Under Armour HOVR Mega 2 Clone – anpassar sig efter dig

Under Armour HOVR Mega 2 Clone – anpassar sig efter dig


Under Armours nyaste medlem i den uppkopplade HOVR-familjen heter Mega 2 Clone – en stabil löparsko med premiumkomfort och maximal stötdämpning.

Vill du ha mycket stötdämpning och stabilitet, samt en passform som är lika skön efter den första som den sista milen? Då ska du titta lite extra noga på Under Armours nya HOVR Mega 2 Clone. Med dess rejäla mellansula på 32 millimeter är det här själva definitionen av en väldämpad distansträningssko.

HOVR Mega 2 Clone är en helt ny skomodell som har utvecklats med just komforten i fokus. Detta märks främst i form av den mjuka övergången från landning till frånskjut. Mega 2 Clone levererar helt enkelt en mjuk, skön och stabil löpupplevelse – utan att kompromissa med löpkänslan.

Men HOVR Mega 2 Clone erbjuder också extra mycket komfort i det långa loppet tack vare ett spännande nytt och innovativt ovandelsmaterial. Genom en speciell vävstruktur bibehåller det nämligen samma tjocklek även när det töjs ut. Det gör att ovandelen hela tiden anpassar sig efter fotens rörelser och därför alltid kan leverera en mjukt omslutande och stödjande passform av högsta kvalitet. Tack vare den här nya lösningen hålls foten säkert på plats mot den stötdämpande sulplattformen under hela löpsteget – och under hela löppasset, kilometer för kilometer.

Förutom att det nya ovandelsmaterialet anpassar sig efter dina fötter och ditt rörelsemönster vittnar fler detaljer om att komforten var en prio när HOVR Mega 2 Clone utvecklades. Till exempel så har den extravadderade hälkoppen ett utanpåliggande hälstöd i hårdplast, både för att ge den sidstabilitet du behöver och för att skydda hälsenan från onödigt tryck. Även plösen och innersulan är väl vadderade för att ge den premiumkomfort du vill ha på dina löppass – oavsett om de är korta eller långa, lugna eller snabba. 

Den väldämpade mellansulan i HOVR Mega 2 Clone består av ett plastskum kallat UA HOVR, som i sin tur är omgivet av en nätstruktur för att öka materialets energiåtergivning. Yttersulan består i sin tur av två olika gummikomponenter för att ge en optimal avvägning mellan hög slitstyrka och säkert fäste.

Nya HOVR Mega 2 Clone är dessutom försedd med ett inkapslat datachip i vänsterskon – precis som övriga tekniska löparskor från Under Armour. Tillsammans med appen UA MapMyRun möjliggör detta att du enkelt och mycket exakt kan både registrera och analysera en lång rad löpdata: distans, löphastighet, steglängd och stegfrekvens med mera.

FAKTA Under Armour HOVR Mega 2 Clone
Vikt: 309/258 gram (herr US 9/dam US Wmns 8)
Häldropp: 8 millimeter
Cirkapris: 1 650 kronor

HOVR Mega 2 Clone hitta du bland annat hos Runners’ Store


Nr 11 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Vinterns viktigaste nyckelpass
  • Bästa vinterskorna. Dubbat och odubbat, Stor guide!
  • Åtta misstag du inte vill göra
  • 9 julklappstips till alla löpare
  • Därför ska du testa 14-dagarsmetoden
Bli prenumerant
Antal kommentarer: 1

Chrisse

Vilken typ av fot är sen anpassad för, jag menar även om den är stabil, så kanske den främst är för ett neutralt löpsteg eller ett pronerande?Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Under Armour fortsätter att satsa på löpning

När Under Armours nya flaggskeppsbutik invigdes fick vi chansen att prata löpning med den globala...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Ny studie: Här är de snabbaste kolfiberskorna

Nu har de flesta skotillverkare en kolfibermodell – men vilken är egentligen bäst? Det har...

Läs mer