Hitta lugnet med White Noise

Hitta lugnet med White Noise


Namnet White Noise, det vill säga vitt brus, är en term för det statiska brusljud som antas ha en avslappnad effekt. White Noise-kollektionen innehåller många av Sauconys populära modeller som alla har ett gemensamt designspråk. Dels genom en vit och gråmelerad ovandel, och dels genom sulor i ljusa pastellfärger.

Kollektionen släpptes den här sommaren och info om skorna hittar du nedan:


Ride ISO är en uppdatering sedan tidigare Ride modeller och har en fantastisk kombination av låg vikt, flexibilitet, grundstabilitet, löpglädje och responsiv stötdämpning. Modellen är en favorit för många löpare bland de neutrala mängdträningsskorna. Den vävda ovandelen i ENGINEEERED MESH ger en dynamisk och anpassningsbar passform. Mellansulan består av POWERFOAM, och tillsammans med en fullängds EVERUN TOPSOLE erbjuds fantastisk stötdämpning från häl till tå med optimal energiåtergivning.  Ride ISO har 8 mm häl-till-tå-dropp vilket ger en fartfylld löpkänsla med bra känsla mot underlaget. Skon passar löpare med hög till normal hålfot, och finns i vidderna medium och wide.


Hurricane ISO 4 är Sauconys lyxigaste och mest komfortorienterade pronationssko. 8 mm häl-till-tå-dropp i kombination med fullängds EVERUN TOPSOLE och EVERUN MIDSOLE ger en mjuk och avlastande stötdämpning med maximal energiåtergivning och löpglädje. ISOFIT-plösen ger individuell anpassning och omsluter foten på absolut bästa sätt, vilket tillsammans med den vävda ovandelen i ENGINEERED MESH ger passform utöver det vanliga. Yttersulans TRI-FLEX-mönster ger en följsam och nära markkontakt kombinerat med utmärkt flexibilitet. Den raka lästen ger god stabilitet och passar dig med normalt till lågt fotvalv.


Freedom ISO 2 är uppdaterad till höstsäsongen och passar neutrala löpare som gillar fartkänslan både på tempo- och distanspass. Med en kombination av låg vikt, 4 mm häl-till-tå-dropp och mycket flexibilitet så är Freedom ISO 2 en sko som följer löparens rörelser till perfektion. Fullängds EVERUN MIDSOLE och EVERUN TOPSOLE ger maximal stötdämpning och energiåtergivning. Ovandelen består av den helt nya ISOKNIT-väven och den integrerade plösen ISOFIT. Detta tillsammans ger en strumplik och omslutande passform runt hela foten med oslagbar komfort.


Kinvara 9 är en lätt och snabb sko med mycket kändsla vilket gjort den poulär bland alla typer. Av löpare världen över. Elit till motionär får via Kinvaran en utmärkt mix av snabbhet, låg vikt, grundstabilitet och responsiv stötdämpning.
4 mm häl-till-tå-dropp och fullängds EVERUN TOPSOLE och EVA+ MIDSOLE ger möjlighet till ett effektivt och kraftfullt frånskjut med maximal energiåtergivning.
Ovandelen består av en tunn och dynamiskt följsam mesh som förstärkts med FLEXFILM, och tillsammans med PRO-LOCK, ett individuellt anpassningsbart stöd runtom mellanfoten ger det en passform utöver det vanliga. Kinvara 9 är det perfekta valet för all alla som vill ha maximal känsla vid fartpass.Liberty ISO
är en helt ny modell från Saucony. Skon som är utrustad med ett lätt pronationsstöd erbjuder den optimala frihetskänslan och passar till både tempo- och distansträning. Med en kombination av låg vikt, 4 mm häl-till-tå-dropp och mycket flexibilitet och följsamhet så är Liberty ISO en sko som följer löparens rörelser till perfektion. Fullängds EVERUN MIDSOLE och TOPSOLE ger maximal stötdämpning och energiåtergivning. Ovandelen består av vävda ENGINEERED MESH och integrerade plösen ISOFIT, vilket ger en strumplik och omslutande passform runt hela foten. För bästa möjliga grepp och slitstyrka består yttersulan av CRYSTAL RUBBER.


Guide ISO är en av marknadens lättaste mängd träningsskor med pronationsstöd. 8 mm häl-till-tå-dropp och perfekt geometri i skons konstruktion ger en fartfylld löpkänsla utöver det vanliga. Den svängda lästen gör att skon passar löparen med hög till normal hålfot.   Fullängds EVERUN TOPSOLE i kombination med PWRFOAM MIDSOLE ger en utmärkt responsiv och energiåtergivande stötdämpning från första till sista steget. Ovandelen är tillverkad i vävd ENGINEERED MESH som förstärkts med FLEXFILM, vilket ger en dynamisk och följsam passform kombinerat med ökad slitstyrka. Dessutom har modellen uppdaterats med ISOFIT, där plösen integrerats med skon för en ännu bättre och individuellt anpassad omslutning om foten. Yttersulans TRI-FLEX-mönster ger bästa möjliga markkontakt kombinerat med bästa möjliga flexibilitet.


Triumph ISO utsågs 2016 av Runner’s World till världens bästa sko och efterföljaren fick vårt pris för ”Best Update”. Triumph ISO 4 har 8 mm häl-till-tå-dropp i kombination med fullängds EVERUN TOPSOLE och den uppdaterade EVERUN MIDSOLE ger bästa möjliga stötdämpning från häl till tå med suverän energiåtergivelse. Yttersulans TRI-FLEX-mönster ger utmärkt markkontakt kombinerat med bästa möjliga flexibilitet. Den nyuppdaterade ISOFIT-plösen ger individuell anpassning och omsluter foten på absolut bästa sätt, vilket tillsammans med den vävda ovandelen i ENGINEERED MESH ger passform och komfort utöver det vanliga.


Nr 11 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Vinterns viktigaste nyckelpass
  • Bästa vinterskorna. Dubbat och odubbat, Stor guide!
  • Åtta misstag du inte vill göra
  • 9 julklappstips till alla löpare
  • Därför ska du testa 14-dagarsmetoden
Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Under Armour fortsätter att satsa på löpning

När Under Armours nya flaggskeppsbutik invigdes fick vi chansen att prata löpning med den globala...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Ny studie: Här är de snabbaste kolfiberskorna

Nu har de flesta skotillverkare en kolfibermodell – men vilken är egentligen bäst? Det har...

Läs mer