Antal kommentarer: 30

Fredrik Björnsson

Jag skulle vilja att tidningen innehåller mer löpteknik.


Henke

Önskar att tidningen blev en ren löpartidning igen. Ungefär som de första Runners World och Springtime. Nu finns det alltid 10-15 sidar av annan utfyllnad. Fick jag bestämma skulle jag rensa bort allt om multisport, triathlon och matlagning. Tror det är ganska svenskt att ha så lite om löpning i en löpartidning. Det finns mer godis i utländska löpartidningar. Kanske beror på annonsörerna, men jag betalar med glädje en tia extra för en bättre tidning.


Tanja

Jag tycker runnersworld är mycket bra ! men kan bli bättre. Jag önskar mindre ”kom-i-gång-med träning-tips”. Det finns enormt utbud av sådana tidningar. Fokusera mer på subelitträning. Jag är absolut inte i närheten av eliten men inspireras mer av att läsa om duktiga löpare än nybörjartips.
När jag tycker det känns tungt på träningen och jag har 8 km kvar på 20 km, blir det enklare om jag tänker på Colting och övriga gänget som slet på Hawaii.
Tanja


Alexander Malmström

Vill oxå gärna ha lite mer om löpteknik.
Kanske även serie om olika träningsformer. Tänker då på tex Intervaller, Fartlek, Backträning, och så vidare.
Annars är det underbar läsning varje månad. Jag skulle oxå vilja veta när tidningen kommer ut i butik. När släpps varje nummer, vilket datum?


Gunilla

Hej,
1. Vill gärna läsa om LCHF och träning. Hur äta/dricka innan, under och efter träning, hur gör andra?Letade under ”löparsök”, en av tre inlägg är från dietisternas riksförbund; gav mig inte mer svar. Söker en förklarande artikel om vad som händer i kroppen med mindre/mkt mindre kolhydrater och när är de bra/nödvändiga? vid träning/tävling.
2. Löptränade som ung, höll upp i 20 år och börjat igen som 50-åring. Det är lika roligt att springa med skillnaderna på hur kroppen reagerar/behöver är annorlunda. Blev ”chockad”/mindre glad över att upptäcka skador, längre återhämtningstid, ändra metabolism mm. En artikel som klargör detta och samtidigt belyser motionärer i medelåldern med brinnande intresse för löpning och viljan att sätta nya mål hela tiden, inte bara springa för att gå ner/hålla vikten utan mål med bättre tider, löpteknik mm


Marcus K

Hej,
Måste ju också tacka för en bra tidning!
Håller med Tanja om att det kan va mindre ”kom igång” tips. Känns som det finns överallt. Tror (utan att ha något underlag för det) att de flesta som läser tidningen har kommit förbi det stadiet och mer är inriktade på att förbättra sig, komma vidare(på vilken nivå det nu är)
Inspireras också av löparupplevelserna ni bjuder på, det är höjdpunkterna i tidningarna, tillsammans med kolumnisterna (Ulrika, Mårten Gysing mfl)
Jag håller inte riktigt med om att rensa för multisport där löpning är en del. Triathlon mm får det gärna skrivas om:-)


G.Nällis

En ämne som bör tas upp är dom hutlösa priserna på löparskor i Sverige.
Jag hoppas verkligen att RW vågar ta upp den frågan, men tillåt mig tvivla!


Anonym

Jag förstår att tidningen överlever på annonsörer etc. Men herregud vad reklam där är i den. Ibland känns det löjligt överdrivet och i detta nummer kom det dessutom ett extra reklamblad för Saucony. Mindre reklam och åter igen mer ÄKTA vara, har sagt det förr men jag säger det igen, det är inspirerande att läsa om Elitlöpare och det ska man också ha med men man borde skapa ett stort utrymme för amatörlöpare, likt det inslaget i förra tidningen där Daniel var med. Vad gäller G.Nällis kommentar om att RW ska ta upp ämnet om det hutlösa priserna på skor så kan vi alla bara drömma vidare om att det kommer komma. Det tror jag aldrig kommer tas upp. Du biter inte den hand som matar dig, eller vad det heter.
Slutligen. BORT med alla artiklar som är rakt av översatta från USA versionen av RW! Det känns som ren utfyllnad. Kanske var jag och lite G.nällig nu men ni ville veta.
Det finns många positiva saker med tidningen med. Tack för mig.
Mvh/ Senad
http://varghjarta.bloggplatsen.se


Sten-Åke Persson

HEj en mycket bra tidning. Skulle gärna vilja ha ett ultra program för nybörjare så man kan klara Lidingö 2012.


