Blogg

Lidingö Ultra- en solig backig dag på skönön


Lidingö Ultra slår deltagarrekord idag! Över 700 löpare varav 232 springer 26 därav mina 5 tjejor!
Solen strålar över den fantastiska banan som går upp upp upp o sen ned men mest upp fast start och mål är på samma plats? Hur är det möjligt?? Bara på Lidingö!

20120428-113912.jpg

snyggaste teamet

20120428-113958.jpg
20120428-114005.jpg
20120428-114053.jpg

20120428-114335.jpg
Running
Sweden är bästa farthållarna

Tjejerna lyser ikapp med solen och har kämpat så duktigt alllihop. Grymt impad! Mer kommer sen!


Nr 8 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Höstens stora skotest!
  • Maxa din träning! Så får du ut mest av din träningstid
  • Våga prova nytt. Gör succé 2023!
  • 7 knep att slippa skador
  • Därför kan kollagen minska skaderisken
  • Vi testar trail i Schweiz
  • Musses marapass inför München
  • Gång är på gång. EM- och VM-hjälten Perseus Karlström går snabbare än du springer
Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Gör gott!


Ögonlocken var lite på svaj imorse och inte funkade Hemköpkortet i taxin…. Ute hos mitt idrottsförbund var jag dock mitt fokuserade revisorsjag och gjorde det vi revisorer gör bäst- hjälper våra kunder.

Väl inne på kontoret möttes jag av ett paket innehållande 10 snygga tröjor varav fem kommer pryda fem grymma Tjejmarathontjejer som springer Lidingö Ultra imorgon. Jag ska skriva ett helt inlägg om tävlingen imorgon!

20120427-125719.jpg

Är så otroligt glad efter igår fortfarande och gläds speciellt åt alla pengar som nu kommer Stadsmissionens viktiga verksamhet till gagn. Här kan du läsa vad alla på PwC Fun and Charity Run sprang in pengar till. Som Joanna från Stadsmissionen berättade igår på prisutdelningen så kan en fritidsaktivitet på ett fantastiskt sätt stötta ett barn i en familj som har det svårt. Genom att delta i en verksamhet med andra kan de få möjligheten att få känna sig sedd, känna meningsfullhet och växa som person.
Många familjer i Sverige har inte den ekonomiska möjligheten att låta barnen spela fotboll osv. Känns värt vartenda gruskorn i ögat idag att ha bistått med denna insamling.

Värmer gör det också när en av många de löpare som inte kunde komma igår kompenserar- som Anneli, läs här.

Solen gör sitt också för att värma en mycket trött Annie idag. Och kärleken värmer den med. Som alltid min största lilla kärlek som ska till tandläkaren med både mamma och pappa idag har hon bestämt.
Jag värms och myser över all rörelseglädje som är runtom mig nu.
Så tröttheten är väldigt ytlig. En lugn eftermiddag och kväll med god mat och häng med två av de bästa, hjälten och Madde. Ni vet hon med kaveln från TEC :)! Hoppas ni har en riktigt fin kväll och helg inplanerad- gör gott, do good på ditt sätt!

20120427-132430.jpg
Mitt mantra nu och alltid som nu hänger i köket.Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Win win


20120426-210915.jpg
20120426-211002.jpg
20120426-211021.jpg

Win för alla löpare som hade roligt och gjorde gott för sin hälsa. Win för Stadsmissionen som fick in pengar för sin viktiga verksamhet.

Min hjälte grejade 10 kuperade kilometer 8 månader efter levertransplantationen och mina funktionärer var helt fantastiska!

20120426-211404.jpg
Och Running Sweden var fantastiska som vanligt!

Fina Sara och Kent kom och tyvärr hann jag inte hänga med dem men de verkade haft kul!
Nu sova för imorgon är jag revisor igen! Godnatt!Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

PwC Fun and Charity run på Solvalla


Det här med event är inte helt nytt för mig. Men att kombinera jobb som revisor med att jobba och vara ansvarig för vissa bitar på event. Det är nytt. Att det rasar in massa nya uppgifter och folk blir sjuka det är en utmaning även för en yogi. Sen lade alla skrivare i hela huset av på jobbet förutom på kontorsservice. Aummm.

Men nu är vi på väg till Solvalla. Över 200 löpare, kunder och anställda blandat. Jag har bjudit in flera och ser fram emot att heja på dem och kollegorna. Springa? Jag? Nej jag har ansvar för ca 20 funktionärer från oss och från Stadsmissionen.

Running Sweden roddar själva tävlingen där PwC för varje km sprungen donerar 25 kr till fritidsverksamhet för barn i familjer som har det svårt. Känns väldigt bra.

Det ska bli väldigt roligt idag, om än ett prov på den logistiska förmågan. Jag har jobbat hårt den här veckan och förra med och är riktigt trött nu. Ska bli skönt med lite långhelg.

Hoppas få fina bilder från tävlingen och en fin bild på mig och vår prisutdelare som är en av våra bästa idrottare tillika PwC-anställd! Ha en fin dag!Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

The feeling that anything is possible


Det är en helt galen dag idag. Får berätta mer sen. Stängde dörren till lägenheten med ett löfte att så snart alla mina uppgifter är klara idag vid åtta ikväll ska jag hem och städa innan jag däckar.

På väg till dagis mötte vi på andra sidan vägbanan en tjej som nog sprungit runt sjöarna. Hon lade på en fartökning och så saktade hon ned och stannade flämtande, rödrosig och böjde sig framåt sådär som man gör innan hon fortsatte gå. Och hon log stort.

Och mitt hjärta bara snörper när jag ser sånt. Jag vet precis hur det känns, jag älskar att få ta del av att fler upplever den där magiska känslan av trötthet, styrka och glädje efter en löprunda. Känslan av att allting är möjligt.

20120426-083653.jpg

Mitt mantra idag…tamtatamLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Energiknark


Jag trodde jag var på väg in i en liten dipp igår. Men så kom jag på vilken vecka det var… Aha! Och så blev det en toppendag.
När jag både hämtar och lämnar på dagis så är det snabba ryck på jobbet. När jag vill hinna träna OCH umgås på ett bra sätt med Ebba får jag vara kreativ.
Igår jobbade jag intensivt och effektivt till 14.30 och fortsatte svara på mail på väg till dagis. Bytte iofs om hemma först för det var pysselkväll. Jag gick lös på ett trasigt staket och sen åt vi varmkorv i vårsolen. Ebba var täckt i damm, ketchup och smuts så medan hon badade passade jag på att träna på badrumsgolvet. Det hade högt underhållningsvärde.
Mysigt i sängen med ABC-boken och när hon sen somnade själv så kastade jag mig över funktionärsschemat fram till läggdags. En helt vanlig fullspäckad dag. Och jag är full av energi. Hur? Jo såhär:

20120425-080516.jpg
8 timmar här

20120425-080629.jpg
Varje morgon sånt här.

20120425-080851.jpg
Massor av det här

20120425-081035.jpg
Mycket frisk luft i terräng

Och det viktigaste av allt: insikten av att det inte gör något om jag inte hinner allt jag tänkt göra, bara jag hinner med att vara precis där jag är!
Ha en fin onsdag!Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*