Vinn nya Mizuno Wave Rebellion!

Vinn nya Mizuno Wave Rebellion!


[ANNONS] Höstens stora skonyhet från japanska Mizuno heter Wave Rebellion. Det är en spännande lättviktare med en rad innovativa tekniska lösningar – som du nu kan vinna ett par av!

Mellansulan i den helt nya lättviktsmodellen Wave Rebellion består av ett nyutvecklat nylonbaserat skummaterial kallat Enerzy lite. Enligt Mizuno är det 22 procent mjukare än företagets standardmaterial U4ic, men framförallt ger det 35 procent högre energiretur i stegavvecklingen. Resultatet är en lätt och väldämpad allroundsko med en påtagligt kvick löpkänsla som inte minst kommer till sin rätt på snabbare träningspass. 

Tävla om ett par Mizuno Wave Rebellion på vår Instagram @runnersworldswe

För att ge ytterligare hjälp i frånskjutet har Wave Rebellion en vågformad glasfiberförstärkt så kallad Wave-platta inkapslad i mellansulan. Den har en gaffelliknande utformning för att på bästa sätt utnyttja kraften i stortåleden – samtidigt som den styr foten i en optimal rörelsebana. 

Wave-plattan – som här syns integrerad i mellansulans bakre halva – ger ytterligare skjuts i frånskjutet.

För att spara vikt och ge bättre sidstabilitet är bakre delen av sulplattformen utskuren under hälen så att foten lättare kan sjunka ned i materialet.

Ovandelen har plösen integrerad i en sockliknande konstruktion, vilket ger en väl omslutande passform. Yttersulan har ett lågprofilsmönster som ger säkert grepp på varierande underlag.

Vikten i herrstorlek US 9 är 230 gram. Häldroppet är 8 millimeter (32 millimeter i häldelen och 24 millimeter i framfoten). Rekommenderat pris är 2 200 kronor.

Mizuno Wave Rebellion lanseras torsdag 19 augusti.

Om Mizuno Mizuno är en japansk tillverkare av sportutrustning. Sedan 1906 har företaget utvecklat marknadsledande sportutrustning för bland annat löpning, handboll, volleyboll, fotboll och golf. Under dessa 115 år har Mizuno bland annat uppfunnit den revolutionerande Wave-teknologin. Den lanserades redan 1985 och används än i dag i Mizunos nya löparskor – till exempel i helt nya Wave Rebellion liksom i den 25-årsjubilerande klassiska modellen Wave Rider.

HÄR HITTAR DU MIZUNO´s LÖPARSKORLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Fler intressanta artiklar