Nu får Runner’s World snyggare design och ännu bättre innehåll – se allt här!

Nu får Runner’s World snyggare design och ännu bättre innehåll – se allt här!


Årets första nummer av Runner’s World är på väg ut i butik och vi är stolta över att presentera en ny design och nytt innehåll. Här berättar chefredaktör Stefan Larsén om omgörningen:

– Vår ambition har varit att du som läsare ska ha en roligare, skönare och ännu mer berikande läsupplevelse. Att ord och form bättre ska spegla den löparvärld vi och du möter idag – och imorgon. Dessutom hoppas jag att det nu är ännu tydligare att Runner’s World är en tidning för alla löpare.

– Oavsett om du är ny eller rutinerad, ung eller gammal. Oavsett om du springer väldigt mycket eller ganska lite. Oavsett om du har stenkoll på din miltid – eller aldrig ens sprungit en mil (ännu). Runner’s World gör vi helt enkelt för dig som springer.

De här avdelningarna hittar du i tidningen

Start 
Nya prylar, senaste forskningsrönen och löparna och händelserna vi pratar om – eller borde prata om – just nu.  

Reportage 
Gripande personporträtt, inspirerande lopprapporter och djupdykningar i olika löpningsrelaterade ämnen

Coach 
Expertfrågor och svar samt bästa tipsen, övningarna och recepten inom träning, kost och hur du håller kroppen skadefri

I varje nummer får du som läsare också möta gamla och nya RW-medarbetare i våra uppskattade krönikor, samt Jag är löpare, en profil som berättar om sin relation till löpning. 

Är du prenumerant och har varit med ett tag så kanske det speciella prenumerantomslaget, som vi har tagit fram för att markera vår nya design och vårt nya innehåll, väcker associationer? 

Just det – maratonlöparen James Fixx anses vara löpvågens urfader, och det var hans bok The Complete Book of Running som startade det hela 1977. Den blev en bästsäljare i USA, och därifrån spreds löparvågen över världen i början av 1980-talet

– Vårt prenumerantomslag är en hyllning till Fixx (som tragiskt dog i en hjärtattack vid 52 års ålder) eftersom han på sätt och vis är en av anledningarna till att vi finns här idag. Omslaget till Fixx bok (som vi tolkat här) tycker vi säger allt om vad löpning i grunden handlar om – något som vi alla bör påminna oss själva om emellanåt, säger chefredaktör Stefan Larsén. 

Är du inte prenumerant så har du köpt tidningen med ett helt annat omslag. Det har också ett annat, om än inte lika radikalt annorlunda, uttryck än vad Runner’s World tidigare haft. Vi hoppas du gillar det med.

Här tecknar du din prenumeration – och får en löparjacka

Välkommen till ett nytt år med nya Runner’s World!

Nr 7 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Maxa din löpning. Höstens bästa träningsupplägg
  • Test: 9 nya kolfiberskor!
  • Mot myren! Löpträning som ger resultat
  • Allergi? Så vet du om du har det
  • Epidemiolog Anders Wallensten brinner för löpning
  • Trotsa Covid-19. Träna säkert i höst
  • 8 veckors vila är ok!

 

Bli plusmedlem nu
Antal kommentarer: 4

Miljögnet

Ett fysiskt exemplar är trevligt, men är det tidsenligt? Det skulle vara intressant om ni erbjöd en webbaserad lösning för prenumeration/lösnummerköp, med betydligt lägre pris.


Jenny Sunding

Hej Miljögnet!
Här är en länk till hur du köper och läser RW digitalt: http://www.runnersworld.se/artiklar/nu-kan-du-lasa-oss-digitalt.htm
Mvh Jenny, webbredaktör


E-K

Hej!
Hittar inte streckkoden för att få 20 kronor rabatt på ett nummer av RW! Fick nyhetsbrev den 13 januari – erbjudandet gäller till 8 februari.


Jenny Sunding

Hej E-K! Här är länken till rabattkupongen: http://www.runnersworld.se/artiklar/20-kronor-rabatt-pa-nya-runner.htm. Trevlig läsning!Du måste vara inloggad för att kommentera. Logga in


Du måste vara inloggad för att kommentera. Logga in

Passa på! Just nu 50% rabatt!

Passa på! Just nu 50% rabatt!


Just nu! Halva priset på prenumeration, endast 49,50 kronor per tidning! Ordinarie pris 99 kronor.

Få Sveriges största löpartidning hemskickad till dig 10 gånger för bara 495 kronor! Du får massa tips om löpning, kost, prylar och om hur du bäst kommer i form, allt direkt hem i brevlådan och i din läsplatta. Nyhet! Du har dessutom som prenumerant 20%* på löparskor och kläder! Bra va!

Erbjudandet gäller endast nytäckning av prenumeration och boende i Sverige.

TA DEL AV ERBJUDANDET HÄR!


Du måste vara inloggad för att kommentera. Logga in


Du måste vara inloggad för att kommentera. Logga in


Du måste vara inloggad för att kommentera. Logga in


Du måste vara inloggad för att kommentera. Logga in