Nu kommer "Born To Run" på svenska

Nu kommer "Born To Run" på svenska


– Det är den roligaste löparboken jag läst, skriven av en person som verkligen har förstått andemeningen med löpning. Genom att blanda historia, fysiologi och psykologi med framför allt filosofi är Born to Run en bok som borde läsas långt utanför löparkretsar, säger Rune Larsson, Sveriges främste ultradistanslöpare genom tiderna.


I Born to Run jagar McDougall oförtröttligt efter svaret om varför vi människor springer egentligen. Med hjälp av den bortglömda mexikanska löparstammen tarahumara, några av långdistansvärldens mest färgstarka profiler och skofabrikörernas högteknologiska testlaboratorier hittar han slutligen en hel del svar liksom varför det mesta vi lärt oss om träning är helt felaktigt.

Born to Run har fått miljontals människor att springa annorlunda och de stora skoföretagen att tillverka en helt ny sorts löparskor. Men framför allt är Born to Run en underhållande berättelse med oförglömliga karaktärer, som får även den mest inbitna löpare att parkera sig i läsfåtöljen. 

Boken har översatts till tolv språk och är på väg att omvandlas till Hollywoodfilm. Men redan nu kan du se på videon här nedanför när författaren själv berättar om sin bok och hans egen syn på löpning.

 

> Beställ ditt eget exemplar av svenska Born To Run direkt från Runner’s World.Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Fler intressanta artiklar