Jaybird Vista 2 – det perfekta ljudet för din träning!

Jaybird Vista 2 – det perfekta ljudet för din träning!


Jaybirds trådlösa sporthörlurar Vista 2 är tåliga och lätta att använda – så att du kan ha fullt fokus på musiken under ditt löppass.

[ANNONS] De bland löpare mycket uppskattade trådlösa sporthörlurarna Vista från Jaybird är fullpackade med smarta funktioner. Med Vista 2 kan man till exempel förstärka omgivningsljuden med ett enkelt knapptryck. Funktionen heter SurroundSense och är framtagen för att ge användaren en säkrare löpupplevelse.

Vill man i stället ha fullt fokus på musiken kan man i stället aktivera aktiv brusreducering, ANC. Att växla mellan de båda lägena gör man med ett dubbelklick på hörluren. I Jaybirds app går det även att anpassa hur mycket omgivningsljud som SurroundSense ska släppa in.

Vista 2 erbjuder hela åtta timmars kontinuerlig speltid och upp till 24 timmar med laddningsfodralet. Dessutom kan man snabbladda dem på fem minuter för att få ytterligare en timmes batteritid.

En funktion som bidrar till den längre batteritiden heter In-ear detection. Har man inte hörlurarna i öronen så stängs de helt enkelt av tills man sätter in dem igen.

Jaybird Vista 2 klarar väta, damm och stötar. Själva hörlurarna har uppgraderats till IP68-standarden, vilket bland annat innebär att de tål att vara under vatten på en meters djup i en timme. Det bärbara laddningsfodralet är vattenskyddat (IP54), så att man inte behöver oroa sig för svett eller regn under passet eller äventyret.

Både hörlurar och det bärbara laddningsfodralet är spårbara via Jaybird-appen – en praktisk funktion om man förlagt dem hemma eller tappar dem under rundan.

Jaybird Vista 2 har med andra ord många praktiska funktioner. Men viktigast är kanske ändå ljudet och passformen. De har en fantastisk ljudkvalitet, är tåliga och enkla att anpassa passformen på så att de sitter både säkert och bekvämt.

HÄR HITTAR DU JAYBIRD VISTA 2

Jaybird Vista 2
Här är några av de viktigaste funktionerna i Jaybird Vista 2:
• SurroundSense – släpp igenom ljud och få koll på omgivningen
• Aktiv brusreducering – när du vill ha fullt fokus på uppgiften
• 8/24 timmars batteritid – alltid redo för de längsta passen
• Extra hållbara – så att du kan fokusera på äventyret
Färger: Svart, grått och blått
Pris: 2 000 kronor.

Jaybird-ambassadörerna om Vista 2Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Test: Nya Brooks Hyperion MAX

Helt nya Hyperion Max från Brooks landade hos oss på Runner’s World – och chefredaktör...

Läs mer

Fler intressanta artiklar