Anonym

Ta bort kampen mot kulan


Staffan Dahlgren

Ett bättre nummer igen, mera läsning om löpning nu igen efter några nummer så kännts som om det gått på tomgång. Jag vidhåller att ganska många av krönikörerna går på tomgång, t ex Hörstadius och Haag, bort med dem, de har absolut inget nytt att bidra med och Hörstadius springer ju knappt ens.
Jag föreslår att ni låter någon/några av de bloggare på hemsidan som inte är krönikörer få plats som just krönikörer i framtida nummer. Varför inte också en intervju med Lasse Johansson inför marasäsongen, har är ju en av våra snabbaste maratonlöpare.
Saknar också som vanligt mera läsvärt innehåll för alla oss som inte är nybörjare men inte heller elit. Hade hoppats att testet av lättviktsskor skulle komma det här numret men det blir väl i nästa nummer då…


Henrik Hansson

Mer triathlon – prylar – intervjuer – reportage!


Mikael Skåning

Håller med Henke, alldeles för mycket om en massa andra sporter, Triathlon, Svensk klassiker. Läste ofta ”Aktiv träning” innan men eftersom där var så mycket andra sporter så gick jag över till RUNNERS world. Även i förra numret var det en väldig massa krönikor som handlade om hur de hade varit ute och åkt skidor. Finns säkert något skidmagasin att köpa om man är intresserad av det.
Tycker även att det är väldigt mycket reklam om lopp som går i 08 trakten. Förstår att ni kanske inte får rätta er efter vilka som vill annonsera men vi löpare finns i hela landet.
tack för en, för det mesta, bra tidning.


Björn Dahlbäck

Tycker att helhetsintrycket gör den läsvärd, och fortsätter därmed köpa. Blandningen är helt OK.
Björn


G.Nällis

Nu vill vi ha svar från RW varför aldrig priserna på löpskor tas upp, denna tystnad är en stor skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jojje Borssén

G.Nällis:
Vi håller faktiskt på med en artikel om priser, löparskor, utländska butiker m.m. Dock har vi inte sytt ihop hela säcken ännu och vet inte när den ska publiceras. Det saknas fortfarande lite saker som vi gärna vill ha med.


G.Nällis

Tack för det, jag hoppas verkligen att denna artikel inte bara handlar om lite högre moms, arbetsgivaravg. osv……. utan att det blir ett kritiskt granskning av branshen, generalagenter, butikskedjor…. vi pratar trots allt halva priset i tex. UK och i US är det väl ännu lite billigare!


Anonym

Löpning vardet ja, blir jag intresserad av att göra ett triathlon så köper jag nog en triathlon tidning istället. Känns som kvaliten sjunker för varje nummer,går definitivt betydligt fortare att läsa tidningen nu än för något år sedan.
Vill ha mer info om elitlöpares träning och ge nya förslag på specifika träningspass. Inspirera för 17 gubbar!!!
Som sagt bort med allt nybörjartrams…Undrar hur många som får ut något av dem tipsen??


Marianne

Hej!
Jag tycker att Runner’s World är en bra tidning.
Men jag håller med de flesta andra om att man kan skippa nybörjar tipsen och fokusera på ambitiösa motionärer och uppåt.
Däremot tycker jag att det är bra med artiklar om kost eftersom det hänger ihop med en sund livsstil. Och fortsätt gärna att skriva om triathlon och multisport.


Jeppe

Jag skulle vilja läsa mer om löpteknik. Hur man kan träna för att få ett bättre löpsteg. Inte bara övningar utan även tips o trix för att få ett ekonomisk löpsteg.
Framfotalöpning, hur ska man tänka, känna o träna för att få d o kännas riktigt gött 🙂


Markus

+ Triathlonguide – en Runners med bara löpning blir lite väl tunn.
+ Charlotte Schönbeck – elitträning inspirerar alltid.
+ Klingberg – tidningens vassaste penna.
– Maxtest – textreklam. Och dessutom tråkig jagfixering.
– Plocksidorna – rewrites där tyvärr inget sticker ut.
– Ulrika Johansson – kan ju så mycket bättre.
Övrigt: Bra feature måste inte kosta skjortan. Våga snegla lite mer på er amerikanska storebror. Men en bra tidning överlag, keep it up!


