Hitta löparspår med ny Stockholms-app

Hitta löparspår med ny Stockholms-app


Stockholms stad, som står bakom den nya appen, beskriver det som upplevelseguide i mobilen som ska inspirera fler att utforska hela staden. Med hjälp av ”Upptäck Stockholm” ska du exempelvis få tips om var du kan hitta stadens upplysta löpspår, vilka parker som passar bäst för yoga och var du kan testa vindsurfing. Telefonens GPS hjälper sedan till att visa var platser samt aktiviteter finns och hur du tar dig dit.

– Med appen Upptäck Stockholm vill vi göra det enklare att upptäcka nya platser som ofta ligger alldeles runt knuten, men som få är medvetna om. Förhoppningen är att fler ska upptäcka det breda utbud som Stockholm erbjuder, säger Jon Möller projektledare Stockholms stad i ett pressmeddelande.

”Upptäck Stockholm” innehåller inte minst över 90 km löpspår, varav 30 km är upplysta, men också till exempel utegym, promenadstråk och bollplaner. Applikationen finns tillgänglig från och med 11 april för iPhone och Android och kan kostnadsfritt laddas ned från App Store och Android Market. 

Mer information och instruktioner för hur appen används hittar du enklast på www.stockholm.se/upptackstockholm.

Applikationen har tagits fram inom projektet Klimatneutrala stockholmare, finansierat av Naturvårdsverkets Klimatprogram (Klimp).

Projektets syfte är att inspirera stockholmare till att göra fler klimatsmarta val i vardagen.


Antal kommentarer: 1

Leif Andersson

Nu blev länken lite fel. Ska vara:
http://www.stockholm.se/upptackstockholmLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Fler intressanta artiklar