Anta "Världens vackraste utmaning" med Peak Performance

Anta "Världens vackraste utmaning" med Peak Performance


Matterhorn Ultraks går den 23 augusti i Zermatt, Schweiz. Med fyra distanser i olika svårighetsgrad är loppet en utmaning för såväl elit som motionär.

Du kan själv välja mellan att springa 16 km, 30 km eller 46 km längs smala stigar, branta stigningar, längs sjö och i skog. Det finns även en kortare distans på 14 km som går uteslutande uppför. Mer information om Matterhorn Ultraks finns på www.ultraks.com

Vinn din resa inkusive boende, mat och startplats
För att vara med och tävla om din resa till ”Världens Vackraste Utmaning” anmäler du dig via länken här nedanför från den 6 mars:

Vinsten inkluderar resa till Zermatt den 21-24 augusti 2014, startplats på valfri distans, hotell med frukost och middagar samt coaching inför tävlingen.

Vi vill ha ditt svar senast 15 april. 


Nr 9 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Höstens roligaste löpträning
  • Testa något nytt: Bli snabb & stark 2022
  • Spring bättre – med musik
  • 11 sportbehåar i stort test
  • Ditt perfekta kostupplägg
Bli prenumerant
Antal kommentarer: 15

Per Andersson

Skulle va kul att prova en vacker och kuperad bana.


Kristofer Olheim

Vad ska man säga, jag vill så otroligt gärna vara med om detta äventyr!


Svante Lundgren

Jag vill anta en ny Alputmaning såsom Matterhorn Ultrataks då jag har en väldigt fascination för Alperna och har under senare år kommit att gilla det alltmer sommartid. Dessutom har jag nog bra kvalifikationer att klara av utmaningen med god fysik samt mycket trail och terrängäventyr i bagaget. Jag har tillsammans med kompis genomfört två Goretex Transalpine run (2009 +2011).


Anna Jonesg

Tänk att få uppleva detta….. Är ingen elit utan en helt vanlig motionär som börjat springa lite lopp då det är så himla skoj.


Maria Granskär

Vilken fantastiskt vacker utmaning detta verkar vara! Gäller att inte tappa andan av de fina vyerna, för då blir det svårt att fortsätta springa.


Christer Svedberg

Det är fantastiska vyer, en dröm att få springa där!


Joakim Bäcklund

Detta skulle absolut sporra att ta itu med träningen igen. Som bonus på denna viktnedgångsresa så skulle man få njuta av den underbara naturen, och vilken utmaning sen! Det är väl bara att ta på sig skorna och börja knaga av någon mil.


Anne Mette Laursen

”Världens vackraste utmaning” hoppas jeg vinder, det vil være en jätte kul utmaning efter Stockholm mara 🙂


Martin Toresson

Vilken fantastisk utmaning att springa ett lopp i alperna med underbara vyer.


Erik Jonsson

Tuffa backar, vackra vyer & mjölksyra i benen. En perfekt långweekend!


Jenny

Ååh, vad jag vill! Vilket perfekt sätt att nyttja sommaren!


Lotta Notfjäll

Jag kan bara säga: snälla snälla du som läser detta, jag skojar inte när jag nu skriver att denna resa skulle bli en av de bästa händelserna i mitt liv. Jag har länge tänkt att jag vill åka till Schweiz och springa bland bergen. Har varken sprungit i svenska fjällen eller ute i Europa men jag älskar att springa kuperat, här i Göteborg får jag nöja mig med Änggårdsbergen, nog är det också vackert – men Scweiz, det vore nog en upplevelse för livet. I sommar planerar jag för att ta mig till svenska fjällen med min pappa, han älskar berg så som jag och han har åkt dit mycket i sitt liv, men denna gång blir nog den sista då han har Parkinson. Dessutom så kommer det ju inte bli något springande utan korta vandringsturer. Att få springa i Schweiz i slutet av sommaren skulle vara ett bra mål med min löpträning, samt ett fint minne att bära med sig.


Pierre Almén

Två säsonger i rad som jag fått muskelbristningsskador eller liknande. Det gjorde att jag inte kunde träna i den omfattningen som jag normalt alltid har gjort, vilket resulterat i ca 25 Marathon mm. Har nu börjat med en styrketräning av vader etc som har givit en positiv effekt! Ett utmanande och inspirerande mål skulle vara att få fira att jag inte blivit skadad i år och dessutom min födelsedag 23/8 (64 år) med ”Världens Vackraste Utmaning” även om det nog inte blir den längsta distansen, men ändå….


Torbjörn Trondset

Tänk att få springa i samma lopp som Emelie Forsberg…


malin

Jag skulle bli överlycklig om jag fick vara med och springa i vackra Zermatt. Jag är en fyrabarns mamma som smiter ut på en löprunda så fort tillfälle ges. Jag har sprunigt Seattle halvmarathon i november 2011 och är anmäld till hela Seattle Marathon nu i november 2014 i samband med att jag fyller 40 år samma vecka! Det är min present till mig själv, mitt livs första marathon! Att vinna en startplats i Matterhorn Ultraks skulle vara den ultimata uppladdningen, utmaningen och peppen under mitt jubileumsår!!! Jag vill springa 16 km distansen.Läs också

Etiopiskt i topp – och mycket starka svenska insatser i Stockholm Marathon

I ASICS Stockholm Marathon var de svenska löparna inte långt efter vinnarna. Carolina Wikström vann...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Favoritsegrare på Lidingöloppets tremil

Förhandstippade Samuel Russom vann herrklassen och Sylvia Medugu vann damklassen på Lidingöloppets tremil.

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Göteborgsvarvet backar – arrangerar nytt lopp i november

Efter kritiken mot beslutet att ställa in erbjuder Göteborgsvarvet nu i stället ett helt nytt...

Läs mer
Kleist och Gelfgren historiska svenska trailmästare

I söndags (19/9) avgjordes det första officiella svenska mästerskapet i traillöpning i Ljungskile – två varv på en 22,5 km...

Läs mer
Lidingöloppet lanserar nytt femkilometerslopp

Den traditionella Lidingöloppshelgen sträcks i år ut över en hel vecka för att minska risken för smittspridning. Dessutom lanserar man...

Läs mer
Glädjebeskedet: Fullskaligt ASICS Stockholm Marathon genomförs 9 oktober

Restriktionerna för offentliga sammankomster släpps den 29 september, vilket betyder att motionsarrangemang och tävlingar kan genomföras som normalt. Det innebär...

Läs mer