Populära New Balance-skon 1080v12 hyllas – med en specialdesignad version!

Populära New Balance-skon 1080v12 hyllas – med en specialdesignad version!


Nu lanserar New Balance en limiterad kollektion till den modeintresserade kvinnliga löparen. Här får du en snygg och matchande look från topp till tå.

[ANNONS] Det är inte bara den mycket populära löparskon Fresh Foam 1080v12 som lanseras i en helt ny specialdesignad och limiterad version – den nya kollektionen innehåller också matchande löparplagg som en sport-bh, ett par tights samt ett par nya shorts.

Alla plagg har samma färgskala som de specialdesignade 1080v12-skorna, och är förstås tillverkade i material som ger dig den bästa kombinationen av passform, komfort och funktion.

– Vi vet att fräscha och trendsäkra färgval och material är vad den kvinnliga löparen är ute efter och vi vet att hon inte vill offra stilen för komfort och teknik, säger Meredith Nash som är Strategic Business Unit Manager för Performance Running och Performance Collabs på New Balance.

New Balance Fresh Foam 1080v12
Den populära modellen 1080v12 är en löparsko med utmärkt komfort och fantastisk stötdämpning, vilket i sin tur bidrar till den där härliga löpkänslan. Det här är en mycket allsidig sko – den passar lika bra för dig som tränar för ett maraton som för dig som endast springer kortare pass. 

– Eftersom denna sko är vår mest allsidiga löparsko känns det naturligt att den täcker alla spektra vad gäller färg, stil och tillfällen (allt från löpning, till gymmet och ta en kaffe med vänner). Detta specifika släpp är med fokus på den kvinnliga löparen och lanseras därför under International Women’s Month, förklarar Meredith Nash på New Balance.

Cirkapris: 2 000 kronor
LÄS MER OCH BESTÄLL HÄR!

New Balance Fitted Shorts
Klassiska korta, tighta shorts med hög midja och en svart/vit/orange-blockdesign. Diskret ficka för mobilen på höger sida.
Cirkapris: 730 kronor 
LÄS MER OCH BESTÄLL HÄR!

New Balance Crop Top
Svart croppad sport-bh med orange och vita detaljer.  
Cirkapris: 560 kronor 
LÄS MER OCH BESTÄLL HÄR!

New Balance Tights
Svarta tights med hög midja, med orange och vita detaljer. Fickor på höfterna för mobil med mera.
Cirkapris: 840 kronor
LÄS MER OCH BESTÄLL HÄR!

VISST DU ATT … Kampanjen frontas av You Run Girl – en Stockholmsbaserad löparcommunity som tillsammans med New Balance vill sprida glädje kring löpning och uppmuntra fler tjejer att börja springa tillsammans i grupp. Varje lördag erbjuder YRG gemensam löpning för kvinnor som vill springa utan att prestation ska vara det primära målet.

VISSTE DU ATT … New Balance bestämde sig för över ett decennium sedan att fokusera på kvinnliga friidrottare – och det har gett resultat. Vid de senaste OS-uttagningarna i USA var det till exempel New Balance-löpare som tog de tre bästa placeringarna på damernas 1 500 meter. Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Fler intressanta artiklar