”Jag är löpare” – Podden!

Kenneth Gysing med en intressant gäst som älskar att träna löpning. Och kanske ibland hatar det. Så enkelt är det. Och så svårt kan det vara.

6. Magnus Betnér, ståuppkomiker och löpare

”Jag är löpare” – Podden!

Nytt poddavsnitt av ”Jag är löpare” med lysande komikern Magnus Betnér … och dotter Edith, 10 månader! Vi pratar löpning som meditation, hårda livet som ståuppkomiker, utbrändhet, träna tillsammans med sambon, springa med barnvagn, intervaller och framtida lopp.

5. Micael Dahlén

”Jag är löpare” – Podden!

Nytt poddavsnitt av ”Jag är löpare” med den eminente, briljante och hyfsat skäggige ekonomiprofessorn Micael Dahlén!

4. Emelie Schepp

”Jag är löpare” – Podden!

Deckardrottningen Emelie Schepp berättar om lyckan i att ha ett löpband i källaren i huset i Motala, och om nya kriminalromanen Broder Jacob  –  där det händer ruggiga saker i Norrköping!

3. Maria Strömme

”Jag är löpare” – Podden!

Kan nanoteknik göra dig till en bättre löpare? Maria Strömme, professor i nanoteknik och löpare, har svaret. Maria berättar också om hur man springer maror med en stelopererad rygg. Ryggen skadades när hon tävlade i judo. Häng på!  

2. Alf Tumble

”Jag är löpare” – Podden!

”Välkomna till no 2 av RW:s podd  ”Jag är löpare”. Nu med vinexperten, musikern och löpare Alf Tumble som gäst. Vi pratar vin, vi pratar löpning som livsstil, vi pratar löpning sub tre timmar på maran i New York. Extra bonus – Alf tipsar om bästa vinet till julskinka!”

1. Promoe

”Jag är löpare” – Podden!

I premiäravsnittet av Jag är löpare hör ni Kenneth Gysing intervju Mårten ”Promoe” Edh. Det pratas om allt från hur det är att springa ett maratonlopp innan en spelning, till hur det är att försöka plugga till sin tenta mitt uppe under brinnande turné.