit-proffset Simon Mäntylä. Upp till bevis om pannbenet som Bianca pratar mycket om finns där!
I Botkyrkan så fördjupar Isa Gavlan sig i betydelsen av Löparakademins arbete tillsammans med ledarna och förebilderna Noelle & Furkan.

Dietisten Stina Nordqvist gör en mexikansk kycklingsallad som är perfekt efter träningen. Salladen innehåller både grönsaker som kan lindra smärta i lederna och även förebygga hjärt-kärlsjukdom.

Andra klipp

Last Man Standing


Han sprang 455 km på nästan tre dygn och satte med det nytt världsrekord i Backyard Ultra. Nu kan du kolla in filmen om fantastiska prestationen av Johan Steene som gjort av IRun4Ultra.

Sverige Springer del 10 höst 2018


I säsongen sista Sverige Springer är det examen både för Anna och Emil Jönsson Haag och Daniel Paris. Anna & Emil ska ta sig an fantastiska New York Marathon, och Daniel ska se om hans träning förbättrat hans värden med över 10 %.

Sverige Springer del 9 höst 2018


I höstsäsongen näst sista avsnitt av Sverige springer träffar programmet löparstjärnan och Runners World krönikören Lovisa Lindh och pratar om skador och framtiden. Emil och Anna Jönsson Haag kör ett skonsamt pass på myren i sina hemtrakter.