Även Garmin släpper ny klocka
Stockholmspolisens IF Triathlon (SPIF) presenterar ett elitlag, 2XU Swedish Triathlon Team, i samarbete med klubbens nya huvudsponsorer, 2XU och Enervit.

Även Garmin släpper ny klocka


– Att springa med en Forerunner 610 på armen är som att ha med sig en personlig tränare vid varje träningspass. Den ger dig allt från distans, tid och tempo till koll på hur bra du presterar genom intervallpass och tävlingar mot andra användare på andra sidan jordklotet. Forerunner är den självklara träningspartnern för alla seriösa löpare., säger Dan Bartell, försäljningschef på Garmin International i ett pressmeddelande.  

Forerunner 610 beskrivs av Garmin som företagets nya flaggskepp. Designen har bland annat belönats med det välkända priset Red Dot Design Award. Klockan har, förutom pekskärm, bland annat vibrationslarm för puls, tempo och distans som komplement till ljudsignalen. Med pulsmätare kan löparen se träningsintensitet med den nya Training Effect-funktionen som mäter påverkan av träningen vid konditionsträning och låter dig veta hur bra du presterat under passet.

Forerunner 610 beräknas finnas tillgänglig i maj. Mer information finns på Garmin.se.Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Fler intressanta artiklar