Ny barfotasko gör tidig Sverigedebut
Det är nu endast åtta veckor kvar till Vasaloppet. Min Utmanings skidcoach Erik Wickström har därför satt ihop två olika träningsprogram för dig som antingen vill klara loppet eller för dig som vill komma i mål på medaljtid. Så missa inte den här chansen att få en bra guide som tar dig hela vägen från Sälen till Mora.

Ny barfotasko gör tidig Sverigedebut


”Vi har kunnat konstatera att efterfrågan var oerhört stor under ett antal mässor och aktiviteter runt om i landet och därför bestämde vi oss att ta hem Hattori betydligt tidigare än planerat”, skriver Saucony i ett pressmeddelande. 

Hattorin, som endast väger 120 gram i storlek 43, finns med i vår film från Sauconys monter på Göteborgsvarvet. Det kommer även att lanseras fler typer av skon anpassad för tufft väder och traillöpning.

Hattori ska enligt tillverkaren ses som ett träningsredskap för att förstärka muskulaturen i fötterna, vristerna samt vaderna och bör användas parallellt med ett annat par löparskor.
Modellen bör därför endast användas i korta perioder några få fånger i veckan på mjukt underlag för att undvika skador.


Antal kommentarer: 1

Besser Wisser

paraLLeLLt…Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Svensk professor: Därför springer du snabbare med kolfiberskor

Toni Arndt, professor på GIH i Stockholm, är den som bestämmer hur framtidens löparskor får se ut. Här berättar han...

Läs mer