Blogg

Ute ur dimman


Varje vecka brukar jag skriva om veckans träning och vad jag ska göra nästa vecka. Men det har inte varit så mycket träning. Jag har nog bara haft lite allergi- och mer av en förkylning. Trött och seg har jag varit konstant i en vecka iallafall.

I helgen var det bra att instruera- då måste jag kunna prata och får ligga lite lägre än deltagarna och det var helt ok.

Så förra veckans träning kan sammanfattas till gå/jogg i onsdags bara för att röra sig lite utomhus och spinning i lördags.

Det var inte riktigt såhär jag hade planerat det inför Workout Åre. En helg då man matar in en sisådär två veckors träning på tre dagar. Att leda löppass på skutan, det går inte att göra halvhjärtat, ja inget instruerande går att göra halvdant men med just löpning blir ju rätt konkret så att man ska med hela vägen runt, emedan på spinningen kan jag ligga på en lägre intensitet och ändå leda ett pass.

Jag hade tänkt att dänga på rejält med träning den här veckan som var, och den som kommer till en början men kroppen är min religion och det var tydligen viloperiod här mitt i alltihop. Inte fasta dock. På något sätt..bappedibappedi.

Nerver i kläm på härsen o tvärsen och en väldigt snorig näsa sätter stopp och det gör ingenting, har sin plats. Betyder nytänkt.

Men åh vad jag saknar. Och åh vad jag njutplågades av att se alla springa i solen igår i Ursvik samtidigt som jag njöt mest av alla på äventyr med trollet i skogen. Jag läser om pers och fantastiska halvmaror och jag vill också. Mycket vill ha mer. TEC är en månad sen och gammal merit i en typ A människas värld. Jag vill träna hårt och fokuserat nu. Men det är inte meningen. Meningen är att jag ska jobba ikapp på jobbet istället och det har jag gjort. Fått en massa saker gjorda inför Tjejmarathon och haft en fantastisk helg med min lilla bästa tjej.

Så det är lugnt. Really. Men jag är en löpare och således längtar jag efter att springa.

I veckan, om jag får som jag vill, tränar jag fartlek idag. På onsdag springer jag 17 km med jobbet och på fredag dänger jag av några backintervaller ute på landet med styrka på lördag.

Var väldigt sugen på Rogers Bergstävling men det blir för snoigt. Annars tycker jag alla skulle passa på att vara med på detta!

Skaffa dig en fin måndag!


Nr 11 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Vinterns viktigaste nyckelpass
  • Bästa vinterskorna. Dubbat och odubbat, Stor guide!
  • Åtta misstag du inte vill göra
  • 9 julklappstips till alla löpare
  • Därför ska du testa 14-dagarsmetoden
Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*