Blogg

Adizerokärlek


20120404-112916.jpg

Why change a winning concept?. Jag ville så gärna att det skulle vara Asics Fuji Attack som skulle sitta bäst. Men adizeron är som gjord för mina konstiga fula fötter.
Inte är dess snygga. Men vi ska skapa magi. Till fjällmaran blir det en Asics men den köper jag senare. Nu är det magi på TEC på agendan.

På tal om magi- jag är on fire idag. Lätt scitzofren för jag växlar mellan redovisning/deklaration/revision och löpning/Tjejmaran men idag går det bra! Och tur är det för det är en jäääkla massa roligt som ska bockas av! Post-it rules!
Sköt om er!


Nytt fullmatat nummer!

i butik 30 september – 22 oktober

  • Stor skoguide. 19 nya modeller
  • Bästa alternativträningen. 10 smarta pass som du måste testa!
  • Ny studie: Den mest effektiva intervallträningen
  • Så tränar du på att hålla rätt fart
  • Så blev Fanny fri från ätstörningen
  • Träna fötterna i tre enkla steg
  • Bo, 75 år, springer 20 mil – i veckan
Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Athletics!


20120403-221526.jpg

Lekstuga!

”Vi ses i gallerian” sa Sara och jag tänkte att det här är något nytt metropoliskt påhitt i min stad jag missat. Finns det en galleria vid Slussen? Ja det gjorde det men den var nog designad runt Hedenhös tid. Vi letade oss fram genom snurriga gångar och jo men där stod han, José så vi måste vara rätt!

Klassen var fullt ös direkt. Det var ungefär samma utrustning som på ett pumppass utan lådan. Men där slutar likheter tack o lov! Stång med vikt på och stången skulle än dit, än dit, och vrid dit och hit och ben dit och jag blev så full i skratt. José bara kör. Det var en fokuserad stämning med både skratt och stånk när man låg där på golvet med benen åt väster och armen belamrad med stången åt öster. Jag kanske var trött i axlarna sen igår, men det var just att det var så mycket axlar som gjorde att resten av kroppen kändes rätt ok men axlarna satte stopp för max i flera fall. José är inte alls farlig. Nästan. Efter 45 minuter var vi klara. Välkomna tillbaka var vi också så skötte oss väl rätt bra då :).

Men jag och Sara gav oss ut i gymet som var som en godisaffär ur träningssynpunkt: rep i taket, stege i taket, massa bollar och rullar. Vi fortsatte greja lite och jag försökte komma upp i repet men se det gick inte. Lika kul som alltid att träffa Sara!

Jag var sådär carnivoriskt sugen på en stor stor hamburgare men lyckades styra om till kalkon och haloumisallad. Och en macka med smält ost.

Och blåbärssylt och ett halvt glas rött. Ser ut som en vampyr i munnen och hoppas det inte ringer på dörren. Häppåre!

20120403-221546.jpg

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

En till galet bra dag!


20120403-091404.jpg

Jag och Sara har en träningsdejt idag. Det är inte lätt i Stockholm att välja, det finns mycket att göra. Vi pendlade mellan Bikram yoga till intervaller men lyckades tack vare Sara få plats på José Nunez Athletics på Bodies in Motion.
Jag har stenkoll på José eftersom han varit instruktör på Workout Åre. ( skynda boka in er för sjuttsingen!!). Jag gillar det mesta jag läst och hört av honom. Men jag är lite rädd för honom. Han har ett enormt patos och ser ut att kunna lyfta en i örat mellan tummen och pekfingret om man slappar av i magmusklerna. Hjälp!

Passet igår var otroligt segt och jag är otroligt seg och väldigt hungrig hela tiden så precis där jag ska vara just nu. Klurar på kostupplägg och om det är Perpeteum (en ultrasportdryck som innehåller både kolisar, protein och..urk fett!) jag faktiskt ska bygga upp loppet runt? Det smakar ju fördjävligt rent ut sagt men min mage mår bäst av att jag lassar på mycket mat innan och binder upp med vätska och sen bara fyller på lite och ofta när jag springer långt. Till det mina Resorbtabletter och så den där tjong-i-buljong- colan efter 5 mil och lite annat. Ja jag har en plan och jag har den bästa att hjälpa med just input på kosten. Fast jag vet inte om vi har helt samma åsikter om Stevia ;).

Det ska ehuru bli väldigt spännande idag! Jag har redan träningsvärk sen igår så det är väl bara att ösa på. Några dagar till… Sen ladda, ladda….

