11 träningspoddar som peppar både i löpspåret och i soffan!

11 träningspoddar som peppar både i löpspåret och i soffan!


Bubbel och Mjölksyra med Fitnesscoachen
En träningspod om distans och balans, för dig som älskar träning, tunga vikter och choklad. Av Madeleine ”Fitnesscoachen” Rybeck och Susanne Sundqvist.

Löparsnack
En podcast för oss som älskar att springa och dessutom inte kan sluta prata om det. I varje avsnitt möts ett gäng erfarna löpare och snackar om löpning och livet. Samtalet utgår från ett tema och det bjuds på personliga berättelser och erfarenheter. Av Agnete Dannenberg.

Marathonpodden
En klassisk löparpodcast om uthållighetssporter ledd av journalisten och författaren Petra Månström.

Du får vila sen
Daniel Ekbergs väg till att bli löpare. träffar mer eller mindre kända svenskar och pratar med dem om deras träningsvanor. Både Nu och Då. Det blir också en del prat om hur man äter och vad. Hur man ser sig själv som förebild för sina barn och hur man ser på deras aktiva liv.

Träningspodden
Vill du komma igång med din träning? Eller kör du ett par pass i veckan men vill hitta inspirationen till att ta din träning till nästa nivå? Eller är du kanske en hängiven träningsfantast som bara vill tjuvlyssna på ett par likasinnade? Programledaren Jessica Almenäs och träningsexperten Lovisa Sandström peppar dig.

Prestera mera
Prestera Mera drivs av Biomedicinarna, löparna, nördarna Tommy Ivarsson och Simon Gustavsson som plockar ut de praktiska delarna från milslånga avhandlingar och levererar praktiska handfasta tips till dig som idrottare.

Möt löparen
En intervjupodcast där du får träffa löpare – både elit och motionärer. Kort och gott löpare. Av Marcus Åberg.

Sunshinepodden
Sunshinepodden möter människor som drömt och gjort! Här får du stories från kända och okända människor som peppar och inspirera dig att leva det liv du vill leva och förverkliga dina drömmar! Sunshinepodden leds av Carina och Marie som driver inspirationsnätverket 4good.

Träningsglädje talks
Bloggaren bakom Traningsgladje.se, Sara Rönne, pratar träning, hälsa, inspiration, frustration och allt annat som rör en träningsbloggares liv.

Styrkebyrån
Clara Fröberg och Johanna Barvelid är personliga tränare i Stockholm. Styrkebyrån är podden om att lyfta tunga grejer – och om starka kvinnor. En podcast både för dig som redan lyfter och för dig som skulle vilja prova.

4Health med Anna Sparre
En podcast om hälsa och hur kroppen fungerar. Här besvarar föreläsare och kostrådgivare Anna Sparre dina frågor om hälsa och hur kroppen fungerar. I några avsnitt bjuds experter på olika områden in.

Health 4 welth
RW-bloggerskan Ann-Sofie Forsmark och Boel Stiers nya podd Health for wealth handlar om hållbar hälsa på jobbet – på riktigt. Hälsa som strategi och del av affärsplanen, långt från enstaka friskvårdsinsatser.

Husky
Magnus Ormestad intervjuar människor som inspirerar till ett aktivt liv utanför den bekväma vardagen. Multisportare, löpare, guider, forskare och idrottsentreprenörer som går sin egen väg.

I nästa nummer av RW kan du läsa mer om fenomenet löparpoddar – stay tuned!


Antal kommentarer: 1

Så kommer du igång med löpningen i höst – Agnes blogg

[…] mer än 30 minuter lång, så du slipper plocka fram telefonen och byta avsnitt om det tar slut. Här finns tips på några löpningsrelaterade […]Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Lista: 29 superbra anledningar till att springa

Så här i slutet av säsongen kan det vara tufft att hitta motivationen att ge...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Skorna och platsen som ska göra det möjligt att spränga 2-timmarsgränsen på maran i vår!

Breaking2 närmar sig - nu släpps allt mer detaljer kring det uppseendeväckande rekordförsöket ifrån Nike.

Läs mer

Här är de bästa löprundorna i New York!

Sofia Hedström bor sedan 12 år tillbaka i New York. Här tipsar hon om bästa...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Ledarkrönika: Att springa fritt - en mänsklig rättighet

Chefredaktör Christer Wernhult om det uppmärksammande ämnet "Sexuella trakasserier mot löpare."

Läs mer
Löpare föder löpare

Så mycket påverkar mammans aktivitetsnivå under graviditeten.

Läs mer
Löpning ger smarta barn!

Att hjälpa barnen med läxläsningen i all ära. Förmodligen är det lika viktigt för dina barns skolresultat att ta med...

Läs mer
Så kan löpningen vara en väg till integration - vi springer med Inlöparna

En löpande mötesplats för svenskar och asylsökande flyktingar. Inlöparna är integrationsinitiativet som ser löpning som ett otvunget sätt att umgås.

Läs mer