Sverige Springer del 6 höst 2018


Programledare Andreas Odén kör sitt första lopp för säsongen. Han springer, simmar och kämpar sig igenom 5 km på Tjurruset. Daniel Paris testar på ett träningspass som är inspirerat av balett – nämligen Barre med Maria Olofsson.

Löpstyrka står på schemat för Anna & Emil Jönsson Haag när RW´s coach Szalkai fortsätter förberedda dem inför New York City Marathon.

I Botkyrka så fortsätter Löparakademin jobba med målsättning. Denna gång är det dags för workshop och deltagarna ska få jobba med att sätta upp delmål.

Veckans tips från dietisten Stina är en krämig kycklingsoppa fylld med rotfrukter som passar perfekt i Höstrusket.

Andra klipp

Last Man Standing


Han sprang 455 km på nästan tre dygn och satte med det nytt världsrekord i Backyard Ultra. Nu kan du kolla in filmen om fantastiska prestationen av Johan Steene som gjort av IRun4Ultra.

Sverige Springer del 10 höst 2018


I säsongen sista Sverige Springer är det examen både för Anna och Emil Jönsson Haag och Daniel Paris. Anna & Emil ska ta sig an fantastiska New York Marathon, och Daniel ska se om hans träning förbättrat hans värden med över 10 %.

Sverige Springer del 9 höst 2018


I höstsäsongen näst sista avsnitt av Sverige springer träffar programmet löparstjärnan och Runners World krönikören Lovisa Lindh och pratar om skador och framtiden. Emil och Anna Jönsson Haag kör ett skonsamt pass på myren i sina hemtrakter.