Nike lanserar spännande nyheter inför OS

Nike lanserar spännande nyheter inför OS


Just nu befinner sig delar av vår redaktion i New York för att vara med när Nike lanserar kommande nyheter inför OS under samlingsnamnet ”Summer of innovation”. Det som verkar mest spännande från den första dagens presentationer är den helt nya skoteknologin Flyknit.

Flyknit är en design som bygger på en ny typ av ovandel som, enligt Nike, både ska ge en bättre passform och lättare skor. Till exempel kommer Flyknit Racer endast väga 160 gram vilket är 19 procent mindre än dagens Nike Zoom Streak 3 som bygger på samma design, enligt tillverkaren.

Dessutom har Nike också tagit fram en ”träningsmodell”, Flyknit Trainer+ som kommer at väga 220 gram. Men den som själv är sugen på att prova någon av Flyknit-modellerna får dock tyvärr vänta tills i juli. Men redan nu finns det naturligtvis det ett par filmer på Youtube som ska hjälpa till att hålla intresset uppe tills dess.   

Nikes ”Summer of innovation” innehåller också flera andra spännande nyheter både inom löpning och andra idrotter. Bland annat har företaget utvecklat en helt ny sprintdräkt som baseras på designen hos en golfboll. Du kan själv läsa mer om de nya teknologierna på Nikes hemsida


Antal kommentarer: 1

safety vest

tack för erbjudandet denna info,reflective vestLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Nya Nagino-kollektionen från Asics – designad av kvinnor för kvinnor

Lagom till höstens intåg lanserar Asics sin nya Nagino-kollektion. Den består av träningskläder för löpning...

Läs mer

Det här måste löparna bära med sig på UTMB

Här är listan över den obligatoriska utrustning som Runner's Worlds chefredaktör bär med sig på...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Asics Gel-Kayano får ny stabilitetsteknologi

Gel-Kayano är Asics premiummodell inom stabilitetssegmentet. Nu lanseras den 30:e versionen, som bland annat har fått en helt ny stabilitetsteknologi.

Läs mer