Vinn Polars helt nya GPS-klocka M400

Vinn Polars helt nya GPS-klocka M400


Med sin kompakta utformning och stilfulla design i svart eller vitt går M400 att matcha till varje outfit, både under träningspasset och arbetsdagen. Den är utvecklad för att vara den perfekta träningsklockan för stads-och traillöpare som inspireras av utmaningar och vill tänja sina gränser. 

Läs mer om Polar M400 här

Nu kan du vinna ditt alldeles egna exemplar av nya Polar M400 (värde 1995 kr med pulsband) genom att svara på vår fråga här nedanför. 

Den här tävlingen är nu avslutad

[form code=176]

All eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


Nr 9 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Höstens roligaste löpträning
  • Testa något nytt: Bli snabb & stark 2022
  • Spring bättre – med musik
  • 11 sportbehåar i stort test
  • Ditt perfekta kostupplägg
Bli prenumerant
Antal kommentarer: 46

Pia Sundqvist

Vill verkligen ha en pulsklocka eftersom jag nu har en gammal, ärvd med typ inga funktioner. Har fått Sthlm marathon i 40-årspresent och ska vässa formen från motionär till snabb motionär 😃 Springer ofta i skog och på grusväg där jag inte kan mäta distans med bil, vore toppen att ha en Polar då!


Andréa Haag

Jag har kört med Polar sedan starten med min pulsträning, vilket var efter barnafödande för 10 år sedan – kanon att ni fortsätter att utveckla produkterna!


Petra löwenadler

Vore kul med ny teknik.


Johan Öhlander

Har bara sprungit halvmaror innan, men nu är det Stockholm maraton 2015 som är målet. Så en ny klocka från Polar skulle passa hur bra som helst!


Göran Wahlström

Har sprungit 9 Stockholm maraton. Om jag vinner klockan hoppas jág att den med alla dess informativa funktioner hjälper mig i träningen för att ta mig igenom mitt tionde maraton och därigenom erhålla den speciella medaljen för 10 genomförda Stockholm maraton.


Joakim Norderfeldt

Med nyfödd son och nytt jobb blir kvaliteten på träningen viktigare! Med en klocka som M400 blir träningen både effektivare och roligare – samtidigt som jag känner mig snyggare på väg till och från rundan! Blir det Polar M400 som tar mig över mållinjen på mitt andra marathon?


Isabell Erikssons

Vill ha en polar pulsklocka så att jag kan få bättre kvalite på mina träningspass!
Ska åka Vasaloppet och vill även springa ett maraton nästa år och vill då vara ”rätt” förberedd!:)


Maria Wolters

Det skulle vara underbart att få äran att vinna klockan. Jag är en hängiven löpare men jag har drabbats av många sjukdomar. Jag lever med kronisk värk, fibromyalgi, fast jag bara är 31 år. Men löpningen tar mig genom allt. Kärleken till löpningen har gjort att jag har fightats mot mina dagliga smärtor i musklerna. När jag kommer hem från mina löpturer så är jag så lycklig och full av endorfiner, att jag just då är helt smärtfri! Av alla mina mediciner så är löpningen den viktigaste. Den har gjort att jag har orkat leva med astma, fibromyalgi och EDS. Och när jag har mått som sämst så har löpningen fått mig att må bra. Den har visat mig att jag aldrig får ge upp.


Lars Dolk

Har nu tagit mig från strax över 120kg, till att hamna under tresiffrigt….
Har varit en svår resa, men har verkligen gett mig massor både
fysiskt och psykiskt….
Att vinna en sådan ”klocka”, skulle verkligen kunna hjälpa
mig att ta min träning till en ny nivå och ta mig vidare
i min inte och yttre utveckling..


Magnus

Ni behövde bara skicka in formuläret 🙂


Per

Eftersom jag ska köra min första IronMan nästa år i Kalmar behöver jag en riktigt bra puls klocka från Polar.


P-O

då jag tränar inför mitt första marathon, krävs bra utrustning och vad skulle inte en POLAR M400 innebära? jo SUCCESS


Anette.zackrisson

Jag vill ha älskar polar klockor


lasse

Kan detta va klockan som jag verkligen skulle använda? Har haft 3 löpklockor alla flitigt använda i 2v sen hamnat i lådan. Eller den första använde jag nog i ett år men det var en pulsklocka för säkert 6år sen innan allt handlade om gps.


lasse

Kan detta va klockan som jag verkligen skulle använda? Har haft 3 löpklockor alla flitigt använda i 2v sen hamnat i lådan. Eller den första använde jag nog i ett år men det var en pulsklocka för säkert 6år sen innan allt handlade om gps.


Niklas Sörhede

Är en hängiven användare av träningsklockor! Har dock inte testat Polar tidigare, men ser att nu kan jag få chansen…😅


Staffan Bark

Just fyllt 75 och kan inte sluta springa. Slet av lårmuskeln för några år sedan i träningen inför min 20:e mara och jobbar hårt på att komma igen. Har bara blivit några beskedliga halvmaror sen dess. Vid min ålder är pulskontroll under träningen en viktig del och de gamla systemen med band över bröstet är kasst. De åker bara ner efter en tids användning. Klocka vore toppen.


