Blogg

Första inlägget


Hej allihopa!

Vad kul att ni hittat hit till min nya blogg! Jag heter Anna och här kommer ni att kunna läsa om mitt liv som löpare på heltid och jag ska försöka dela med mig av så mycket jag kan om mig och mitt liv. Jag tycker om att skriva och har bloggat här på Runner’s World en gång tidigare för några år sedan genom ett samarbete mellan min sponsor New Balance och Runner’s World och jag tyckte det var väldigt kul att dela med mig av min resa och det jag gjorde. När samarbetet slutade, så slutade även jag att blogga och jag har sedan funderat på att ta upp det igen men det har av lite olika anledningar inte blivit av förrän nu. Nu är vi i alla fall igång och det ska bli jättekul att blogga här på Runner’s World!

Som ett första inlägg tänker jag att det kan vara bra att bara introducera mig själv lite kort. Jag heter alltså Anna Silvander och är 26 år gammal. Jag är uppvuxen i Stockholm men bor just nu i en liten by strax utanför Manchester i England dit jag flyttat pga löpningen för att vara med i mitt team, Team New Balance Manchester. Teamet består av 8 löpare som springer alltifrån 800m till marathon och vi kommer från olika länder i Europa. Jag flyttade till England 2017 efter att ha bott i Boston ett år och varit med i ett annat professionellt team, Team New Balance Boston.

Som ni märker nämner jag New Balance ganska mycket och det är för att de, som jag tidigare nämnt, är min sponsor. Det betyder att alla skor och alla kläder jag bär är New Balance, så om ni någon gång har några frågor om någon skomodell eller liknande är det bara att hojta så ska jag se om jag kan hjälpa er.

När jag inte springer för New Balance, så springer jag sedan i höstas för Hässelby SK.

Just nu springer jag dock inte så mycket alls. I slutet av sommaren 2019 råkade jag ut för en skada, jag drog hälsenan och tvingades att operera. Jag har under min karriär varit väldigt väldigt, i princip helt, skadefri så att drabbas av en så pass allvarlig skada kom som en chock och det har varit väldigt kämpigt både fysiskt men framförallt psykiskt sedan dess. Rehab-tiden har varit lång, svettig och krävande och den är långt ifrån över ännu. För en vecka sedan fick jag ta mina första löpsteg på nästan 6 månader och det var väldigt känslosamt och otroligt härligt.

Jag kan ägna ett eget inlägg till skadan och rehab-processen fram till nu senare, men det är ändå viktigt att jag nämner skadan här i introduktions-inlägget eftersom det kommer att spela en stor roll i mina framtida inlägg.

Som avslutning vill jag bara säga att det ska bli jättekul att blogga här och att jag ser fram emot att se hur bloggen utvecklas! Om ni har några frågor eller funderingar är det bara att skriva en kommentar.

Om ni vill följa mig på andra sociala medier så finns jag t.ex. på instagram och twitter, @annasilvander, eller också kan ni följa mitt team, @teamnbmcr.

Vi hörs snart igen!


Nr 7 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Trailspecial! Proffsens bästa tips! Löptekniken/Träningen/Prylarna
  • Kom i form till Lidingöloppet! 6 nyckelpass, Rätt strategi, Smarta tips
  • Perfekt uppvärmd? Gör så här!
  • Test! 11 löparklockor
  • Slipp stela ljumskar. Tre enkla övningar
  • Så överlever du småbarnsåren (som löpare)
  • Boosta din prestation – med mjölk
Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*