Nr 8 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Träna ännu smartare
  • 7 löparklockor i stort test
  • Bästa passen! Höstens grymmaste träningspass
  • Mikronutrienter? Viktigare än du tror
  • Spring för din knopp! Därför är löpning bra för din hälsa
Bli plusmedlem nu
Antal kommentarer: 30

Thomas andersson

Dåligt nummer!
Detta nummer kändes som ett snyggt paket utan innehåll.
Verkade som artiklarna var bottenskrap som inte fått plats i föreg. Nummer.
Jag abonnerar på tidningen och undrar om det räcker med en årgång för att få med allt, börjar tendera till upprepningar.


Andreas Byhlin

Trevlig artikel om Toby Tanser. Annars var den tyvärr färdig läst efter en vända. Nummer 1 bläddrar jag fortfarande i men nr 2 är jag nog klar med. // Andreas


Magnus Nilsson

Håller med tidigare skribenter. Tycker dessutom att Magnus Norman inte är tillräckligt inspirerande eller spännande för att ha på en framsida.
Saknar artiklar för och med de skogslöpande typerna, orienterarna. Denna gamla nationalsport har otroliga löpare som kan springa skiten ur de flesta så fort de lämnar asfalten.


Larra

Nu är det 3:e raka numret som inte¨varit bra….
Hoppas verkligen att Åkesson kan koncentera sig på RW i stället för Idrottsgalor….
Vill läsa mer reportage med löpare och hur de tränar etc…


Staffan Dahlgren

Gillade artikeln om Daniel, gilar generellt artiklar om mera ”vanliga löpare” eller intervjuer med elitlöpare. För mycket direktöversatta artiklar om mat nu igen, de senaste numren har inte riktigt hållig måttet. Problemet är att RW verkar vända sig mot en alldeles för bred målgrupp.
Tips, rensa ut lite bland kändisskribenterna, Erik Hörstadius verkar inte springa ett steg mellan numren, vad gör han i tidningen?,Ut med Martina Haag, en krönika var kul men nu räcker det! Paasi S och Rune L verkar heller inte ha något nytt att rapportera om!
Hur gick det med min gamla idé ”Prenumeranten” som jag mailade chefredaktöre om för länge sedan, att i varje nummer porträttera en prenumerant och intervjua honom/henne om träning och målsättningar? Det skulle jag gilla!Du måste vara inloggad för att kommentera. Logga in


Du måste vara inloggad för att kommentera. Logga in

Det lönar sig att prenumerera


Du får bland annat 20% rabatt på Runners’ Store.

Sveriges kanske bästa utbud av löputrustning. Som premium prenumerant har du hela 20 % rabatt på löputrustning förutom på elektronik där du får 10% rabatt. Som digitalprenumerant har du också 15% rabatt på löputrustning förutom på elektronik där du får 10% i rabatt. Du kan handla via vår webbshop (länk till vår butik) eller besöka någon av våra butiker på Regeringsgatan 26 i Stockholm eller Baltzarsgatan 31 i Malmö.  Obs! för att få tillgång till din rabatt på sajten behöver du vara inloggad. Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Sveriges största sökbara löparkiv!

Är du prenumerant får du också tillgång till vårt digitalaarkiv, med närmare 100 utgåvor av Runner’s World. Här hittar du även 5 års utgåvor av Vasaloppets tidning Vasalöparen. Laddar du dessutom ner vår app kan du läsa Runner’s World och Vasalöparen även i din mobil eller läsplatta.

Självklart vill jag prenumerera!

 

 


Du måste vara inloggad för att kommentera. Logga in


Du måste vara inloggad för att kommentera. Logga in


Du måste vara inloggad för att kommentera. Logga in


Du måste vara inloggad för att kommentera. Logga in