Featurepodden

RW Featurepodden gör fördjupande intervjuer med profilerna eller företeelserna som lyfts fram i papperstidningen. Det första avsnittet bjuder på ett samtal mellan Runner’s Worlds chefredaktör Anders Szalkai och Markus Torgeby som var med i ett stort reportage i novembernumret av Runner’s World.

Happy Jankell

Featurepodden

Featurepodden möter den lysande skådespelaren Happy Jankell – som delar med sig av hur hon har byggt sin karriär med löpningens hjälp. Hör henne berätta hur hon effektivt övar in sina repliker i löpspåret. Hur hon laddar med löpning inför kvällens scenframträdanden och hur löpning är hennes bästa medicin mot ångest. Hör henne förmedla sin största lärdom: att aldrig mer springa med feber. Det gjorde hon under Berlin Marathon 2017 och spåren sitter i än i dag.

Vi snackar löpteknik

Featurepodden

RW´s Anders Szalkai snackar löpteknik med löpteknikgurun Fredrik Zillén och Linus Holmsäter skapare av konceptet Running Hacks med en egen filosofi kring just löpteknik, och dessutom ansvarig för adidas Runners i Norden.  Det blir mycket snack om teknik, skor och om löpteknik verkligen kan vara en filosofi.

2. Systrarna Kallur

Featurepodden

Fördjupande intervjuer med profilerna som porträtteras i papperstidningen – perfekt lyssning för långpasset. Gäst denna vecka: Systrarna Kallur

1. Markus Torgeby

Featurepodden

Fördjupande intervjuer med profilerna som porträtteras i papperstidningen – perfekt lyssning för långpasset. Gäst denna vecka: Markus Torgeby