Thea Bengtsson är Årets Utmanare 2012

Thea Bengtsson är Årets Utmanare 2012


Vi valde ut Thea som Årets Utmanare för att hon på ett bra sätt personifierar hur man kan överträffa sig själv och komma långt genom att utmana sig själv. Så här beskriver hon själv sin utmaning:

Hur kom du i kontakt med Min Utmaning och varför gick du med?
– Jag såg något om det på nätet. Kollade runt på lite olika träningstips och hittade er hemsidan. Jag tycker alltid att det är kul att utmana mig själv och såg det som en bra grej att gå med, kolla in andras utmaningar och få tips på hur jag ska träna för att nå mina mål.  

Hur kommer det sig att Tjejklassikern blev din utmaning?
– Jag har alltid velat genomföra en klassiker och tänkte att det var ett bra sätt att komma i form. Genom att sätta upp mål så blir det roligare att träna. Tjejklassikern verkade rolig eftersom det är många som kör loppen och det är tjejer i alla olika ålderklasser. 

Hur har genomförandet av din utmaning gått hittills?
– Det har gått riktigt bra! Jag genomförde tjejvättern på 3:53 och vansbro tjejsim på 25:25, vilket jag är väldigt nöjd med. 

Har du tagit hjälp av träningstips etc. på Min Utmaning? Isf vad?
– Jag har läst lite olika artiklar och sett filmer för att få lite mer motivation och träningstips. I övrigt så har jag fått hjälp av kompisar som har tävlat i simning och kört Vätterrundan för att få hjälp med teknik. 

Har du några andra utmaningar på gång framöver?
– Jag har Tjejvasan kvar innan jag har klarat av tjejklassikern. Min nästa utmaning blir En Svensk klassiker, vilket jag börjar med nästa sommar med Vansbrosimmet. 

 

Som Årets Utmanare vinner Thea Bengtsson förutom äran en träningsvecka från Powerade med Springtime Travel till Portugal i vår. Grattis till titeln Thea och tack till alal er andra som har varit med och utmanat er själva. Fortsätt att följa våra träningsinspiration här på Min Utmaning.Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Årets Utmanare för 2012 är utsedd!

Nu har vi utsett Årets Utmanare för 2012. Vinnaren kommer att presenteras på Lidingöloppets stora...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Rösta på din kandidat till Årets Utmanare

Under hela Min Utmaning har vi varje vecka nominerat en utmanare till att få titeln...

Läs mer

Vinnare av Min Utmaning vecka 37

Varje vecka utser vi två nya vinnare här på min utmaning. En vinnare får en...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Vinnare av Min Utmaning vecka 36

Varje vecka utser vi två nya vinnare här på min utmaning. En vinnare får en...

Läs mer
Vinnare av Min Utmaning vecka 35

Varje vecka utser vi två nya vinnare här på min utmaning. En vinnare får en årsprenumeration på Runner's World för...

Läs mer
Vinnare av Min Utmaning vecka 34

Varje vecka utser vi två nya vinnare här på min utmaning. En vinnare får en årsprenumeration på Runner's World för...

Läs mer
Vinnare av Min Utmaning vecka 27-33

Under sommaren har vi, precis som ni, haft fullt upp med att anta nya utmaningar och träna en hel del....

Läs mer