J-O sundgren

Var med från ”början” och hade flera genarationers Polar pulsklockor under -80 och -90 talet. Har använt andra märken ett tag men Polar är alltid originalet för mig. Gillar designen och funktionaliteten på de senaste modellerna som gör att Polar nu åter bör ligga i topp.


Göran

Skulle vara kul att se hur den står sig mot Garmin.


ulla lindberg

Äntligen, kanske, har jag en RIKTIG löparklocka!


Björn Torén

Jag har alltid velat ha en polar. Och nu när den nya m400 är så himla snygg så kan jag knappt hålla mig.


Anders Kinn

Min gamla ”polare” mäter inte sträcka så det vore nice med denna modell!


bw boman

spännande på gränsen till vansinne kunna planera och framförallt analysera min träning,det är jag jätte dålig på,det blir lite kaotiskt ibland, si så där resultat av löpning,jag tror att när man har koll så skärper man sig ,det peppar liksom.


Merja Fehler

vill vill vill komma under 60 på milen! Har inte lyckats i år! Surt! Men med denna Polar kan jag inte misslyckas!


Arne Andersson

M400 är bara ”ur”snygg 😉 cool helt enkel.


Anders Nyholm

Med en klocka från Polar
jag snabbt i skogen far.
Loggar mil på mil
i perfekt running stil.


Rebecka

Med en ny fräsig klocka på armen, kan inget stoppa mig nästa år! 🙂


Anders Eriksson

På mitt julrim till min älskade skulle det stå..
Nu min vän ska du få din analys,
hur det ser ut med din egen fys.
Om du löper fel så hjälper den dig hitta tillbaka,
bara att köra, spring eller staka.
Du kan sen dela med dig av dina eskapader,
överaska mig så att jag får spader.
Jag kan följa dig in i närmsta detalj,
i din jakt på en olympisk guldmedalj.


Mia Holmström

Med denna har jag chansen att äntligen nå mina mål (för att sedan sätta upp nya).


Örjan Janssson

När det är som mörkast, råast & mest grått, så hjälper det med en Polar, som sporrar & får en att flyga fram genom att komma ut & träna vinterns mörka årstid.


Uno Lingemark

Polar med klok planering,
kroppen bästa investering


Ellen Alexandersson

Behöver motivation att komna igång efter en fotledsstukning. Ny klocka hade hjälpt till!


Hille

Sjukt roligt att folk skriver motivationer när det inte behövs…. 🙂


Helen Lindberg

Jag som många andra har funnit kärleken till löpningen och nästa år är målet att springa min första halvmara tillsammans med min bästa vän som oxå hittat löpningen och glädjen i den. En pulsklocka som denna skulle såklart göra löpningen roligare, svettigare och ännu mer glädjefylld när resultaten blir mer mätbara.


Rainer Danielsen

Med den nya polarklockan så ökar min motivation att ytterliggare höja ribban och höjder/mäl. Rainer.


Åsa Eriksson

En Polar skulle va bra för mig att ha,
Som är ute nästan varje da’!


Henrik

Vore grymt kul att få ta träningen lite längre med hjälp av pola!


Lena Ejdefjord Lindh

Dags för guldklocka, en Polar skulle rocka!


Åsa Gertling

Vill gärna uppgradera min nuvarande Polar klocka med en ny för att ta träningen till en ny nivå!


Louise

Det skulle vara toppen att efter mitt första år som löpare (45) kunna få bra koll på min löpningsprestationer! ☺


Christina holmberg

Tackar på förhand!!


Ingemar karlsson

När man drar ut mot den tvåhundrade milen för året skulle det vara läckert med en Polar M400


Heidi W Englén

För att skapa och nå nya mål
att i kalendern få motivation att hitta hål
För att kunna i skogen energi tanka
jag behöver något som hjälper till att på samvetets dörr banka
Denna klocka skulle mig hjälpa
att ur soffan mig stjälpa


Eva Louise

Med Polarklocka & Polar Flow får jag nog hjälpen jag behöver få att nå mina mål för Göteborgs-varvet 2015 🙂


Caroline

Hade varit skönt men hjälp på traven! En vit polar hade suttit som en smäck runt handleden 👊


Stefan

Var redovisas vinnaren?Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Perfekta tillbehöret till korvgrillen – krämig och het majsröra

Vegokorv, köttkorv eller rökt morot. Du väljer – men missa för allt i världen inte...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Utnyttja sommarljuset

Sommarens ljusa morgnar och kvällar ger dig mer tid att träna. Så här utnyttjar du...

Läs mer

Löparstjärnan Sara Wedlund är död

Sara Wedlund dominerade de svenska löparbanorna och löpsedlarna under ett par år i mitten av...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Aron vann igen – och aktuellt från ultravärlden

Aron Andersson vann återigen Wings for Life när han hann längst av 184 000 startande....

Läs mer
Den ultimata sportlovssoppan!

Denna mustiga soppa passar helt perfekt i en termos i skogen, skidbacken eller skidspåret.

Läs mer
Gröt och kaffe i ett

Sätt guldkant på frukosten med den här enkla och goda vardagsfavoriten!

Läs mer