Sverige Springer del 5 2018


Vårsäsongen 2018 5:e avsnitt av Sverige Springer har backslöpnings tema. Det blir backe både på traningcamp i Portugal med Springtime Travel, backe under ledning av Bianca Salming för Isa och Anna i deras träning mot New Yorks tjejmil. Programledaren Andreas Odén kör ett tufft backpass med olika växlar och Runner´s Worlds Chefredaktör tar lite lättare backar i jakten på formen inför Stockholm Marathon. I prylkollen med Charlotte Karlsson synas två mycket lätta tävlingskor och självklart finns det något tänkvärt med i programmet!

Andra klipp

Last Man Standing


Han sprang 455 km på nästan tre dygn och satte med det nytt världsrekord i Backyard Ultra. Nu kan du kolla in filmen om fantastiska prestationen av Johan Steene som gjort av IRun4Ultra.

Sverige Springer del 10 höst 2018


I säsongen sista Sverige Springer är det examen både för Anna och Emil Jönsson Haag och Daniel Paris. Anna & Emil ska ta sig an fantastiska New York Marathon, och Daniel ska se om hans träning förbättrat hans värden med över 10 %.

Sverige Springer del 9 höst 2018


I höstsäsongen näst sista avsnitt av Sverige springer träffar programmet löparstjärnan och Runners World krönikören Lovisa Lindh och pratar om skador och framtiden. Emil och Anna Jönsson Haag kör ett skonsamt pass på myren i sina hemtrakter.