Training Camp på Älvsjömässan i helgen


Ni vet de här härliga träningsresorna man kan åka på till Portugal och Thailand bland annat med Springtime?

Well. Sol och sand mellan tårna och hopp i havet efter träningspasset är svårt att ordna här hemma men instruktörerna och den träningsglädje och inspiration de förmedlar det kan du ta del av i helgen!

Springtime anordnar Training Camp i dagarna tre på Stockholmsmässan där Allt för Hälsanmässan förstås pågår samtidigt.

Det är massor av grymma instruktörer där- personliga favoriter som Cecilia Gustavsson och Blossom. Yoga, träna kickboxning, SOMA Moves, dansa- vad du än gillar så finns det 100 pass att välja mellan.

Kika in här för att läsa mer och anmäla dig.

Det lönar sig att prenumerera

Det lönar sig att prenumerera


Du får bland annat 20% rabatt på Runners' Store.

Sveriges kanske bästa utbud av löputrustning. Som premium prenumerant har du hela 20 % rabatt på löputrustning förutom på elektronik där du får 10% rabatt. Som digitalprenumerant har du 15% rabatt på löputrustning förutom på elektronik där du får 10% i rabatt. Du kan handla via vår webbshop (länk till vår butik) eller besöka någon av våra butiker på Regeringsgatan 26 i Stockholm eller Baltzarsgatan 31 i Malmö. För att få rabatt i någon av butikerna i Stockholm eller Malmö behöver du visa upp din medlemstatus. Den hittar du under ·Mina sidor” här på sajten. Obs! för att få tillgång till din rabatt på sajten behöver du vara inloggad. Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Dessutom för du möjlighet att läsa Bicycling, Vasalöparen och såklart Runner's World digitala tidningen i din dator/mobil eller läsplatta. [button_register]      
Sponsrat inlägg