Löparmode: Stilsäkra vårtecken i blått

Löparmode: Stilsäkra vårtecken i blått


Det blommar i skohyllan
I nya Air Max 1 Ultra City Collection har Nike inspirerats av sex storstäder med starka löparkulturer. Skorna har smyckats med blommor och mönster i olika färger som representerar städerna New York, Paris, Tokyo, London, Shanghai och Milano. Tokyo pryds av rosor och körsbärsblommor i blå nyanser. Pris 1 900 kronor. 
nike.com/sportswear 

Som en stjärnhimmel
Färgglada träningstajts finns det gott om på marknaden, lika så i Under Armours vårkollektion. Heatgear alpha compression printed legging (pris 499 kronor) kombinerar vi gärna med en lång skjorta för en fika på stan, toppen i samma mönster gör sig lika bra i spåret som till ett par svarta jeans. Heatgear alpha printed shortsleeve, pris 299 kronor. 
underarmour.com 

Solskydd på italienska
Glasögonmärket Italia Independent grundades 2007. Modellen 0113 (herr) i Havana Blue ingår i I-Sport-serien som mixar sport och fritid på ett snyggt och användbart sätt. Pris 1 490 kronor. 
italiaindependent.com


Antal kommentarer: 1

Anette Bergström

Jag skulle vilja köpa träningtajtsen som är i leopardmönster. Jag såg dom i topphälsa nr 01-16. hur gör jag?Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Svensk professor: Därför springer du snabbare med kolfiberskor

Toni Arndt, professor på GIH i Stockholm, är den som bestämmer hur framtidens löparskor får se ut. Här berättar han...

Läs mer