Bli testlöpare av Tomtoms nya gps-klocka

Bli testlöpare av Tomtoms nya gps-klocka


TomTom Runner är en GPS-klocka som ger dig detaljerad information om din löpning med ett ögonkast så att du behåller motivationen och når dina löpmål. Bland annat kan du dra nytta av bland annat följande funktioner:

Extra stor display
Se viktig statistik för din löpning med ett ögonkast. Visa distans, löptid och hastighet på en högupplöst display med hög kontrast.

One-Button Control
Navigera enkelt genom menyerna med den intuitiva One-Button Control.

Grafisk träningspartner
Träna mer effektivt med helskärmsgrafik. Se din träningsprestation med ett ögonkast, med tre unika grafiska träningslägen. 

Du kan läsa mer om TomTom Runner på klockans hemsida

Bli testlöpare av TomTom Runner
Vi söker nu dig som gillar att löpa och vågar säga vad du tycker om saker och ting. Du kommer att få testlöpa nya TomTom Runner. Klockan får du naturligtvis behålla efter testet. Vi söker totalt 5 testpersoner. 

Fyll i nedanstående formulär för att ha chansen att bli testlöpare av TomTom Runner (värde 1 799 kr inkl. pulsband). Vi vill ha din ansökan senast 6 oktober.

[form code=138]

Runner’s World, i samarbete med TomTom, kommer att välja ut fem testlöpare som får chansen att testa den nya GPS-klockan TomTom Runner och lämna feedback till oss. 

Vi vill ha en rapport om första intryck (efter första en eller två rundorna), en rapport efter cirka 6 veckor och en slutrapport under början av 2014. Du får naturligtvis behålla klockan efter testperioden.

Genom att delta i testet godkänner du att vi publicerar ditt namn och din rapport i Runner’s Worlds och/eller TomToms mediekanaler.


Nr 9 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Höstens roligaste löpträning
  • Testa något nytt: Bli snabb & stark 2022
  • Spring bättre – med musik
  • 11 sportbehåar i stort test
  • Ditt perfekta kostupplägg
Bli prenumerant
Antal kommentarer: 7

Stefan

Har redan en, kan varmt rekommendras. Extremt snabb GPS-fix, och bra och tydlig display.


Ing-marie Wikman-Öberg

Har en Garmin 305 som varit min följeslagare i ett antal år nu. Vore kul att testa en annan klocka!


Therese Johansson

Tyvärr missade jag sista anmälningsdag men testar ändå. Jag är en tjej på 24 år som gillar ett aktivt liv. Jag är klar sjukgymnast till Januari och granskar alltid allt kritiskt. Jag löptränar mycket, men tränar mycket annat. Jag ska nu påbörja ett deltagande i en löparsstudie vid mitt universitet så denna klocka vore perfekt. Idag har jag en polar klocka men saknar gps funktionen. Löpa gör jag helst ute och tar bara till löpbandet vid extrem kyla.


Åsa Berglund-Nyman

Hej vad synd att jag såg detta försent. Har precis sålt min pulsklocka Suunto M5 för att köpa en ny klocka med GPS. Har tittat på TomTom då den har både sim,löp och cykel funktion. Skall göra Tjej Klassikern och behöver en multi sport klocka. Är tveksam att köpa och hade gärna testat denna.
Ni kanske har en plats kvar ???


Nina Nyström

Hej Åsa!
Tyvärr är testlöparna redan utvalda. Men lycka till med Tjejklassikern!
Mvh Webred


Bertil Holmberg

Hej
Jag har köpt en TomTom Runner med pulsmätning för ett par månader sedan.
Eftersom batteriet varade endast 3-4h fick jag den utbytt av nätföretaget där jag köpt den. Även denna klockan var defekt, den slocknade helt omotiverat och batteriet varade absolut inte de 10 h som utlovats. Nu tog jag kontakt med TomTom support och fick även denna klockan utbytt. I måndags den 11/11 fick jag ännu en fabriksny klocka. Även denna har ett batteri som inte varar mer än upp till 4h( vid första laddningen endast 2,5 h.)
Hoppas denna informationen kan vara till nytta vid bedömning av klockan i er tidning.
Jag står fortfarande i kontakt med supporten, och får se vad de kommer med för förslag till åtgärd nu?


Pia karösson

Springer bl a måndagar med B.A.B.Y runners och några har pulsklockor, dock ej jag.
Springer själv ett par ggr i veckan utöver det och skulle vilja förbättra mina tider. Har förstått att pulsklocka är ett måste för att kunna gå in på det schemat jag ska. Vet inte vad eller vilken klocka jag ska välja och när jag såg detta blev jag väldigt nyfiken. Tycker det låter väldigt spännande.Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Ny studie: Här är de snabbaste kolfiberskorna

Nu har de flesta skotillverkare en kolfibermodell – men vilken är egentligen bäst? Det har...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Fler intressanta artiklar