Har fått massa fina bilder från min kollega A som också jobbar med vårt PwC Lidingö Challenge. Skulle gärna lägga upp alla bilder här men inte helt juste mot kollegorna så ni får hålla tillgodo med en bild på mig som ser ytterst förvirrad ut med katastrofal hållning från när vi testade Lidingöbanan runt Grönsta förra året. Oh happy days! 🙂Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

En helt vanlig måndag


20120402-210818.jpg

… Går jag upp 06.20. Yogar lite snabbt. Packar 5 olika väskor. Gör matsäck till mulleutflykten. Packar jobb o matlåda till mig. Lagar grötfrukost, pussar o gosar med en sängvarm inte-hunnit-börja-busa-än Trollunge.
Lämnar ovan med 2 av väskorna på dagis vid halv åtta.
Läser DN.se och lyssnar på P1 hela vägen in till jobbet.
Gör lite revisionsjobb. Pratar med klädleverantör. Pratar med Runners Store. Gör lite mer revision. Äter lite mat och läser bloggar. Är med på en workshop i revisionsfrågor. Byter konferensrum och har möte med bästa Ingmarie.
Åker hem. Planerar ett styrkepass i skallen. Byter om fort. Ut. Uppvärmning. 20 minuter cirkelstyrka. Känner mig svag i hela kroppen och gillar det. Nedbrytningen är nästan på max. Dusch. Middag med fina Lisa Blomme i örat. Bilen till Spånga till min bästa bästa vän som har ett litet underverk i magen som mitt hjärta slår lite extra för.
Hem. Lite jobb. Lite nyheter. Lite tid för min hjälte som tålmodigt dyker upp för en kopp te. Lägger mig. Nöjd med en till fantastisk dag. Laddar för en ny.

20120402-210737.jpg</a


Dagens vegetariska, recept kommer!Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Måndags(k)val


20120402-161142.jpg

Tycker du det är tråkigt när det är måndag? Gör något roligt! Så enkelt är det!Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Långpass med magi


20120401-212101.jpg

Jag vågar inte riktigt tro att det är sant. Jag är inte helt inne på att formtoppa just nu heller. Jag vill vara riktigt nedtränad och trött nu och har inte riktigt tid att sätta mig i det tillståndet. Efter dagens halvmara så ville jag bara fortsätta. Benen kändes pigga och jag hade gärna rusat på tills lungorna gav upp. Men jag har en plan för att fortsätta trötta ut mig själv och sen gå på en fin nedtrappning som kommer handla om vårjobb på landet och att trampa in ett par nya skor. Just nu har jag inga skor att springa TEC i och för att vara helt ärlig så vet jag inte hur TEC banan ser ut eftersom förra året var någon avart. Ja ja. Jag har 8 varv på mig…

Men idag vill jag skriva om magi. Om utmaningar. Om att lyfta sig själv och som ringar på vattnet inspirera andra. Det som gör att jag får lite gåshud och gissningsvis kommer att vara bölig och rörd vid starten på Tjejmaran. Att arrangera det här loppet och hålla de här långpassen möjliggör att få vara med när människor utvecklas. Att få vara med när nya vänner möts. Att se människor ödmjukt nästan ursäkta sig och braska för att de inte kommer orka, och sen bara höja sig över sina egna tidigare tveksamheter, slå distansrekord. Våga haka på en fart man inte brukar springa i och göra så gott man kan.

Det har blivit en del av kärnan för mig i att jobba med det här loppet. Det är det som får mig att bli helt varm inombords. Jag bara njöt idag. Alla tjejerna var så fantastiska, så positiva, modiga och tuffa. När vi mötte TSM var jag så stolt över mitt gäng. Extra kul att se Carina leda TSMgänget som ska springa TEC 100 om två veck..nä 13 dagar!

Att säga att man sprungit en halvmara är rätt intetsägande. Löpning och prestation, utmaning, mod är inte absoluta värden. Att våga haka på ett långpass, att våga fortsätta, att bita ihop och ta i, att springa längre än man gjort på flera månader. Det är att utmana sig. Det är att växa. Att få vara med som lots, guide, arrangör till ett lopp där allt detta möjliggörs för ett stort antal fantastiska kvinnor- det är helt klart bland det bästa som jag får vara med om i livet. Jag är så otroligt tacksam och hade så trevligt idag. Jag bara njöt och bubblade.

Veckans träning och nästa:

Ja vad kan jag säga? Ett bra fartlekpass, en återhämtningsjogg, ett styrkepass, ett galenpanna mara-intervallpass, en lugn halvmara. 78 kilometer. Distansrekord alla kategorier. Inte i närheten av max. Herrejäklar vad jag är taggad för att springa in den här våren så det bara sjunger om det.

I veckan gäller det att ducka påskgodis, äta bra, sova bra och träna rätt hårt fram till torsdag. Vi har en bra backe på landet som jag tänkte trötta ut mig i. Hoppas få till en träningsdejt med både Magnus och Sara också. Jag vill att Magnus tittar på min löpteknik, han är fenomenal på det!

Självklart är det späckat schema på jobbet också! Mitt liv, mina val, full fart, underbart!

20120401-212314.jpg

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*