Sverige Springer del 6 höst 2018


Programledare Andreas Odén kör sitt första lopp för säsongen. Han springer, simmar och kämpar sig igenom 5 km på Tjurruset. Daniel Paris testar på ett träningspass som är inspirerat av balett – nämligen Barre med Maria Olofsson.

Löpstyrka står på schemat för Anna & Emil Jönsson Haag när RW´s coach Szalkai fortsätter förberedda dem inför New York City Marathon.

I Botkyrka så fortsätter Löparakademin jobba med målsättning. Denna gång är det dags för workshop och deltagarna ska få jobba med att sätta upp delmål.

Veckans tips från dietisten Stina är en krämig kycklingsoppa fylld med rotfrukter som passar perfekt i Höstrusket.

Andra klipp

Sommarens bästa citypass med Lisa och Pulsboost HD


Lisa Beskow som är Head Coach för adidas Runners i Stockholm visar här hur man verkligen kan få till effektiv träning på en begränsad yta, när hon kör ett effektivt trapp pass i nya Pulsboost HD. En sko som passar perfekt i stadsmiljön. Lisa lyfter hur du kan göra passet ännu roligare och effektivare genom att växla mellan olika antal trappsteg och ger värdefulla tekniktips.

Tio löpare, tio maraton, tio dagar – från London till Paris


Presenteras av ASICS: En grupp löpare från världens alla hörn har genomfört en av sitt livs mest fysiskt och psykiskt krävande utmaningar, efter att ha tagit sig från London till Paris genom att springa tio maraton på tio dagar. Den 450 kilometer långa färden, som inleddes vid ASICS butik på Londons Regent Street och avslutades med Paris Marathon.

ASICS Stockholm Marathon 2019


Pär Lodin fångade stämningen och några av löparna i 2019 år ASICS Stockholm Marathon! Det blev nytt banrekord på herrsidan genom Etiopiens Nigussie Sahlesillassie som vann på imponerande 2:10:10. 

Runner´s World möter Tony Hatefnejad – i samarbete med Saucony


I serien "Runner´s World möter" i samarbete med Saucony träffar vi intressanta löparprofiler som berättar om ett bra träningspass och känslan favoritskorna ger. Här är det löparen, coachen och inspiratören Tony Hatefnejad som bjuder in till ett tufft 400 meters intervallpass på bana.

Del 6: Skor svett och pannben – sista förberedelserna


Med en vecka kvar till ASICS Stockholm Marathon så börjar nerverna spela in för Mica och Elmina. Hur ska man träna, vad ska man äta? I del 6 av serien "Skor svett och pannben" får följa deras sista förberedelser inför den tuffa utmaningen som väntar.