Rent & Fräscht! 4 prylar som piggar upp din löpargarderob

Rent & Fräscht! 4 prylar som piggar upp din löpargarderob


1. Lukta hallon
Smell Well är en ny svensk produkt, framtagen för att ta bort oönskad lukt i din träningsväska eller löparskor. De små Smell Wellpåsarna absorberar också fukt och neutraliserar pH-balansen så att miljön blir ogynnsam för bakterier. Om det verkligen stämmer kan vi inte verifiera, men vi kan garantera att våra löparskor aldrig har luktat bättre. Smell Well är fri från kemikalier, räcker i ungefär tre månader och kostar cirka 90 kronor.

2. Väck fläck!
Den här ekologiska tvålen är fenomenal om man vill få bort fläckar på kläder och skor, och som bekant kan ett löppass på vårkanten medföra en och annan fläck på utrustningen. Blöt plagget, gnid in fläcken med Galltvål och släng in det i tvättmaskinen. Galltvål funkar även på skor – gnid in fläcken och skölj sedan bort tvålen med vatten. Är det en extra svår fläck från sot, olja eller fett så är den flytande versionen av Galltvål att föredra. Galltvål är biologiskt nedbrytbar och tillverkad av naturliga produkter – och ja, den innehåller även oxgalla. Cirkapris 50 kronor.

2. Fräscha puppor!
Sneaker Labs Premium rengöringskit är kanske lite överkurs, men 200 kronor för skovård är kanske värt att investera om man är skonörd. För pengarna får du en rengöringsspray, en spray som motverkar dålig lukt samt en spray som skyddar ovandelen mot smuts och fläckar. Dessutom medföljer en skoborste – givetvis framtagen för just sportskor.

4. Ännu fräschare träningskläder!
Tillverkaren av Galltvål lanserar nu också ett ekologiskt tvättmedel, Aktiv, som ska ta bort svettlukt effektivare än vanligt tvättmedel. Medlet ska dessutom vara särskilt bra för funktionsmaterial och microfibertyger. Cirkapris 130 kronor. Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Svensk professor: Därför springer du snabbare med kolfiberskor

Toni Arndt, professor på GIH i Stockholm, är den som bestämmer hur framtidens löparskor får se ut. Här berättar han...

Läs mer