Lotta

Mindre triathlon och mer renodlad löptidning!
Vill inte läsa om andra sporter i en runners.
Produkttester och löptekniker är alltid roligt.
INTERVJUER I MASSOR!


David

Riktigt bra tidning denna månad. Mycket intressant att läsa. Jag gillar skarpt att ni tog med den där gamla artikeln om löpning/gång.
Triathlon artiklar är kul att läsa ibland, ni får gärna fortsätta skriva nån artikel här och där om andra ”löpsporter”.


J.O

Alldeles för stor del av innehållet vänder sig mot nybörjare och ”feel good”-löpare. Lite triathlon inslag har jag inget emot om det handlar om exempelvis Iron man vinnare och liknande. Alltid inspirerande att läsa om folk som satsar hårt.
Bort med trams-inslagen som 10 sätt att orka mer osv. Tycker att kvaliten sjunkit senaste halvåret. Tidningen ska inspierar att träna hårt och vilja förbättra sig.


Nata

Både på förra feedbacken och denna ser jag negativitet till tidningens artiklar som är ’nybörjarinriktade’….
Då undrar ju jag vilken tidning nybörjarlöpare eller skön-löpare skall vända sig till? Är det inte precis en sådan blandning som får oss nya lättlöpare att inspireras till större utmaningar? Varför detta tjat om en helt elitinriktad tidning?
Tycker precis som förra gången att tidningen över lag är som en godispåse, smakrik, färgglad och rolig att läsa!
Förra numrets miss med en lättklädd kvinnlig hur göra-modell men en fullt påklädd manlig hoppas jag inte görs på nytt. Av med kläderna på de manliga också i sånt fall!


Mackan

Jag tycker tidningen såväl som sajten känns mer som triathlon-world numera. Det var ett lyft under en period men senaste numret jag inte ens öppnat trots att det ligger på köksbordet. Har varit en trogen prenumerant ett antal år men börjar tröttna på sistone. De bloggar som finns på sajten tycker jag speglar var fokus ligger numera. Triathlon och ultrahasande. Nä, när prenumerationen går ut så blir det nog någon utländsk LÖPAR-tidning.


Jonas Langgren

Mer om LÖPNING…teknik mm. Jag har löpt i 7 månader nu och satsar på att bli en bra ”motionär”. Men jag är lite trött på alla nybörjar tips och vill ha lite mer för dom som har hållt på med löpning ett tag. Vill veta hur ”dom” tränar och hur livet i allmänhet ser ut för en löpare. Lite mer av kost och hur man laddar inför långa lopp…. men fortfarande är det en ”go” tidning
// Jonas


Adrian

En serie om andra löparsporter och utövare, orientering, multisport, etc.


Magnus

Bra tidning överlag. Lite väl mycket komigångtips och lite väl mycket triathlon och annat bjäfs. Fokusera på löpning. Mest intressant är reportagen om duktiga löpare som satsar hårt. Klingberg är grymt bra!


Daniel Markovic

Ännu ett bra nummer som återigen är kul att läsa. Keep up the good work!
Jag vill helst ha några artiklar om terränglöpning och test av terrängskor.Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Ta en tjuvtitt på nummer 3 2017!

Nu har årets tredje nummer av Runner's World landat på redaktionen och här kommer en...

Läs mer

Ta en tjuvtitt på nummer 2 2017

Nu har årets andra nummer av Runner's World landat på redaktionen och här kommer en...

Läs mer

Ta en tjuvtitt på nummer 12 2016!

Nu har årets tolfte nummer av Runner's World landat på redaktionen och här kommer en...

Läs mer

Tjuvtitt på Runner's World nr 11 2016

Nu har årets elfte nummer av Runner's World landat på redaktionen och här kommer en...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Ta en tjuvtitt på nr 10 2016!

Nu har årets tionde nummer av Runner's World landat på redaktionen och här kommer en...

Läs mer
Ta en tjuvtitt på nummer 9 2016

Nu har årets nionde nummer av Runner's World landat på redaktionen och här kommer en liten förhandstitt på innehållet. Tidningen...

Läs mer
Ta en tjuvtitt på nummer 8 2016

Nu har årets åttonde nummer av Runner's World landat på redaktionen och här kommer en liten förhandstitt på innehållet. Tidningen...

Läs mer