Blev du testlöpare av Tomtoms klocka?

Blev du testlöpare av Tomtoms klocka?


Grattis till:

 • Anna Nystedt, Kävlinge
  – För att jag och Garmin inte kommer överens längre. Vill se om detta kan vara en bra ersättare! Om det är önskvärt kan jag också blogga om upplevelsen i min blogg piggelina.se.
 • Michaela Lindström, Esbo.
  – Jag är en hängiven löpare och springer allt från kortare lopp till ultradistanser. Vid sidan av löpning tränar jag också orientering. Tidigare använde jag Polars klockor men övergick till Garmin fr610 då den inbyggda gps:en kom. För mig är det viktigt att klockan ska vara lätt att använda, ladda och ta i bruk. Bloggar på mammaspring.com
 • Stefan Ödman, Skövde.
  – Jag har aldrig ägt någon gps-klocka trots att jag är med i en löparklubb (IFK Skövde Friidrott) och springer ca 15-18 tävlingar per år. Så det vore intressant att se om detta är något för mig.
 • Kristian Lundgren, Huddinge.
  – Jag är joggingledare på Friskis@Svettis och vill hålla så bra pass som möjligt för motionärerna som springer med mig. De uppskattar att få veta hur långt vi har sprungit och i vilket tempo passen hålls. Om jag skulle få testa ”Runner” är det ju inte bara jag som skulle få glädje av den utan också de som är med på mina joggingpass.
 • Milla Åkerlund, Hägersten.
  – Jag har kommit fram till att mobilens GPS ofta är ute och cyklar när jag använder olika appar. Jag satsar på att bli snabb på milen efter att alltid tidigare ha sprungit längre distanser på tävling. Bloggar också om träning (och småbarnsliv) på missagda.se. På bloggen inspirerar jag främst andra föräldrar att hitta tiden till träningen. Löpning är det mest tidseffektiva alternativet många gånger. Nu håller jag tummarna 🙂


TomTom Runner är en GPS-klocka som ger dig detaljerad information om din löpning med ett ögonkast så att du behåller motivationen och når dina löpmål. Bland annat kan du dra nytta av extra stor display, one-button control, och grafisk träningspartner.

Du kan läsa mer om TomTom Runner på klockans hemsida


Nr 9 ute i butik nu!

Ur innehållet:

 • Höstens roligaste löpträning
 • Testa något nytt: Bli snabb & stark 2022
 • Spring bättre – med musik
 • 11 sportbehåar i stort test
 • Ditt perfekta kostupplägg
Bli prenumerant
Antal kommentarer: 1

Jens P

3 av 5 testlöpare bloggar. 60% alltså? Bloggar så många löpare ? När tränar dom? Ska nog börja blogga så att man kan få testa lite produkter. Det blir ju gratisreklam för tillverkarna. Bra för dom. Häpp!
Fast när ska jag då träna? :/Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Ny studie: Här är de snabbaste kolfiberskorna

Nu har de flesta skotillverkare en kolfibermodell – men vilken är egentligen bäst? Det har...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Fler intressanta artiklar